reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama mieli zwalniać ludzi, ale jednak nie zwalniają. Cesze sie bardzo ze nie strace tej pracy. A jak się maluszki czują? Już lepiej?
Dobrze, że odespałaś.

reklama
ja myślałam że coli nie można w ciąży :confused: ale rzeczywiście justyna ta co rodzila w maju cala ciaze ja ciaglo do coli litrami ja pila i zgagi nie miala

a mnie tak teraz cieplo jest w gardlo czyzby uslyszala ze sie o niej mowi i zaraz przyjdzie zgaga
co do zgagi oglądałyście to
[video=youtube;piWKcMod3OE]http://www.youtube.com/watch?v=piWKcMod3OE[/video]
hihi

Ostatnia edycja:
dziewczyny ale ja nie napisałam że czuję się ciążowo:no: napisałam że jeżeli bede się czuła tak jak teraz się czuję to test pewnie zrobię wczesniej. oj wy przekręcacie :-)
Nie chce nic zapeszać nic sobie wkręcać absolutnie. Czekam spokojnie jak narazie.

Jestem osłabiona bo choroba mnie wymęczyła wiadomo jak to jest. Z nosa leci do dziś. krople pomagają na chwilę. Podbrzusze pobolewa wiec pewnie to raczej już się tam do @ wszystko szykuje a nie do fasolki ale nie wiadomo nie wiem..

wisienka nie martw sie brak objawów to też dobry objaw ciążowy! :)

MOTYLEK- zrobilam co moglam ,zeby dzieci czuly sie lepiej i raz widze poprawe a raz mam wrazenie ze jest gorzej:sorry2:lecze ich od poniedzialku....fajnie z ta praca-mozesz odetchnąc:tak:

PAULA- no tak,tamte suwaczki skonczyly swój żywot i teraz nowe mkną do przodu:tak:jeszcze troche i Ty tez bedziesz miala:tak:;-)

KINGA- witaj wieczorkiem:)))

Ostatnia edycja:
mama i co ta smecta nic nie pomogla:dry:jagody to tez dobry babciny sposob ja zawsze jadłam jeszcze owoce z syropu mojej babci mmm pychota :-D
iwonka ja to w ogole nie lubie spac sama bo ja taka strachliwa jestem a tu jeszcze burza ...a masz moze psa ??bo ja mam amstafa wiec zawsze to czuje sie bezpieczniej jak juz mam zostac sama:-p

Kinga witaj:-) widze ze za 4 dni testujesz bede trzymala kciuki :tak:a jak tam sie czujesz???

reklama
no to zjadłam coś tak dziwnego, że sama jestem w szoku... śledzie z cebulką, ogórkiem kiszonym , czosnkiem, jakjiem na twardo i to wszystko w jogurcie naturalnym :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ciekawe czy mnie to nie pogoni hehehe...

motylek witaj i super, że nie zwalniają :)
mama no to choć dobrze, że ryż z jagodami synyś zjadł... może dziś już lepsza nocka będzie... no taką mam nadzieję...
moja Ala też już śpi dzis przed 20 ją połozyłam bo tylko 1,5h spała w dzien no i stwierdziłam, że nie ma sensu jej przetrzymywać wieczorami bo rano i tak wstaje przed 7 czy ją położe o 20 czy o 22 to i tak przed 7...
no a ja dziś wyprasowałam moją sterte :-)
a gdzie sie podziała wisienka??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry