reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama no nareszcie mogę odetchnąć. Chociaż trochę. Wiem przez co przechodzisz. Kiedyś były u mnie bratanice. (3 i 9 l.) Obie w nocy miały zatrucie pokarmowe. To był dla mnie koszmar. Ale trzymaj się dzielnie. Trzeba jakoś ułatwić życie tym dzieciaczkom. Widzę, że już o 3 dzieciaczka się starasz. Będzie wesoło w domu :-)

jeżynko miłego spacerku

maran witaj wieczorkiem:-) co u Ciebie?

reklama
PAULA- pomogla smekta,ale na krotko:sorry2: A teraz najwazniejsze ze zjadl ten ryz z jagodami bo w brzuszku cos ma a nie dalam Mu kakao-bo mleko wzmaga biegunke,wiec ciesze sie ze zjadl i nie wolal kakao

KINGA- dziekuje,mam nadziej ,ze mi szczesliwie odlicza-Twoj tez ladnie gna;-)

JEZYNKA- spaceruj,niewiadomo jak bedzie jutro z pogoda:tak:

MOTYLEK- dzieci chca rodzenstwo-coz zrobic:)))))a dokladniej to Zuzia chce brata Ryszarda :):):):):))))))

KINGA - witaj:-):-) Życzę zdrówka kochana:tak::tak:
IWONKA - współczuję burzy:-( na szczęście tu gdzie teraz mieszkam jest to zjawisko bardzo rzadkie - 2 burze na 3 lata:-D:-D

cześć wszystkim wieczorowo,

jeszcze raz dziękuję za gratki.

mama, dobrej nocki ci życzę, oby Domisiowi przeszło..., a miał "tylko kaszel"

wisieńka, widzisz dzień do dnia nie podobny. Wczoraj mnie mdliło cały dzień, dziś już nie. Rano najgorzej...

kinga, no miło cię "widzieć"

sol, jaką ty masz wiedzę, szukaj pracy w aptece (oczywiście później...) szkoda byłoby tego zmarnować.
sorbuś, jeszcze cię trzyma ten zły nastrój ????

Kinga witaj:-) widze ze za 4 dni testujesz bede trzymala kciuki :tak:a jak tam sie czujesz???
czuję się bardziej chorobowo niż ciążowo o tak powiem. Ciężko powiedzieć bo ja jestem przeziebiona i mam różne samopoczucia w związku z osłabionym organizmem. Dziś np musiałam sobie pospać godzinkę bo tak mi źle było:/ a typowych objawów ciążowych na pewno nie mam i nawet się nie doszukuję. Poprostu spokojnie czekamy z mężem.
dziekuje wam za te &&&&&&&& to miłe :)

zapmarta ;-) wzajemnie

paula witaj w klubie ja tez mam amstafa :-)
Zobacz załącznik 247778
a tak ciągle siedzi mówię na nią pies guma bo takie pozycje przyjmuję że nie raz ze smiechu nie mogę

kingo witaj :-) pogody sprzyjają chorobom :-( jak zatestujesz daj znać :-)

Ostatnia edycja:
Kobitki:-) Spadam na chwilę, będę za jakąś godzinkę, lub 2. Muszę się mężem zająć trochę. Dawno nie spędzaliśmy razem wieczoru. Wypożyczył jakieś filmy.

reklama
Kinga to szybko wracaj do zdrowia:tak:i czekamy na pozytywny tescik:-D
Iwonka no to jak masz taka psinke to mozesz sie czuc bezpiecznie ja mam suczke juz ma 7 lat i w prawdzie to byl pies mojego Toma bo miał go zanim sie poznalismy no a teraz to i tez moj jest ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry