reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczynki stesknilam sie za wami:tak:
podczytałam troche co tam u was i tu takie miłe wiadomosci zapmara serdeczne GRATULACJE!!!
mama duzo zdrowka dla dzieciaczkow :tak:biedny Domiś z ta biegunka oby mu szybko przeszlo;-) ja podawalam mojej mlodszej siostrze Smecte jak sie meczyla z biegunka to byl taki bialy proszek do picia i zawsze to szybko pomagalo i na mnie tez dzialalo bo i sobie zapodalam jak mi sie biegunka ostra przytrafiła

reklama
mamo no to mam nadzieję że dziś spokojniejsza będzie noc i że wreszcie odejdzie wstrętne choróbsko od skrabów Twoich a Ty w końcu się wyśpisz
tak testuje we wtorek z jeżynką i kingą, ciastka jadłam :-) ale zgagi nie mam więc nie wiem czy mi przeszło bo jadłam i piłam to samo co codziennie aaa nie dziś piłam colę a zazwyczaj nie piję gazowanych rzeczy hmmmmm:confused: czyzby cola działała na zgage :-p
jeżynko ja też nie mam żadnych typowych objawów zobaczymy co będzie we wtorek :-)
podobno jutro znów ma byc zimno brrrrrrrrr

nika paula motylek witajcie :-):-)

mama mi dzień minął bardzo dobrze. Okazało się, że jednak pracy nie stracę. :-) Mój A. zrobił kolacje, co jest rzadkością i nareszcie mam go w domu na wieczór. A Tobie jak minął dzień?

Zapmarta GRATULUJE~!!!!!!:-)

hlip hlip u mnie znów pada :-( oo i burza buuuuu boje się burzy a jestem sama :-(

mamo masz równe 3000 postów gratuluję :-)

Ostatnia edycja:
Iwonka witaj:-)
ahh i nie doczytałam Palissa moj test ciazowy wygladal dokladnie jak Twoj i to byla ciaza:tak:takze GRATULACJEEEE!!!!!!!

Jejku oglądałam dziś fakty i miałam łzy w oczach jak oglądałam co się dzieje:-( Tyle ludzi straciło dobytki swojego życia, straszne to...
Czyli Kinga też we wtorek testuje? :-) Będzie emocjonująco więc:-)
motylek no to dobrze, że pracy nie stracisz:-)
iwonko mi np cola pomaga często na niestrawność:-) więc tobie może pomogła na zgagę:-)

Czesc dziewczynki stesknilam sie za wami:tak:
podczytałam troche co tam u was i tu takie miłe wiadomosci zapmara serdeczne GRATULACJE!!!
mama duzo zdrowka dla dzieciaczkow :tak:biedny Domiś z ta biegunka oby mu szybko przeszlo;-) ja podawalam mojej mlodszej siostrze Smecte jak sie meczyla z biegunka to byl taki bialy proszek do picia i zawsze to szybko pomagalo i na mnie tez dzialalo bo i sobie zapodalam jak mi sie biegunka ostra przytrafiła
PAULA- witaj;-)ja tez dalam Domisiowi smekte i nawet podzialalo ale na krotko,a teraz na wieczor zjadl ryz z jagodami(miala ostatni sloiczek od mojej babci) a to dziala zapychajaco wiec licze ze pomoze:tak:
mamo no to mam nadzieję że dziś spokojniejsza będzie noc i że wreszcie odejdzie wstrętne choróbsko od skrabów Twoich a Ty w końcu się wyśpisz
tak testuje we wtorek z jeżynką i kingą, ciastka jadłam :-) ale zgagi nie mam więc nie wiem czy mi przeszło bo jadłam i piłam to samo co codziennie aaa nie dziś piłam colę a zazwyczaj nie piję gazowanych rzeczy hmmmmm:confused: czyzby cola działała na zgage :-p
jeżynko ja też nie mam żadnych typowych objawów zobaczymy co będzie we wtorek :-)
podobno jutro znów ma byc zimno brrrrrrrrr
IWONKA- tak,Zapmarta pisala,ze jak miala zgage to popijala malymi lyczkami cole i przechodzilo:tak:;-)takze zacisniete kciuki za Ciebie ,Jezynke i Kinge we wtorek!!!!!!!!DZIEKI iWONKA,NAWET NIE ZWRÓCILAM UWAGI ZE TO JUZ 3000-ALE JA NADAJE:-D:-D:-D:-D:-D

mama mi dzień minął bardzo dobrze. Okazało się, że jednak pracy nie stracę. :-) Mój A. zrobił kolacje, co jest rzadkością i nareszcie mam go w domu na wieczór. A Tobie jak minął dzień?

Zapmarta GRATULUJE~!!!!!!:-)
motylek- MOJ DZIEN TO SZKODA GADAC-WALCZE Z BIEGUNKA U DOMINIKA I z zapaleniem oskrzeli u Zuzy,mielismy nieprzespana noc bo Domi co 20 min robil kupke i ogolnie masakra ,ale odespalam w dzien 2 godziny i jakos dzialam;-)I super ze nie stracisz pracy a co tam redukcja etetów???chwali sie ze A.zrobil kolacyjke-zawsze to lepiej smakuje:))

MOTYLEK - dobrze że nie stracisz pracy;-):tak:
IWONKA - ja piję colę jak mi jest niedobrze i pomaga:tak: Więc może na zgagę też pomogło:-)

mama dopiero zauwazylam:zawstydzona/y: śliczne nowe suwaczki :tak:
iwonka mi takze cola pomaga na niestrawnosc nawet lekarz polecal mi ja :tak:a mojej siostrze w czasie ciaze pomagała na mdlosci :-D

reklama
no kurcze nawet nie przypuszczałam że cola może pomóc :-)a ja poprostu cały dzień spędziłam z przyjaciółką a ona mnóstwo coli pije więc zawsze jama przy sobie więc chcąc nie chcąc jak mi się pic chciał to piłam a teraz zgagi nie mam :-) dobrze wiedzieć
zapamiętam :-)

a u mnie burza coraz większe bleeeeeee boję się
w burzę lubię tylko gdy jest mój obok :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry