reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama no zdjęcie rewelacyjnie wyszło a mi sie zawsze wydaje, że sie odbije światło od monitora i będzie blask a jednak nie :)
kinga no to fajniusio, że sie czujesz ciązowo :)
wisienka nie stresuj sie - nie rozmyślaj... nie nastawiaj negatywnie... poprostu zrób test i już wszystko będzie jasne... ja też mam podwyższoną tenperaturę na 37,2 i jak byłam w ciązy z Ala to też takową miałam... więc może ta temperaturka to zwiatun małego ludzika... no i wilczy apetyt... będź dobrej myśli :*
sobruś nie smutaj się... wszystko się ułoży i będzie dobrze, zobaczysz uda się uda... i to szybciej niż myślisz :) tule Cie serduchem :)
szczęśliwa no to super, że zaczyna Ci sie układać z K. no i najwazniejsze, że z Maleństwem wszytko dobrze...
No mam nadzieje ze tak zostanie :) i z jednym i drugim:):)widze ze podglądałaś mnie na NK:) wysyłac zaproszonko do Ciebie??
Krzysiek dopiero za jakieś poł godziny bedzie w domku od 6 rano :( a jutro ma na 6 wiec o 5 pobudka ....
ja za jakieś dwie godzinki bede spiąca i tyle sie bedziemy widywali bo on teraz tak non stop bedzie pracował ....

Ostatnia edycja:
reklama
mama normalnie dzieciaki masz przebojowe, ale jak one to wszystko dobrze sobie zaplanowały. Uśmiałam się , że Zuzia idzie do taty żeby się postarał. cudo masz zaproszenie na nk

sol może Karola pozwoli zabrać sobie dzidzię z brzucha na Twoją korzyść. :D:D też masz niezłą agentkę. Fajny ubaw jak tak wymyśli coś. :D:D

marantha jak nie użyjesz flesz to się nie ma co odbić na zdjęciu. A tak poza tym to witaj, bo jeszcze chyba się nie przywitałam z Tobą :D:D

maran-cześć ,jak tam u Ciebie???Ala Ci zdrowieje,a moje choruja-wlasnie gotuje dla Domisia ryz i podam Mu z jagodami ,moze Go zapcha....i damy rade

BOZE ogladam teraz ewakuzcje zwierząt-poprostu rycze!!!!

MARGOLCIA- ide na NK :))

Ostatnia edycja:
Dziewczynki ja juz zmykam bo Krzysiek zaraz bedzie :):)
Jutro rano pędze na badania potem do dentysty wiec odezwe sie popołudniu
Paaaa i milusiego wieczorku kochane:)

sczęśliwa nie wiedziałam, czy to na pewno TY ale jak potwierdzasz to już wiem ;) OCZYWIŚCIE prosze :)

Dobry wieczór kobietki moje:-)
Jestem:-):-)
Lecę Was nadrobić i zaraz wracam:tak::tak:

Mama z Alą już dobrze :) a Domiś to żeby chociaż chciał ten ryż zjeśc bo moja Ala to nie chciała jak jej dawałam przy rozwolnieniu... w ogóle wowczas apetytu nie miała...

margolcia i ja witam serdecznie:-)

Szczęśliwa, super, że wizyta się udała. Jak dobrze zobaczyć zdrowo rozwijającego się maluszka:-)
Wisienko, nie smutać mi się. Może zrób sobie testa, to nie będziesz się zadręczać myślami. Ciągle trzymam kciuki:-)
mama fotka przecudowna. Zuza na pewno się cieszy, że ma taką super fotkę:-)
Kiguś, również trzymam kciuki za fasolkę:-)
Ja jestem tak senna dzisiaj, że nawet kawa mi nie pomaga. Może pójdę na spacerek wieczorem to poczuję się lepiej. Póki co kawa i lody:-)

witam ponownie
kiepsko sie dzis czuje :-(
marcie już gratulowałam więc teraz
palissa :-)GRATULUJE
wisieńko nie denerwuj się będzie dobrze :-) jak się dziś czujesz lepiej???
szczęśliwa cieszę się że wszystko ok i że zaczyna się u Ciebie układać :-) moja mama mówiła mi że na chłopaka się ładnieje a dziewczynka urodę zabiera więc skoro pryszcze wyskakują to może będziesz mieć córcię :-)

reklama
NIKA- witaj slodzialku;-)
MARAN- a moje dzieci zjadly i nawet Domi więcej niz Zuza-teraz Zuzia juz spi a Domi w kapaniu-bardzo prosze o kciuki za dzisiejsza nocke:sorry2:

MARGOLCIA- super babeczka z Ciebie:tak:fajne fotki;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry