reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Napisał zapmarta
Cześć dziewczyny,

testowałam i:

DWIE KRECHY !!!!!!!!

3399ab92eb53c4a6.jpg

reklama
Maranka idę zaraz ogłosić newsa na naszych lutówkach !!!!

Iwonko a objawy:

od tygodnia miałam mdłości, nie takie ostre, tylko takie mulenie, np. jakbym była głodna, ale nie byłam...
czasami pobolewało podbrzusze, krótko i bardzo delikatnie. Poza tym nic, piersi bez zmian, aha jeszcze jedno, dla mnie znaczące, jak sobie teraz myślę: przestała mi smakować herbata, którą uwielbiam i dużo jej piję. Ani z cytryną, ani sama, ani z cukrem, teraz mi to dało do myślenia.

dziękuję wam dziewczyny za kciuki, piękne słowa, płakać mi się chce, że tak to ze mną przeżywacie...
marylka, masz rację, my mieliśmy próbować dopiero, bo nie chciałam rodzić w zimę, a tu masz : termin porodu wychodzi mi 30 styczeń (wcale nie zima nie hehe)
nie no to wcale nie środek zimy :):) ale wiesz teraz takie zawirowania pogody że to może jesień będzie jeszcze :)

my święta sami spędzamy. jedynie 2 lata temu była z nami babcia Grzesia. moja babcia robi święta sama- bo do niej przyjeżdża samotna wnuczka i są z nią 2 córki z dziećmi. rodzice mojego Grzesia to wogóle osobne zagadnienie, a moja mama zwykle pracuje w święta i brat też. ale tak szczerze powiedziawszy to brata bym na święta wywaliła- niech sobie burak do swojej dziewuchy jedzie, a mamę do siebie wzięła, ale ona taka raczej mało rodzinna i najchętniej by tylko w domu siedziała, a świąt się jej nie opłaca robić, bo brat pracuje to ona by sama była, więc też bierze dyzury. od kiedy ja z nimi nie mieszkam to oni nie robią świąt i wogóle tylko ja jakos tą rodzinną tradycję i atmosferę utrzymywałam. a teraz nie ma jak. ale może gdybym była w ciąży to by mi się udało tak zrobić- bo kto by śmiał mi odmówić :-p
połowa sukcesu to dobry plan a druga to chęci ja tu widze i jedno i drugie :) u nas świeta zawsze rodzinnie choc troche mniej niż kiedyś ale i tak nie jest źle tylko że nie ma już małych dzieci a wiadomo jak sie jakieś berbecie kręcą to ta wigilia inaczej wyglada :)

acha dziewczyny czarócje dalje bo jak narzaie schodzą sie tylko oglądacze :( ale dobre i to no i sprzedałam rajstopki i czapeczki :( a juz 11szok znaczy że dzis też nie zarobie no chyba że ten szejk mnie odwiedzi :( ale on coś mnie omija ostatnio :(:(

Dziewczyny właśnie napisał do mnie ten gostek od wynajmu co wam wczoraj opowiadałam ....i powiem wam ze jest normalnie śmieszny on może nam obniżyc ale o 100 zł wynajem czujecie co za osioł se te 100 zł niech wsadzi w 4 litery i sie wypcha .....

lorelain to jak aguś zakceptuje to chyba Cię wtedy znajdę na nk :D:D
marylka spokojnie czary muszą mieć chwilkę na zadziałanie :D:D wysłane zap. na nk :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry