- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maryla86
Fanka BB :)
nie no to wcale nie środek zimy ale wiesz teraz takie zawirowania pogody że to może jesień będzie jeszczeMaranka idę zaraz ogłosić newsa na naszych lutówkach !!!!
Iwonko a objawy:
od tygodnia miałam mdłości, nie takie ostre, tylko takie mulenie, np. jakbym była głodna, ale nie byłam...
czasami pobolewało podbrzusze, krótko i bardzo delikatnie. Poza tym nic, piersi bez zmian, aha jeszcze jedno, dla mnie znaczące, jak sobie teraz myślę: przestała mi smakować herbata, którą uwielbiam i dużo jej piję. Ani z cytryną, ani sama, ani z cukrem, teraz mi to dało do myślenia.
dziękuję wam dziewczyny za kciuki, piękne słowa, płakać mi się chce, że tak to ze mną przeżywacie...
marylka, masz rację, my mieliśmy próbować dopiero, bo nie chciałam rodzić w zimę, a tu masz : termin porodu wychodzi mi 30 styczeń (wcale nie zima nie hehe)
połowa sukcesu to dobry plan a druga to chęci ja tu widze i jedno i drugie u nas świeta zawsze rodzinnie choc troche mniej niż kiedyś ale i tak nie jest źle tylko że nie ma już małych dzieci a wiadomo jak sie jakieś berbecie kręcą to ta wigilia inaczej wygladamy święta sami spędzamy. jedynie 2 lata temu była z nami babcia Grzesia. moja babcia robi święta sama- bo do niej przyjeżdża samotna wnuczka i są z nią 2 córki z dziećmi. rodzice mojego Grzesia to wogóle osobne zagadnienie, a moja mama zwykle pracuje w święta i brat też. ale tak szczerze powiedziawszy to brata bym na święta wywaliła- niech sobie burak do swojej dziewuchy jedzie, a mamę do siebie wzięła, ale ona taka raczej mało rodzinna i najchętniej by tylko w domu siedziała, a świąt się jej nie opłaca robić, bo brat pracuje to ona by sama była, więc też bierze dyzury. od kiedy ja z nimi nie mieszkam to oni nie robią świąt i wogóle tylko ja jakos tą rodzinną tradycję i atmosferę utrzymywałam. a teraz nie ma jak. ale może gdybym była w ciąży to by mi się udało tak zrobić- bo kto by śmiał mi odmówić
acha dziewczyny czarócje dalje bo jak narzaie schodzą sie tylko oglądacze ale dobre i to no i sprzedałam rajstopki i czapeczki a juz 11szok znaczy że dzis też nie zarobie no chyba że ten szejk mnie odwiedzi ale on coś mnie omija ostatnio
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
margolcia mnie znajdziesz tak: Logowanie do nasza-klasa.pl
Bunia - wiesz jak ja to przeżywam za każdym razem jak tam u niego byłam tzn az 2 razy to waliło mi tak serce ze szok ......
Uda Ci sie zobaczysz ...trzymam kciukasy:*
Bunia - wiesz jak ja to przeżywam za każdym razem jak tam u niego byłam tzn az 2 razy to waliło mi tak serce ze szok ......
S
Sol
Gość
Maranka idę zaraz ogłosić newsa na naszych lutówkach !!!!
Zapmarta - ale ty styczniówka będziesz wg kalkulatorów masz na 27 stycznia
maran-atha
sol ale Karol to rówiesnik mojej Ali luty 2009
Szczęśliwa25
Dziewczyny właśnie napisał do mnie ten gostek od wynajmu co wam wczoraj opowiadałam ....i powiem wam ze jest normalnie śmieszny on może nam obniżyc ale o 100 zł wynajem czujecie co za osioł se te 100 zł niech wsadzi w 4 litery i sie wypcha .....
^margolcia^
szczęśliwa zaproszenie wysłane
-Lorelain-
margolcia mnie znajdziesz tak: Logowanie do nasza-klasa.pl
Wysłałam ci zaproszenie na NK :-)
^margolcia^
lorelain to jak aguś zakceptuje to chyba Cię wtedy znajdę na nk
marylka spokojnie czary muszą mieć chwilkę na zadziałanie wysłane zap. na nk
marylka spokojnie czary muszą mieć chwilkę na zadziałanie wysłane zap. na nk
reklama
Szczęśliwa25
Zaproszonko przyjete i to nie jedne
- Status