reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bunia :) ja napewno świeta bede spedzała rodzinnie .... ja dopiero co zaczynam 2 miesiac a już mam luzy hehhe zakupówe nie nosze w domku Krzysiek praktycznie na nic mi nie pozwala :):) ehhh jakie to jest fajne:):) ale wolałabym urodzic w 2011:)
Aguś a prosze bardzo kochaniutka:)

Bunia :) ja napewno świeta bede spedzała rodzinnie .... ja dopiero co zaczynam 2 miesiac a już mam luzy hehhe zakupówe nie nosze w domku Krzysiek praktycznie na nic mi nie pozwala :):) ehhh jakie to jest fajne:):) ale wolałabym urodzic w 2011:)
Aguś a prosze bardzo kochaniutka:)

my święta sami spędzamy. jedynie 2 lata temu była z nami babcia Grzesia. moja babcia robi święta sama- bo do niej przyjeżdża samotna wnuczka i są z nią 2 córki z dziećmi. rodzice mojego Grzesia to wogóle osobne zagadnienie, a moja mama zwykle pracuje w święta i brat też. ale tak szczerze powiedziawszy to brata bym na święta wywaliła- niech sobie burak do swojej dziewuchy jedzie, a mamę do siebie wzięła, ale ona taka raczej mało rodzinna i najchętniej by tylko w domu siedziała, a świąt się jej nie opłaca robić, bo brat pracuje to ona by sama była, więc też bierze dyzury. od kiedy ja z nimi nie mieszkam to oni nie robią świąt i wogóle tylko ja jakos tą rodzinną tradycję i atmosferę utrzymywałam. a teraz nie ma jak. ale może gdybym była w ciąży to by mi się udało tak zrobić- bo kto by śmiał mi odmówić :-p

Nioo właśnie bunia kobiecie w ciąży sie nie odmawia hehehhe:):)
kurde ten czas tak sie ciągnie ...i daje sobie głowe uciąć ze jak bede miała kolejne dzisiaj USG to znów bede ryczec tak jak ostatnio:)

jak mam Was znaleźć na nk?? część jakoś mi się udało, ale reszta?nie umiem rozpoznać...

reklama
Nioo właśnie bunia kobiecie w ciąży sie nie odmawia hehehhe:):)
kurde ten czas tak sie ciągnie ...i daje sobie głowe uciąć ze jak bede miała kolejne dzisiaj USG to znów bede ryczec tak jak ostatnio:)

na pewno to duże emocje i kupa wzruszeń :-D to wszystko jeszcze przede mną. jak narazie przyjęłam pierwszą w tym cyklu dawkę clo, żeby podrasować jakiś pęcherzyk ;-);-) ale jestem dobrej myśli- bo jak inaczej? może teraz się uda zafasolkować (jak widać na suwaczku to juz 15 cykl).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry