reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARAN - trochę wyrzeczeń ta dieta:tak: Ale jak są efekty to dobrze;-):-D:-D
Ale jak będzie fasolka to znów trzeba jeść wszystko be eliminowania węglowodanów:tak:
No i podziwiam bo ja bym chodziła non stop zła na tej diecie:cool2:

reklama
Ja polecam dietę proteinową. Oczywiście jak ktoś nie jest w ciąży;-)
Nazywa się dieta dr. Dukana. Ciężka, ale skuteczna dieta. Moja mama na niej bardzo schudła.

maran no i jak??? dobra ta dieta??? podobno szybkie efekty, zdrowa i humor poprawia energii dodaje itd

oo doczytałąm marta jutro testuje :-) trzymam również mocno kciuki &&&&& zbyt długo nas w niepewności nie trzymaj :-)

Iwonko dziękuje dobrze. Tylko trochę senna jestem.
mama to jeszcze sobie troszkę poczekamy na testy. Mam jednak nadzieję, że warto będzie czekać.:-)

maran spróbuj dietę białkową daje świetne rezultaty
ja jak teraz będę chciała zrzucić moje kg to właśnie z moim D. pójdziemy na ta dietkę :)

no chyba że będą 2 krechy to odchudzanie bedę musiała przesunąć o rok :-)

motylku witaj jak samopoczucie???

IWONKA a co to za dieta???co mozna jesc a czego nie??? ja poprosze :))

motylku to pewnie przez pogode

a mnie brzuszek zaczyna boleć pewnie wstrętna @ idzie :-(

mamo Podstawą diety białkowej jest chude mięso - przede wszystkim drób, wędliny oraz nabiał

Iwonko pewnie tak, pozatym mam problemy w pracy. Zmęczona tym wszystkim jestem już.
Oby tylko nie @! Widzę, że 5 dni ci zostało. Nie trać nadziei;-) Trzymam kciuki.:-)

maran no i jak??? dobra ta dieta??? podobno szybkie efekty, zdrowa i humor poprawia energii dodaje itd

no dla mnie dobra ale nie każdy lubi mięsko na każdy posiłek hehehe... energie mam, humor - z tym różnie, zależy od hormonów ;) 8 kg w 7 tygodni więc chyba skuteczna :)

moja Królewna dobrze zasnęła więc ja szybko pod prysznic skocze i do Was wróce bo dziś mój mąż w pracy do 24 wiec nikt mnie nie będzie zganiał z kompa ;) aha a jak by Ala sie obudziła to niech któraś jej smoczka poda i zaśnie spowrotem ok.??

reklama
IWONKA,MARAN- rozumiem,ale co w takim razie sie je na sniadanie??????????????bo wiadomo ze normalnie to kanapki tak jak na kolacje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry