- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
motylek1135
Gość
Ja polecam dietę proteinową. Oczywiście jak ktoś nie jest w ciąży;-)
Nazywa się dieta dr. Dukana. Ciężka, ale skuteczna dieta. Moja mama na niej bardzo schudła.
Nazywa się dieta dr. Dukana. Ciężka, ale skuteczna dieta. Moja mama na niej bardzo schudła.
elleth
Fanka BB :)
Zapmarta ściskam mocno :-)
A ja gotuje obiad na jutro![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
A ja gotuje obiad na jutro
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
iwonka2b
maran no i jak??? dobra ta dieta??? podobno szybkie efekty, zdrowa i humor poprawia energii dodaje itd
oo doczytałąm marta jutro testuje :-) trzymam również mocno kciuki &&&&& zbyt długo nas w niepewności nie trzymaj :-)
oo doczytałąm marta jutro testuje :-) trzymam również mocno kciuki &&&&& zbyt długo nas w niepewności nie trzymaj :-)
M
motylek1135
Gość
Iwonko dziękuje dobrze. Tylko trochę senna jestem.
mama to jeszcze sobie troszkę poczekamy na testy. Mam jednak nadzieję, że warto będzie czekać.:-)
mama to jeszcze sobie troszkę poczekamy na testy. Mam jednak nadzieję, że warto będzie czekać.:-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
maran spróbuj dietę białkową daje świetne rezultaty
ja jak teraz będę chciała zrzucić moje kg to właśnie z moim D. pójdziemy na ta dietkę
no chyba że będą 2 krechy to odchudzanie bedę musiała przesunąć o rok :-)
motylku witaj jak samopoczucie???
IWONKA a co to za dieta???co mozna jesc a czego nie??? ja poprosze
iwonka2b
motylku to pewnie przez pogode
a mnie brzuszek zaczyna boleć pewnie wstrętna @ idzie :-(
mamo Podstawą diety białkowej jest chude mięso - przede wszystkim drób, wędliny oraz nabiał
a mnie brzuszek zaczyna boleć pewnie wstrętna @ idzie :-(
mamo Podstawą diety białkowej jest chude mięso - przede wszystkim drób, wędliny oraz nabiał
M
motylek1135
Gość
Iwonko pewnie tak, pozatym mam problemy w pracy. Zmęczona tym wszystkim jestem już.
Oby tylko nie @! Widzę, że 5 dni ci zostało. Nie trać nadziei;-) Trzymam kciuki.:-)
Oby tylko nie @! Widzę, że 5 dni ci zostało. Nie trać nadziei;-) Trzymam kciuki.:-)
maran-atha
maran no i jak??? dobra ta dieta??? podobno szybkie efekty, zdrowa i humor poprawia energii dodaje itd
no dla mnie dobra ale nie każdy lubi mięsko na każdy posiłek hehehe... energie mam, humor - z tym różnie, zależy od hormonów
moja Królewna dobrze zasnęła więc ja szybko pod prysznic skocze i do Was wróce bo dziś mój mąż w pracy do 24 wiec nikt mnie nie będzie zganiał z kompa
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
IWONKA,MARAN- rozumiem,ale co w takim razie sie je na sniadanie??????????????bo wiadomo ze normalnie to kanapki tak jak na kolacje.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: