reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jsorbek - od 2-3 dnia przez 5 dni po 1-2 tabletki dziennie - to zależy jak ci lekarz przepisze :tak: Ja brałam 1 tabletkę od 2 dnia cyklu :tak: I żadnych zastrzyków - sam ładnie pękł :tak:

maryla - nie co ja jej zrobiłam ale co ona zrobiła - koszmar na mojej głowie a ja kóźwa mam iść na zdjęcia dyplomowe w tym tygodniu :-(

baśka - ja straciłam 6 maluchów (12tc, 8,6,7,5,4) i teraz mam córcię i kolejne w drodze :tak: Nie łam się będzie dobrze :tak:

ewcia - problem w tym ze mi się fryz nawet podoba ale mam takie odrosty ze pożal się boże a przy krótkich włosach strasznie widać :-(

bunia - ja po 3 ramkach Marlboro 100 czerwonych rzygałam jak kot - poszłam spać, dostałam kanapkę, wstałam, siadłam przy ognisku - dali mi literka bo w kółeczku szedł i zapaliłam :-p Koledzy wymiękli :-p A w ciąży z Karolą ... cóż córcia sama zweryfikowała moje poglądy :-p Ale ja otwarcie paliłam :sorry:

Dobra piszę dalej ta pracę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No właśnie rozmawialam nie raz, jak już były podejrzenia... i ja gadałam, i moj G. rozmawiał... a ona w żywe oczy, że NIGDY, że BROŃ CIĘ BOŻE, i tak dalej... Że nam się wydaje, że się czepiamy... No kłamała w żywe oczy... :dry:

to nie ładnie z jej strony :no:

dziewczyny a Ja chyba zaczynam doła dostawać...:dry:

No właśnie rozmawialam nie raz, jak już były podejrzenia... i ja gadałam, i moj G. rozmawiał... a ona w żywe oczy, że NIGDY, że BROŃ CIĘ BOŻE, i tak dalej... Że nam się wydaje, że się czepiamy... No kłamała w żywe oczy... :dry:
Ja pamietam jak mój dziadek jak jeszcze żył przyłapał mojego kuzyna słuchajcie ale miałam ubaw ......
on po nim nie krzyczał ani nic bo ten też sie tak wypierał poszedł do kiosku kupił paczke podajże popularnych bez filtra położył mu przed nosem i mówił pal ...kazał mu tak jedną za drugą ....efekt taki że zwymiotował chyba po 3 i koniec ma do tej pory z paleniem :)
Bunia u mnie też tak było w rodzinie jak widzisz opisałam :)
Aguś co to sie dzieje jakiego doła kochana?

Szczęśliwa- jednak do końca miesiąca macie jeszcze czas, więc może zacznij się rozglądać za czymś, a może akurat się uda znaleźć:confused:
A to, że tylko do znalezienia, to może się zawsze przedłużyć, tak jak w większości moich znajomych, którzy tak zadecydowali, że wrócą na chwilkę do rodziców.
Później, a po co mamy wydawać jak możemy zaoszczędzić itd... itp...

Sergeevna- a może sposób naszych Dziadków:confused::confused:
czyli niech wypali całą paczkę przy Was jeden za dtugim i zapewne już jej się odechce palić.
Mojej mamie dziadek tak zrobił:-D:-D na szczęście ja nigdy nie paliłam

Sol- ale to ona Ci tak zafarbowała czy tylko ścinałaś?

Napisałam to samo co dziewczyny, no ale widać, że sposób potrafi zdziałać cuda hahaha

Ostatnia edycja:
to ja ci poradzę. mój kuzyn popalał i ciocia nie wiedziała co zrobić, bo też się wypierał. ja do niego pojechałam, kupiłam 3 paczki papierosów, usiadłam z nim i kazałam palić- wszystko miał wypalić, jeden za drugim. siedziałam i pilnowałam, po 1 paczce już był zielony, ale się trzymał, jak zaczął drugą to było gorzej i rzygał jak kot. i mu powiedziałam, że jak jeszcze raz usłyszę albo zobaczę, że popala to zrobimy powtórkę. wtedy miał 15 lat, a teraz w kwietniu skończył 18 i już od tego czasu nie wziął papierosa do ust.

bardzo dobry pomysł :tak::-D

ewcia3004 ja też wstałam późno :tak: a tutaj w UK pokutuje przekonanie, że pierwsza cytologia po 30-stce, pierwsza mammografia po 40-stce, bo wcześniej " nie ma sensu i tak jest pani zdrowa"... ciekawe po czym oni to poznają? na oko?... :dry: W ogóle tutaj pokutuje przekonanie, że paracetamol (czyt. nasz Polski APAP) jest najlepszym lekiem na całe zło... Na stłuczenie stopy (u mnie), ból korzonków (kolega z pracy), problemy z widzeniem (mama) i tak dalej... :dry:

pysia888 uważaj tam na siebie kochana!

szczęśliwa25
oj ja też miałam przeboje nie raz z wynajmowaniem mieszkania... jak facet nie będzie chciał pójść na kompromis, to uciekajcie od Niego... Tylko nerwy sobie psujesz i tracisz pieniądze na ulepszenie mu mieszkania, a on za miesiąc czy 2 znowu podniesie czynsz... Nie ma sensu, jeśli się nie dogadacie...

MAMA - no nareszczie jesteś buziaczki i witaj kochana:* i oczywiście już mam pytanko :) jest możliwe żebym już tak szybko nie mieściła sie w spodnie??
szczesliwa- Buziaki-no juz jestem i mam nadzieje,ze tak zostenie:tak:wiesz co z tymi spodniami to troche wczesnie:sorry2:i bylam w ciąży z Domisiem w 20 tyg to jeszcze dopinalam sie w swoje dżiny;-)i nikt mi nie wierzyl,ze to polowa ciąży a potem jak brzuszek wystrzelil to hoho:-)a bardzo Cie cisną???
Buziaki Kochane moje :blink: Jak samopoczucie dzisiaj Wasze od ranka?... Ja poleniuchowałam strasznie i dzisiaj dopiero przed chwilką wstałam z łóżka... :sorry2::-) Na szczęście nie mam aż tak dużo rzeczy do zrobienia więc nie polegnę, zanim moje towarzystwo wróci ze szkoły i pracy ;-)

mama bardzo się cieszę, że nocka przespana i dzieciaczki wypoczęte :tak: Widać, że humorek masz boski dzisiaj, cieszę się, że już lada dzień rozpoczynacie staranka :-D oczywiście kciuki będę trzymała :blink::-)

A ja zawału serca dostałam jak weszłam rano do pokoju siostry. Chciałam okno otworzyć, żeby się wywietrzył pokój i... znalazłam u niej zagaszone pety po papierosach!! :szok: Podejrzewaliśmy że popala, ale teraz to już mam pewność... 13 letnia smarkula... I co ja mam zrobić?... :no::cool::eek:
SERGEEVNA- no mam humorek bo raz ze dostalam @ a dwa ze juz mi troche hormony odpuszczaja i az tak mnie nerwy nie trzymaja:cool2:wiec wszyscy sa szcześliwsi,ze zyjemy po tych moich wybychach;-)
a co do siostry to albo rozmowa,albo przez kolano:tak:moja ciocia jak zlapala kuzyna mojego (a Jej syna) na paleniu (tez mial 13 lat) to kupila mu klubowe czy jakies takie bez filtra w kazdym razie i kazala przy sobie cala paczke wypalic skoro jest taki dorosly:tak:przy 10 sie poż....gal i sam zrezygnowal:tak:polecam;-)

EWCIA- witam i Ciebie slonko:happy2:
MARYLKA- ja mam od dluższego czasu takie krótkie @ i ginek mowi zeby sie nie denerwowac bo wiesz co Tobie sie cylke skrocily to i @ nie bedzie trwalo tak dlugo jak przy 28 dniowym cyklu

SORBUŚ- zastrzyk sie daje jak pecherzyk nie peknie to na pekniecie,ale ja nie mialam zastrzyku

sergeevna ja jako 12 czy 13latka wzięłam papierosa i zapaliłam w swoim pokoju w lecie :-D:-D:-Dmama wchodzi i pyta co to tak śmierdzi, a ja że dym jakiś za oknem :szok: Uwierzyła.

reklama
Ewcia - ja szukam .... jak tylko mam chwile zaglądam na portale ......pytam po znajomych itd.....
wcześniej też mieszkałam u Krzyśka jak odkładaliśmy kase zanim sie tu wprowadziliśmy i u mnie nie ma takiego czegoś życie z rodzicami cały czas .....
Mama - nie bardzo troche tylko ...wiesz dopne sie ale mnie uciskaja .....i np przy siedzeniu je musze odpiąć....
Aguś jak ci zakupy poprawią humorek to zmykaj i to migiem :p:p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry