reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Buziaki Kochane moje :blink: Jak samopoczucie dzisiaj Wasze od ranka?... Ja poleniuchowałam strasznie i dzisiaj dopiero przed chwilką wstałam z łóżka... :sorry2::-) Na szczęście nie mam aż tak dużo rzeczy do zrobienia więc nie polegnę, zanim moje towarzystwo wróci ze szkoły i pracy ;-)

mama bardzo się cieszę, że nocka przespana i dzieciaczki wypoczęte :tak: Widać, że humorek masz boski dzisiaj, cieszę się, że już lada dzień rozpoczynacie staranka :-D oczywiście kciuki będę trzymała :blink::-)

agnieszka.k.k
kochana ja mam "urlop" od 4 tygodni... Tak to w sumie można potraktować, to nasze siedzenie w domu ;-) firmy jak widać dbają o samopoczucie pracownika :-p;-)

baska2243
witamy w naszym gronie :-) cieszę się, że postanowiłaś do nas dołączyć :tak: Już my się postaramy, będziesz miała wsparcie i kibiców jak nigdzie indziej!;-):tak: Tutaj się nie da smucić, takie Dziewczyny są wspaniałe :tak: I za rękę potrzymają w trudnej chwili, i po pupie nakopią kiedy się marudzi... :tak::-D

marylka z tą @ ja też tak miałam... 2 dni normalne, na 3 dzień niespodzianka... :confused: nie wiem,skąd to się bierze, ale jak mówiłam swojej lekarce to stwierdziła, że tak czasem jest i to nic nienormalnego... Tylko że tutaj "oświeciła" mnie GP, czyli tzw lekarz pierwszego kontaktu, bo (teoretycznie) zdrową i niezaciążoną kobietkę nie wysyłają do gina :no::wściekła/y: GP jest jak "wyrocznia", bez sensu zupełnie... Zresztą babce nie ufam :dry: Chciałam skierowanie na cytologię i poprosiłam o badania hormonalne przed przydziałem tabletek antybocianowych, to po 1) powiedziała że badania hormonalne są nie dla mnie bo jestem za młoda :eek: a po 2) cytologie pierwszą powinno się robić po 30 roku życia i skąd ja sobie wymyśliłam, że mogę się przebadać teraz, przecież to niepotrzebne i nielogiczne nawet :no::dry::wściekła/y: No mówię, cyrk na kółkach... :dry:

A ja zawału serca dostałam jak weszłam rano do pokoju siostry. Chciałam okno otworzyć, żeby się wywietrzył pokój i... znalazłam u niej zagaszone pety po papierosach!! :szok: Podejrzewaliśmy że popala, ale teraz to już mam pewność... 13 letnia smarkula... I co ja mam zrobić?... :no::cool::eek:

reklama
no to ja nadrobiłam Ala położona do spania więc mam troszke czasu dla siebie na BB :)
no to widzę, że mama ma dostep do świata :) super
szczęśliwa więc nie ma sie co z dziadem urzerać tylko sie wyprowadzajcie i szukajcie czegoś innego...
bunia ja niestety nie pomoge bo nie znam sie na tym...

a super dopełnienie :tak:

bunia to ty pisałas ze staracie sie od 2010 i Clo nie pomaga ??

mama wreszcie - czyli juz za tydzień starania ale ci dobrze :tak: - to za 3 tygodnie test :tak:

my staramy się od 2009, ja piszę też na starankach 2010, a z clo miałam 1 cykl i nie wyszło, ale do 3 razy sztuka :-) ogólnie u mnie sytuacja była taka, że jak poszłam na podgląd to nie miałam ŻADNEGO pęcherzyka i była kaplica :-p ale dostałam clo, czułam jak jajniki mi pracują i w 8dc był ładny 17mm pęcherzyk. testy owu robiłam i wyszło mi w 14 dc 2 kreski (ale jedna jaśniejsza, więc owu pewnie później była) ale potem już nie sprawdzałam, bo to był długi majowy weekend a mi testów owu brakło (bo zaczęłam za szybko robić :-p ).

reasumując- clo na mnie działało, bo wyindukowało mi pęcherzyk, owu też pewnie była, ale widocznie coś nie spasiło i się nie udało. ale teraz na pewno się uda :-) co prawda na styczeń się już nie załapię, ale rok 2011 będzie miał 12 długich miesięcy :-) i już w któryś na pewno się załapię :-)

muszę się do ginki dodzwonić i zapytać jak to brać, ale od godziny nie umiem :szok: muszę się też upewnić, kiedy mam przyjechać na wizytę, bo karteczkę zgubiłam. ubzdurało mi się że we wtorek, przypomniało że 24 maja i teraz nie wiem (bo wtorek to 25). dobrze chociaż że godzinę wizyty pamiętam 13:30 :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam środowo:-)

Wstyd przyznać, ale dopiero pół godzinki temu wstałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Iwonka2b- mnie brzusio swędział jak byłam w ciąży:tak: nie wiem czy to od ciąży czy nie, ale swędział;-)

Agnieszka.kk
- ojjjj słonko...:sorry2:
ja wczoraj także miałam, ale na solarium:-D:-D

Sorbuś, Elleth- zobaczycie Kochane, że wszystko się ułoży i każda z nas będzie tulić różowego bobaska:tak:

Bibinko, Kinga, Bunia- witam

Mama- no to super że @ przywitała:tak::tak: jeszcze troszkę i będzie fasolinka &&

Sol- to Beatka, aż tak Ci spier...:confused: ja bym nie zapłaciła:wściekła/y:

Szczęśliwa- no to nie za wesoło macie z mieszkankiem, ale powrót do któregoś z rodziców nie jest dobrym rozwiązaniem, to tylko moje zdanie...

Baska2243- witam na forum

Marylka- nie mam pojęcia co to może być :confused:

Sergeevna- cytologia po 30 roku życia:szok::szok:

Ostatnia edycja:
agnieszka.k.k[/B][/COLOR] kochana ja mam "urlop" od 4 tygodni... Tak to w sumie można potraktować, to nasze siedzenie w domu ;-) firmy jak widać dbają o samopoczucie pracownika :-p;-)

A ja zawału serca dostałam jak weszłam rano do pokoju siostry. Chciałam okno otworzyć, żeby się wywietrzył pokój i... znalazłam u niej zagaszone pety po papierosach!! :szok: Podejrzewaliśmy że popala, ale teraz to już mam pewność... 13 letnia smarkula... I co ja mam zrobić?... :no::cool::eek:

U mnie to podobno chwilowe ale zobaczymy...:-/
A co do siostry to ładne jaja :-D 13 lat o rany może porozmawiają z nią na ten temat jako starsza siostra może coś jej przegadasz:)

Ewcia - ale ja tam nie chce wracać na zawsze heheh tylko na czas kiedy coś znajdziemy lepszego ..... bo tu chcemy zostać do konca miesiaca jak coś ..... tym bardziej ze ja mu napisałam ze ma nam zmniejszyc przynajmniej o czynsz czyli 170 zł .... a przy takich wydatkach cieżko nam bedzie odkładac zostając tutaj.....

Pytanko jeszcze o Clo - miałayście zastrzyk jakiś na pęknięcie - czytałam teraz ze daja takie

cholera nie mam czasu czytać - roboty mam mase a nie moge sie skupić :-( - cięgle mi sie płakac chce ehh

U mnie to podobno chwilowe ale zobaczymy...:-/
A co do siostry to ładne jaja :-D 13 lat o rany może porozmawiają z nią na ten temat jako starsza siostra może coś jej przegadasz:)

No właśnie rozmawialam nie raz, jak już były podejrzenia... i ja gadałam, i moj G. rozmawiał... a ona w żywe oczy, że NIGDY, że BROŃ CIĘ BOŻE, i tak dalej... Że nam się wydaje, że się czepiamy... No kłamała w żywe oczy... :dry:

reklama
No właśnie rozmawialam nie raz, jak już były podejrzenia... i ja gadałam, i moj G. rozmawiał... a ona w żywe oczy, że NIGDY, że BROŃ CIĘ BOŻE, i tak dalej... Że nam się wydaje, że się czepiamy... No kłamała w żywe oczy... :dry:

to ja ci poradzę. mój kuzyn popalał i ciocia nie wiedziała co zrobić, bo też się wypierał. ja do niego pojechałam, kupiłam 3 paczki papierosów, usiadłam z nim i kazałam palić- wszystko miał wypalić, jeden za drugim. siedziałam i pilnowałam, po 1 paczce już był zielony, ale się trzymał, jak zaczął drugą to było gorzej i rzygał jak kot. i mu powiedziałam, że jak jeszcze raz usłyszę albo zobaczę, że popala to zrobimy powtórkę. wtedy miał 15 lat, a teraz w kwietniu skończył 18 i już od tego czasu nie wziął papierosa do ust.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry