reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARAN - witam;-)
PYSIA- Ty tez zagrozona zalaniem czy w miare bezpieczna jesteś???

dziewczyny ,ale macie tempo -nie wyrabiam:no:;-)
pranie rozwieszone ponownie,pieczeń juz gotowa i surówka tez,zaraz wstawiam ziemniaki:tak: jeszcze troche i klade Dominika wiec moze znajde wieksza chwilke zeby z Wami popisac:tak:

reklama
ha- poczytałam ulotke i napisano w niej, że za drugim razem dawka ma wynieść 100mg tego clo (jedna tabletka ma 50mg) czyli chyba 2 naraz. dziwi mnie jedynie to, że mam znowu brać od 3dc a w ulotce ma być ten drugi raz od 5dc. ale zastosuję się do ginki :-) oby dobrze ;-)

to nie ładnie z jej strony :no:

dziewczyny a Ja chyba zaczynam doła dostawać...:dry:
nie dołuj sie kobieto będzie dobrze niedługo znów do pracki Cie zaprosza :)

sergeevna ja jako 12 czy 13latka wzięłam papierosa i zapaliłam w swoim pokoju w lecie :-D:-D:-Dmama wchodzi i pyta co to tak śmierdzi, a ja że dym jakiś za oknem :szok: Uwierzyła.
dobre sobie :-D:-D

no i reszty sobie nie zaznaczyłam i dupa nie pamietam co miałam odpisac :(
ehh

kurde ledwo was nadrobiłam

bunia sol kiedyś mówiła że to w którym dniu zalezy od długościu cyklu - tak mi sie zdaje że to sol była :)

BUNIA -ja Ci napisalam ze 2 naraz brac:tak:
EWCIA- nieraz sa takie mocne owulki i tak sie zdaza-zapisuj sobie jakie masz odczucia-bedziesz miala informacje jak zaczniecie sie starac z kilku cykli;-)

Mama, ja jestem bezpieczna ale całkiem niedaleko mnie jest Wisła i się oj oj dzieje, podtapia miasto. Rano jak się nasłuchałam wszystkiego tak miałam dośc, łezki mi poleciały, bo aż się wystraszyłam. Niby nie jestem zagrozona ale dzieli mnie zaledwie parę km od Wisly i stamtąd mieli ewakuowac ludzi do nas do szkoły eh :-:)-:)-( o 8ej byłam pobudzona tymi wiadomościami, a później zasnęłam wykończona i wstałam o 11ej i jak tylko słyszałam jakiś szum rano to już wydawało mi się, że to woda idzie :-:)-:)-(

dziewczyny i ja też mam dziś jakąs apatie i nie wiadomo skąd bo nic sie nie dzieje przecież a humor jakiś podły...
Ala mi wstała po godzinie spanka i znowu od 15 zacznie marudzić a mąż na 15 do pracy idzie do 24 wiec znowu samotny wieczór mnie czeka... no nie tak do końca samotny bo jest Ala no i mam Was na BB... spać mi sie chca a dopiero co kawe wypiłam...

szczesliwa przypomniało mi sie odnośnie tych spodni :) moja znajoma normalnie straszna chudzina w każdej ciazy przytyła jakieś 20 kg i po 2 tygodniach od porodu wogule nie było widać ze była w ciąży to chyba zalezy od organizmu ja jak zaczne sobie folgować i jeść na wieczór nawet niedużo to odrazu widać to na drugi dzień a niektórzy moga pochłaniać dużo wiecej i nic nie widać

BUNIA -ja Ci napisalam ze 2 naraz brac:tak:

chyba sobie przypominam.... :-p dzięki :-D takie tu jest tempo, że chyba za wolno myślę :-) trzeba uruchomić dodatkowe zwoje, żeby dać radę. moje dopiero odkurzam :-)

a właśnie Szczęśliwa to chyba zależy od każdej z osobna. moja jedna koleżanka jest w 6 tygodniu i ją lekko już wypchało, a druga jest w 12 i nic po niej nie widać :-) a może cię po prostu wzdęło? bo tak bywa.

reklama
szczesliwa przypomniało mi sie odnośnie tych spodni :) moja znajoma normalnie straszna chudzina w każdej ciazy przytyła jakieś 20 kg i po 2 tygodniach od porodu wogule nie było widać ze była w ciąży to chyba zalezy od organizmu ja jak zaczne sobie folgować i jeść na wieczór nawet niedużo to odrazu widać to na drugi dzień a niektórzy moga pochłaniać dużo wiecej i nic nie widać
Marylko zapytałam dlatego bo ja nigdy nie miałam takiego problemu jak nie dopinanie gaci heheh a teraz mam problem :)
moja kumpela miała tak ze była w 6 miesiacu i nikt nie wiedział ze ona jest ciąży bo nie było nic widac szalała z nami na dyskotekach mówiła ze mały napewno zostanie dj-em hehe ale w 7 miesiacu tak jej wybiło brzucholek ze szok:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry