witam się dzisiaj :-)
nadrobiłam wszystko, ale i tak to jeszcze nie ten etap wtajemniczenia, że na wszystko odpiszę ;-)
dziś zmęczona jestem jak nigdy po wczorajszym wieczorze. ogólnie sytuacja nie była taka zła- w paru domach pomagaliśmy wynosić rzeczy na piętra, bo piwnice zalewało. właściwie to głównie wody gruntowe się do piwnic dostawały. nie było tak źle- na szczęście
dziś nie pada, więc jestem dobrej myśli. może choć trochę to opadnie
szczęśliwa masz rację z tym wynajmem. bo jeśli remontowaliście za własne pieniądze, to powinien wam odstępne obniżyć. my też wynajmujemy (piętro domu, ale z osobnym wejściem i wogóle), jak się wprowadziliśmy, to też kupiliśmy bojler, ale to głównie ze względu na to, że w lato się nie składa ognia w piecu, żeby mieć ciepłą wodę. ale jak byśmy się mieli wyprowadzić to bojler bierzemy :-):-) to co my płacimy na odstępne, to jest na utrzymanie domu czyli np. naprawa dachu, zmiana okien, rurek itp. mamy tyle szczęścia, że cokolwiek trzeba tu zrobić (np. musieliśmy wymienić spłuczką) to idzie to z tego odstępnego i nie musimy we własnym zakresie tego robić. jak okno przegniło, to też wymienili
więc my mamy super.
co jeszcze chciałam to nie pamiętam, więc ogólnie napiszę, że trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie
acha- chciałam zapytać dziewczyn, które też clo brały. otóż mi w pierwszym cyklu się nie udało (brałam 1x dziennie tabletkę od 3dc przez 5 dni), teraz mam brać tak samo, ale 2x tabletki i nie wiem właśnie czy brać 2 rano czy rozłożyć to na rano i wieczorem. co myślicie? bo nie chcę czegoś spaprać, a ginka mi dokładnie nie powiedziała