reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aga ja nawet nie myśle o urlopie bo nie wiem kiedy takowy będe miała :(

witam sie:tak:nie nadrobie Was-nie ma szans:no:net mi tak muli ,ze walnąć o podlode to mal0:wściekła/y::wściekła/y:są dni ze zyper a nie raz tyle nerwów mi zmarnuje:wściekła/y:no nic mam nadzieje ,ze juz bedzie si;-)
ZAPMARTA- bylam juz w piekarni i humor poprawiony;-) pewnie Bibinka przekazala Wam ,ze dnia 19 maja 2010 roku o godzinie 8 rano:-D:-D:-D:-D:-Dpisze jakbym urodzila a to tylko @ zawitala:tak:tak wiec dzis mam 1 d.c. -27 maja ide do ginek i jak wszystko si to dzialamy:tak:NO!!!!!!!!!!!! TO ja w końcu dolacze do starajacych sie:-)
u mnie w koncu przestalo padac i nawet cieplo bo nie ma wiatru:happy2:dzieci ladnie spaly w nocy wiec nie wiem czy leki dzialaja czy te wczorajsze inhalacje,najwazniejsze ,ze wszyscy wyspani -wstalismy przed 8,teraz dzieci rozwieszaja mi pranie a ja z Wami skrobie-wojskowe wychowanie:-D:-Dnie zartuje-sami sie garna:tak:jak widze jak to robia to podwójna robota:sorry2:no,ale niech sie ucza mamie na pocieche

acha a wszystkim wątpiącym przypominam haslo NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY i tego sie trzymamy;-) wasza mama:-D:-D:-D

witam się dzisiaj :-)
nadrobiłam wszystko, ale i tak to jeszcze nie ten etap wtajemniczenia, że na wszystko odpiszę ;-)

dziś zmęczona jestem jak nigdy po wczorajszym wieczorze. ogólnie sytuacja nie była taka zła- w paru domach pomagaliśmy wynosić rzeczy na piętra, bo piwnice zalewało. właściwie to głównie wody gruntowe się do piwnic dostawały. nie było tak źle- na szczęście :-D:-D

dziś nie pada, więc jestem dobrej myśli. może choć trochę to opadnie :eek::eek:

szczęśliwa masz rację z tym wynajmem. bo jeśli remontowaliście za własne pieniądze, to powinien wam odstępne obniżyć. my też wynajmujemy (piętro domu, ale z osobnym wejściem i wogóle), jak się wprowadziliśmy, to też kupiliśmy bojler, ale to głównie ze względu na to, że w lato się nie składa ognia w piecu, żeby mieć ciepłą wodę. ale jak byśmy się mieli wyprowadzić to bojler bierzemy :-):-) to co my płacimy na odstępne, to jest na utrzymanie domu czyli np. naprawa dachu, zmiana okien, rurek itp. mamy tyle szczęścia, że cokolwiek trzeba tu zrobić (np. musieliśmy wymienić spłuczką) to idzie to z tego odstępnego i nie musimy we własnym zakresie tego robić. jak okno przegniło, to też wymienili :tak::tak::tak: więc my mamy super.

co jeszcze chciałam to nie pamiętam, więc ogólnie napiszę, że trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie :-D:-D:-D

acha- chciałam zapytać dziewczyn, które też clo brały. otóż mi w pierwszym cyklu się nie udało (brałam 1x dziennie tabletkę od 3dc przez 5 dni), teraz mam brać tak samo, ale 2x tabletki i nie wiem właśnie czy brać 2 rano czy rozłożyć to na rano i wieczorem. co myślicie? bo nie chcę czegoś spaprać, a ginka mi dokładnie nie powiedziała :confused::confused:

Świetne hasło.:-D
Się nie poddamy i w końcu okruszka doczekamy:-D

a super dopełnienie :tak:

bunia to ty pisałas ze staracie sie od 2010 i Clo nie pomaga ??

mama wreszcie - czyli juz za tydzień starania ale ci dobrze :tak: - to za 3 tygodnie test :tak:

hej bunia no mam nadzieje że niedługo osiągniesz nasz stopień wtajemniczenia i będzisz nosic czarny pas - ciażowy hehehehehehehehe ja nie pomoge z tym clo bo ja jeszcze nie brałam ale jak po 6-7 cyklach będzie nici to chyba pójde do gina i poprosze o jakiś wspomagacz :)

witam AGNIESZKA,SORBUŚ,MARYLKA,BUNIA:tak:
BUNIA- mi sie wydaje tak na chlopski rozum,ze masz brac 2 naraz-a nie mozesz zadzwonic i dopytac bo to dość istotna informacja:sorry2:ja bralam Clo raz i mam syna a bralam 1 dziennie od 5 do 9 dnia cyklu.

Ostatnia edycja:
reklama
Bunia87 - nioo to naprawde macie super wiesz ile my już tu naprawialiśmy maskara .... słuchajcie 1 miesiac zmywam sobie ładnie naczynia i nagle d...p odpadł mi zlew myslałam ze mnie szlag trafi wiec co trzeba było kupić nowy .... spółczka to juz nawet nie mówie ..... ehhh szkoda słów trza sie z tego mieszkania wynosic i to jak najszybciej .... bo my tu władujemy kase a on bedzie miał korzyści i potem jak przyjda nastepni to znów sobie podniesie wiecej oj nie tak nie bedzie ....
MAMA - no nareszczie jesteś buziaczki i witaj kochana:* i oczywiście już mam pytanko :) jest możliwe żebym już tak szybko nie mieściła sie w spodnie??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry