reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karolinka też chora...oszsz nie dobrze,zdrówka życzę dla małej :)
Nie no alergie ma i katar jak pieron ale już lepiej :tak:

czesc dziewczyny ja tak szybko:zawstydzona/y:
u nas nieciekawie wody coraz wiecej,nie iwem czy jutro do pracy dojade,dzis nie wiedzialam czy wracac do domu czy zostac u mamy,ale wróciłam,w nocy mamy miec falę,wody coraz więcej,szok poprostu,mojego męża nie ma ciągle w domu:-(
ja nie mam na nic głowy:dry:

a na dodaek na wątku styczniowym pojawiła sie jakas blondi84 mysle ze to ta sama blondi,nie mam juz ochoty tam pisać,szkoda ze nie mozna sobie spokojnie popisac z innymi przyszlymi mamami,bo nie wiadomo kto jest prawdziwy:baffled:
Co do blondi 84 to raczej nie ta sama osoba - ale jeszcze to sprawdzą :tak: A co do fali to niestety ale trochę pada :dry: Trzymam kciuki żeby was nie zalało :tak:

trzymam kciuki żeby tak było Wisienka

Sol mam prośbę usuń mnie narazie z testowania :-(
Usunięta :-) Daj znać jak zobaczysz dwie krechy :-D

Kochana SOL ;)Za co mam dostać kopniaka ;P nie orientuję się ;D;-)
Złośliwe zwierzątko :-D Za olewanie regulaminu :tak:

Dziewczyny - zaczęłam was czytać i nie skończę teraz bo spadam do fryzjerki :-p Będę za godzinkę :tak:

reklama
Sorbuś właśnie w tym sęk, ze jestem swieżo po starankach i boję się co to będzie, gdy sie to zakażenie rozwinie, a ja będę w ciązy.

aga smacznego:tak:
sol robisz się na bóstwo:-)?
dmuchawiec współczuję bólu pęcherza,koszmar:-(
młodam daj znac jak tam tato!
kasiawie jak u Was sytuacja z wielką wodą?mam nadzieję,że nie jest aż tak źle...
a ja idę się kąpać i do pracy....:wściekła/y:
ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA;)

witam Was wszystkie :-)
kurczę u mnie znów brzydka pogoda.
agnieszko jadę do Ciebie ukraść słońce :-p
szczęśliwa czekam na zdjęcie Twojego maluszka :-D
mamo walcz walcz i sie nie poddawaj bo czekamy tu na Ciebie, dobrze że @ to niedługo zaczynasz staranka :)
nagapalmo no to czekamy na wyniki usg aby wszystko było ok :tak:
dmuchawiec a byłaś u lekarza???
sol fryzjer powiadasz, no to udanego poprawiania sobie humorku :)

a ja piję herbatkę i zaraz lece do mojej mamusi odwiedzić ją, swędzenie przeszło ale to tylko wieczorem mnie swędzi, dziwne :confused: zgagi nie mam bo jeszcze ciastek nie jadłam ale juz się na mnie patrzą i wołają więc chyba znów się skuszę :-p:-p:-p:zawstydzona/y::-p:-p

Ostatnia edycja:
Miejmy nadzieje ze Mama szybko do nas wróci tak też myślałam ze szfankuje jej net bo jej nie ma z nami:):)
Iwonko jak tylko dostane napewno je wstawie ale to na zamknietym ....... :-p

hejka,

ja nie wyspana :((( ale co robić, do pracy trzeba było się zwlec.

mama, najważniejsze, że @ przyszła. Teraz tylko czekamy jak się skończy...
bibinka, a składasz co jakiś czas aplikacje do innych szkół ? Przypominaj im się, a nóż będzie jakiś wakat.
agnieszka, ale masz ładną pogodę..., u nas pochmurno.
nagapalma, sorbuś, najważniejsze, że lekarze was nie olali, ale macie teraz leczenie i potem na pewno będą II krechy.
elleth, dobrze, że mąż chce się badać. Nie zawsze jest tak, że facet da się przekonać.
dmuchawiec, oj mam nadzieję, że szybciutko wyleczysz ten pęcherz. Idź do lekarza, nie ma na co czekać.

witam was!

mama a nie mówiłam że z rana @ przylezie! :tak:;-) no to teraz kciuki 3mam za twój 1cykl staranek :-)
aga fajnie że u was pogoda dopisuje cieszcie sie nią. U nas w Polsce zimno i pochmurno
sol fajnie ze idziesz do fryca :)
iwonka szkoda że mi nie odpisałaś... ://

Milego dnia

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry