reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sorbuś wówczas Ala miała kilka dni teraz to zniej już wielka babocha hehehe... niebawem i Ty będziesz się cieszyć takim małym Łobuziakiem zobaczysz to szybko zleci będą II kreski a potem nie wiadomo kiedy 9 miesięcy jak z bicza strzeli i bedzie ludzik po drugiej stronie... :)

reklama
heheh ;p wisienko kochana ;p jak to zmierzyłam ;D no tak w paluszkach , między kciukiem a wskazującym ;P i tak na około 8 sie rozciągnęło hehehe ;p wiem , ze to śmieszne brzmi ;D

To już kilka dziewczyn przygotowuje się do testowania w czerwcu a czerwiec gorący miesiąc i może być bardzo łaskawy.Życzę Ci oczywiście pięknych 2 kreseczek:)

Je to pewnie dopiero w lipcu jeśli w ogóle :-(

Właśnie czekam na mamę cały czas i nie ma jej :-( mam nadzieję, że Zuzia i Domiś już lepiej

Dziewczynki lecę na mój film ;D
Będe potem. 3majcie się.
Miłego oglądania:))
Je to pewnie dopiero w lipcu jeśli w ogóle :-(

Właśnie czekam na mamę cały czas i nie ma jej :-( mam nadzieję, że Zuzia i Domiś już lepiej
Kochana a co Ja mam powiedzieć.
Ja dopiero starania zacznę w wakacje albo jesienią wszystko będzie zależało od wizyty u mojego ginekologa:)

mama gdzie Ty jesteś?U dzieci wszystko ok?

Stokrotko, ponoć owulacja jest zaraz jak zniknie rozciągliwy śluz. Czyli najpierw wydziela się śluz ułatwiający przetrwanie i poruszanie plemnikom i ostatni dzień obecności tego śluzu to moment gdy najprawdopodobniej wystąpi owulacja. Tak więc przytulajcie się często teraz:-)
iwonko z chęcią:-) Planowałam testować 26 maja, ale gdybym wtedy miała test negatywny to bym się od razu rozpłakała. Więc zdecydowałam, że 25 będzie lepszy:)

Kurcze dziewczyny wpadłam w mega dołka, bo znowu mnie dopadło, ze ja bezużyteczna jestem, nawet pracy nie umiem znaleźć. Znowu się rozpłakałam że jak ja mogłam na takie studia pójść, tak sobie utrudnić zycie. A najgorsze ze wszystkiego że nie wiem co chcę w życiu robić. Mój pomysł na własną firmę upadł- bo albo ciąża i dziecko ,albo firma. No normalnie wyć mi się chce dzisiaj. przepraszam że tak smęcę , ale na razie to mój jedyny problem. A jakoś dzisiaj się rozkleiłam.

sorbus nie dołuj sie kochana na kazda z nas przyjdzie kolej i bedziemy wszystkie sie mogly cieszyc upragniona ciaza a potem kochanym malenstem ja w to gleboko wierze:tak:i kazdej z nas tego zycze:-)

reklama
jeżynko no to ustalone we wtorek 25 rano robimy test :) choć nie sądzę abym była :( no ale nadzieja jest :):) starania też były więc może sie udało

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry