reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sorbek ja mam 6 dni to prawie w tym samym czasie będziemy robić :) albo zaczekam na Ciebie i zrobimy razem :):):)

Iwonka chyba to nie do mnie bo ja to jeszcze długo - narazie tydzień hormonów, potem @ i dopiero starania przy Clo :-(

SŁuchajcie dziewczynki , takie pytanie mam
Bo jak już wcześniej pisałam , - jakieś 2 dni temu miałam ten rozciągliwy , białkopodobny śluz. (Wg tych internetowych kalkulatorów owulacja przypada mi na jutro , ale dziewczyny tu pisały , że te kalkulatory nie są zbytnio wiarygodne ) No i wczoraj i przedwczoraj , ten rozciągliwy zniknął , a zastąpił go taki śliski , bardzo wodnisty śluz , a dziś znów mam ten rozciągliwy , nawet bardzo rozciągliwy , jak go sprawdzałam to rozciągnął się na jakieś 8 cm. I teraz już nie wiem . To jestem przed owulacją czy po? czy jak to się teraz liczy? Nic nie wiem .

Hej dziewczynki:-)
kurcze znowu miałam tyle czytania :szok:ze tylko tak pobieżnie podczytałam :-p
witam serdecznie wszystkie nowe staraczki
wiecie co dzisiaj zauwazylam ze znowu pieka mnie sutki i mam takie wieksze i bardziej rozowe takie same jak poprzednim razem...tylko nie chce sie nakrecac i mówię sobie ze to pewno hormony:dry: albo gorzej urojona:cool2:

Ostatnia edycja:
Iwonka chyba to nie do mnie bo ja to jeszcze długo - narazie tydzień hormonów, potem @ i dopiero starania przy Clo :-(

sorbuś przepraszam to było do jeżynki ale jestem zakręcona
czytałam Twój post i mi się pokręciło
a za ile dni będziesz brać clo??

jeżynko ja mam 6 dni to prawie w tym samym czasie będziemy robić :) albo zaczekam na Ciebie i zrobimy razem :):):)

reklama
sorbuś przepraszam to było do jeżynki ale jestem zakręcona
czytałam Twój post i mi się pokręciło
a za ile dni będziesz brać clo??

jeszcze nie wiem w środę idę zobaczyć czy estrogen pomógł i czy ma się co złuszczać - jak pomoże to dostanę coś na złuszczenie a potem Clo mam nadzieje ze nie póżniej niż za 2-3 tyg

motylek to powodzenie i za ciebie też trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry