reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no Zapmarta kupuj kupuj, i się zdecydujemy. :-p:-p:-p
jeżynka, sorbus,sergeevna my z zapmarta to strusie i boimy się testowania. Pewnie jednak zatestujemy w czwartek bądz w piątek:-)
stookrotka ten bardziej sliski powinień być w owulkę , więc jesteś albo w trakcie albo po , jesli ja się na tym trochę znam. Mam pytanie jak to zmierzyłaś?????:-D
paula dobry objaw:-):-)
ja idę się kąpciać ale jeszcze wrócę:-)

wisienka to na pewno macica... ja miałam takie obajwy jak Ty masz teraz jak była z Alą w ciązy i jak to opisujesz to jakbym siebie czytała więc myśle, że to fasolka i sie ciesze strasznie :)
stokrotka z tym sluzem to ja nie mam pewnosci bo ja nowa w obserwacjach jestem ;)

sorbuś po kuracji szybciutko zajdziesz w ciążę :)
więc za ok miesiąc będziesz testować i będą 2 kreski tego Ci życzę :)

dziekuję - a ja tobie życzę już teraz :tak::tak::tak:

maran - nie mogę się napatrzeć na "TO" śliczności co masz w suwaczku ;-):tak:

Ostatnia edycja:
No witam Cię Aguśa:)
Lanie dostaniesz ojjj dostaniesz i to nie małe...pisałam na gg i nk odczytałaś wiadomości?
Fajnie że zawitałaś pisz co u Ciebie?
U mnie wszystko ok:)Wszystko po staremu i jak na razie bez większych zmian

Tak tak posłusznie nastawiam na bicie:zawstydzona/y: zasłużyłam.... Już będę grzeczna
Tak przeczytałam wiadomość na NK a teraz na gg.
Oj to dobrze że u Ciebie po staremu bo to czasem i lepiej. A i widzę że synek rośnie:-)
U mnie też wszystko OK i bez większych zmian:-) Zbój mi mały rośnie na chwilkę ostawić się nie da bo albo ara woła albo "idzie" za mną:tak: Po prostu coś świetnego:-D No i miał być urlop w PL a tu nici przez wulkan bleee i trzeba było się zadowolić urlopem w IRL ale też było fajnie pojeździliśmy przynajmniej po niej.

wisienko mam takie dobre przeczucie ze ci sie udało zafasolkowac :tak:
bede trzymała kciuki za wasze testowania;-)
ja bede testowac dopiero 6 albo 7 czerwca na pewno nie wczesniej

wisienko trzymam kciuki i strasznie się cieszę :-)
Mam nadzieję, że za Tobą pójdą kolejne (w tym ja) ;-)

reklama
Będą i to jeszcze jakie! Może nam tu się okaże, że za 9 msc. utworzymy żłobek!;D
:-D:-D pewnie tak ;-)
Tak tak posłusznie nastawiam na bicie:zawstydzona/y: zasłużyłam.... Już będę grzeczna
Tak przeczytałam wiadomość na NK a teraz na gg.
Oj to dobrze że u Ciebie po staremu bo to czasem i lepiej. A i widzę że synek rośnie:-)
U mnie też wszystko OK i bez większych zmian:-) Zbój mi mały rośnie na chwilkę ostawić się nie da bo albo ara woła albo "idzie" za mną:tak: Po prostu coś świetnego:-D No i miał być urlop w PL a tu nici przez wulkan bleee i trzeba było się zadowolić urlopem w IRL ale też było fajnie pojeździliśmy przynajmniej po niej.
Najważniejsze że urlop udany także spoko.
Cieszę się że córka rośnie nic tylko się cieszyć :tak:
Mój synek rośnie tak tak mądrala mały :tak:
Aguśka zaglądaj do nas częściej jak będziesz mogła:)mama się o Ciebie pyta...a właśnie gdzie jest nasza mama :confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry