reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kasiawie no mam nadzieję że te ulewy w końcu się skończą,bo naprawdę zaczną się tragedie
o tej blondi to czytałam niezła agentka z niej jest normalnie bajkopisarzem powinna zostac :-p:wściekła/y:

sol a no widzisz a u mnie muli znaczy że śpiący, albo że komputer muli się to że wolno chodzi:-p:-p

wisieńka fasolka się rozpycha :D

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny - mam nadzieję, że hormony pomogą - nawet mi do głowy nie przyszło że mogę nie mieć owulacji - te parszywe testy dawały pozytywny wynik ehh :-(

jeżynka ale to sa przeciez bóle jak okresowe a to nie poli tylko po prostu ciągnie, nie wiem jak to inaczej opisać. Nic innego mi się dzieje. Piersi mnie już nie bolą, brzuch też, nie wzdyma mnie a tempki nie mierzę bo się tylko wkręcałam. :-(
sorbuś a ja im bizej testu tym bardziej pesymistyczna, zwłaszcza że wszystko mi przeszło a zresztą nawet te dziewczyny z objawami okazało się , ze jedna kreska

Cześć Dziewczynki:-) Dawno mnie nie było:zawstydzona/y: wiem moja wina przepraszam... ale jakoś tak czasu mało na wszystko a jak już coś się znajdzie to zanim przeczytam o czym piszecie to już tego czasu nie ma....:-(
Jak staranka dziewczynki?? Mama co u Ciebie??? Agnieszka Marylka, Asia, Josephine, Zapmarta????
Pozdrowienia:***
No witam Cię Aguśa:)
Lanie dostaniesz ojjj dostaniesz i to nie małe...pisałam na gg i nk odczytałaś wiadomości?
Fajnie że zawitałaś pisz co u Ciebie?
U mnie wszystko ok:)Wszystko po staremu i jak na razie bez większych zmian:))
agnieszko chciałam złożyć skargę słońce nie doszło do mnie :-p:-p:-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ciągle pada i jest zimno brrrrrrrr
mamo agnieszko dobrze już dobrze kupiłam test i zrobię :-D a kupiłam nawet 4 :-p:-p 2 sikające tz te strumieniowe i 2 płytkowe niech sobie leżą
Upsss to chyba mi się dostanie :cool2:
Nie wiem dlaczego "jeszcze"nie doszło :no:
Fajnie że zakupiłaś testy teraz nic tylko testować :tak:

Wisienka, nie chcę Cię nakręcać, ale dużo dziewczyn ma właśnie takie objawy ciągania, ponieważ macica się rozciąga. Jeżeli nie miałaś wcześniej takiego ciągania, to jest duża szansa, że to fasolka:-)... czego Ci oczywiście z całego serducha życzę:-)
iwonka, super, że masz testy:-) moje też już czekają, ale jeszcze tydzień czasu mam;-)

iwonka to się zaopatrzyłaś a ja tylko jeden jak wyjdzie to kupię nastepny za dwa dni a jak nie wyjdzie to poczekam na @
jeżynka ja właśnie nie słyszałam o tym tylko o takich bólach jak @ i takie miałam z Maćkiem. Obys miała rację moja wróżko
ALE JA MARUDZĘ> PROSZĘ MI ZLAĆ DUP...Albo powiedzcie mi jak macie mnie dośc to się w samotności podenerwuję:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny co to może być mam wrażenie, ze mnie coś ciągnie w dole brzucha, dokładnie to takie uczucie jakby mi się coś naciągało ale wcale nie boli. To jest tak tuż nad kścią i jeszcze nigdy tak nie czułam. pęcherz miałam chory ale to nie było tak. Ale dziwne uczucie. :szok::szok::szok::szok:

Wisienka, to takie chyba rozciąganie się macicy...??:-p

Ja też bym powiedziała że to być może macica się rozciąga a to znak na fosolinę pewnie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry