reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja dziś na obiad mojemu serwuję kaszankę :) a Filip ma zupkę.
ja nic bo apetytu brak.

moja teściowa Oleńka ma dziś imieniny ale musi mi wybaczyć bo dziś u nich nie zagoszczę ( źle sie czuję ) :-(

a moje hobby to odrodnictwo i kwiaty domowe-Tom sie za glowe lapie ile kaski i serca w to wkladam:tak:jak sie pogoda poprawi porobie fotki ogrodu:tak:

a tymczasem u mnie taka ulewa i taka wichura ,ze mi sie Domi po niecalych 2 godzinach drzemki obudzil z placzem:szok:tak wiec sobie pomyslcie co tu sie dzieje:no::wściekła/y:

SERGEEVNA- a jakie masz skladniki na obiad???

mama, bo ja się boję... a wisieńka też się boi, więc my będziemy przedłużać
zawsze jest ten strach... ja też się boję i tak naprawdę nie wiem czy zrobię test od razu jak przypadnie.
Jak coś to bedziemy testowały razem!!! ;) głowa do góry co ma być to bedzie!

a moje hobby to odrodnictwo i kwiaty domowe-Tom sie za glowe lapie ile kaski i serca w to wkladam:tak:jak sie pogoda poprawi porobie fotki ogrodu:tak:

a tymczasem u mnie taka ulewa i taka wichura ,ze mi sie Domi po niecalych 2 godzinach drzemki obudzil z placzem:szok:tak wiec sobie pomyslcie co tu sie dzieje:no::wściekła/y:

Biedulek wcale się nie dziwię...gdzie to słonce się wam schowało?

AGNIESZKA- my tak tu ciagle o tej pogodzie ,ale tu u nas naprawde jest masakra-kilka dni względnej pogody a od dluższego czasu...szkoda slow

KINGA- fajnie ze zadladasz:)

mama hm... mam duży wybór, z mięska to mam kurczaka, gotowe kotlety z piersi z kurczaka w ziołach, makarony, kasze... Sęk w tym, że nie chcę powtarzać się... Wczoraj były kluski łyżką kładzione, przedwczoraj makaron w sosie serowym z zasmażką, w sobotę kotlety z ziemniakaim i surówką... Nie mam pojęcia... Może fasolkę z bułką tartą, sadzonym jajkiem i ziemniakami?... Ale z kolei mój G. nie lubi fasolki... :sorry2:

Witam ...

Podczytuję Was dziewczynki na bieżąco, ale czasu na pisanie brak ... dzidzia moja strasznie marudna ostatnio, ale nie dziwię się, bo nic tylko kisimy się w domu :baffled:

staranka na razie zawieszone w próżni ... już 60 dni temp mierzę, na wykresie góry i doliny ale owulki jak na razie ciągle brak ... tydzień temu zaczęliśmy małej powoli urozmaicać dietkę ... na razi dostaje tylko owoce 1-2 razy dziennie, ale jak za kilka tygodni dojdą jeszcze zupki i cyc będzie co raz mniej w użyciu, to może cykl wreszcie ruszy :tak:

Bunia87, witaj!!! mam nadzieję, że szybko doczekasz się fasolki :-) ... ja przy starankach brałam luteinę i też mi wszystko świrowało ... miałam brać przez 10 dni od 16 dc i raz dostawałam @ po 5 tabletce, a raz 10 dni po ostatniej ... a jak nie brałam i monitorowałam cykl to owulka książkowo była w 14 dc a potem @ dopiero w 34-36 ... no cyrk na kółkach :baffled: ale w końcu się udało i wierzę, że wszystkim nam się uda i będziemy mieć swoje wyczekane fasolki :tak:

jsorbek, powodzenie a u gina !!! widzę, że u Ciebie też 'super-regularne' cykle :-D mój rekord bez @ to równy rok :eek: ale to jakieś 5 lat temu było ... potem brałam tabsy i trochę się unormowało ... a teraz sobie uroiłam, że po ciąży się już w ogóle pięknie poukłada i przy drugich starankach będą idealne, regularne cykle :rofl2: i tej wersji się trzymam ;-)

sergeevna, ambitne plany masz :-) oby się wszystko udało :tak: u nas na razie dwójeczka w planie, ale drugie też chcemy od razu ... a kto wie, może za 10 czy 15 lat nas weźmie na kolejną parkę ;-)

dmuchawiec, aniołki i kartki rewelacyjne !!! zazdroszczę talentu !!!

agnieszkakk, zaraz zmykam na Twoją stronkę ... uwielbiam zdjęcia :yes:

mama, musisz mnie trochę swoim hobby zarazić :tak: ja kompletnie nie mam ręki do kwiatów ... wszystko ususzę :baffled: więc póki co bronię się wszelką zieleniną w domu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

u nas ciągle leje :no: siedzę przed TV i słucham, bo sytuacja nieciekawa :-( M w pracy po drugiej stronie Wisły, co chwilę zamykają nowe ulice ... auto zaparkowane w miejscu wysokiego ryzyka, rodzice mieszkają przy samych wałach, a my niewiele dalej ... ogólni lipa :baffled: więc jak ktoś ma słonko na zbyciu, to chętnie przyjmę ...

reklama
Fajnie tak, że mamy tutaj tyle zainteresowań :laugh2: Agnieszka bardzo ładne fotki robi, mama przesiaduje w ogródku (sama bardzo lubię też, w sobotę musiałam płot pomalować i teraz odchwaszczam rodzicom rabatki ;) ). Ja lubię rysować, robić biżuterię, jakieś dekoracyjne gadżety do dekoracji mieszkania, jak świeczniki, kompozycje z luster na stelażach... W wolnych chwilach zajmuję się sztuką tańca z ogniem, chodzę na szczudłach... :tak: Nawet w "Mam Talent" byłam w 1 edycji, ale mnie Foremniak z Wojewódzkim nie przepuścili dalej ;-):sorry2::-pTrochę tego jest, ale sprawia mi to frajdę niesamowitą :tak::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry