Witam ...
Podczytuję Was dziewczynki na bieżąco, ale czasu na pisanie brak ... dzidzia moja strasznie marudna ostatnio, ale nie dziwię się, bo nic tylko kisimy się w domu
staranka na razie zawieszone w próżni ... już 60 dni temp mierzę, na wykresie góry i doliny ale owulki jak na razie ciągle brak ... tydzień temu zaczęliśmy małej powoli urozmaicać dietkę ... na razi dostaje tylko owoce 1-2 razy dziennie, ale jak za kilka tygodni dojdą jeszcze zupki i cyc będzie co raz mniej w użyciu, to może cykl wreszcie ruszy
Bunia87, witaj!!! mam nadzieję, że szybko doczekasz się fasolki :-) ... ja przy starankach brałam luteinę i też mi wszystko świrowało ... miałam brać przez 10 dni od 16 dc i raz dostawałam @ po 5 tabletce, a raz 10 dni po ostatniej ... a jak nie brałam i monitorowałam cykl to owulka książkowo była w 14 dc a potem @ dopiero w 34-36 ... no cyrk na kółkach
ale w końcu się udało i wierzę, że wszystkim nam się uda i będziemy mieć swoje wyczekane fasolki
jsorbek, powodzenie a u gina !!! widzę, że u Ciebie też 'super-regularne' cykle
mój rekord bez @ to równy rok
ale to jakieś 5 lat temu było ... potem brałam tabsy i trochę się unormowało ... a teraz sobie uroiłam, że po ciąży się już w ogóle pięknie poukłada i przy drugich starankach będą idealne, regularne cykle
i tej wersji się trzymam ;-)
sergeevna, ambitne plany masz :-) oby się wszystko udało
u nas na razie dwójeczka w planie, ale drugie też chcemy od razu ... a kto wie, może za 10 czy 15 lat nas weźmie na kolejną parkę ;-)
dmuchawiec, aniołki i kartki rewelacyjne !!! zazdroszczę talentu !!!
agnieszkakk, zaraz zmykam na Twoją stronkę ... uwielbiam zdjęcia
mama, musisz mnie trochę swoim hobby zarazić
ja kompletnie nie mam ręki do kwiatów ... wszystko ususzę
więc póki co bronię się wszelką zieleniną w domu
u nas ciągle leje
siedzę przed TV i słucham, bo sytuacja nieciekawa :-( M w pracy po drugiej stronie Wisły, co chwilę zamykają nowe ulice ... auto zaparkowane w miejscu wysokiego ryzyka, rodzice mieszkają przy samych wałach, a my niewiele dalej ... ogólni lipa
więc jak ktoś ma słonko na zbyciu, to chętnie przyjmę ...