reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rany! Ja z a Wami nie nadążam:no:
Gdyby dało sie zarabiac pisaniem postów, to byscie były bogate:tak:

Ja owulke miałam prawdopodobnie wczoraj, a przytulalismy sie przedwczoraj i wczoraj i teraz czekam:-)

Tez bym chciała miec 4 dzieci. Mój mężuś nawet 5:-D

Chetnie bym Wam wszystkim odpisała, ale juz nie pamiętam co która pisała. Po pierwsze jest Was duuuużo, po drugie piszecie jak szalone:szok::-D.

reklama
Dziewczyny moja firma oszalała...postój sobie zrobiła do odwołania ehhh :szok: przed chwilą wróciłam od mojej agencji po drodze małego zaprowadziłam do przedszkola i mam 4 godziny dla siebie,mąż w pracy.Zaszłam także do sklepu odzieżowego bo wyprzedał jest ciuchów i byłam zszokowana cenami :szok:nakupowałam Alankowi bluzki na lato,spodenek nie mogłam dopasować,dziwna rozmiarówka ale i tak jestem zadowolona no a teraz zaopatrzyłam się z dużą miskę czipsów i jestem z wami heh :-D

SORBEK- no masakra co sie dzieje na poludniu Polski:-(tylko wspolczuc:-(daj znac po wizycie
DMUCHAWIEC- moja sasiadka tez ma córke na 3 dni przed @ splodzona;-)takze wszystko jest mozliwe-chcieli 1 dziecko i mieli corke(oboje sa jedynakami i tez chcieli 1) a tu prosze...druga corka...i nie dojdziesz o co chodzilo w cuyku bo miala normalnie regularne... a u mnie dawno nie padalo:dry:cholerka:dry:

SERGEEVNA- prosze jaki piekny plan:-D:-Dja jestem z 4ki:-Dale z wątkiem to raczej za wczesnie:tak:

ZAPMARTA,ALE CO SIE BOISZ KOCHANA-NIE MA CZEGO:no:;-)albo tak albo nie i glowa do gory i bierzemy przyklad z Marylki:tak:jak nie teraz to w nastepnym próbujemy dobrze ze owulka jest co miesiąc(teoretycznie:-D:-D)

mu pewnie tez da "dupka" :-D bo to na wywołanie jest @ chyba nie ??

dobra spadam odezwe sie po ginku - kużwa mam stresa jak przed maturą :-p:-D

no dupek to na podtrzymanie ewentualnej fasolki, a jak nie doszło do zapłodnienia to na wywołanie @. niby takie skrajne rzeczy, ale to właśnie progesteron tak ma :-)

bunia, fajnie, że masz dwa koty. A lubią się ??? i skoro masz takie prezenty w sypialni to pewnie masz domek a nie mieszkanie. Moje dwa koty to typowe kanapowce, ledwo na jedzenie schodzą z legowisk, a nasz trzeci kot, to nie zaakceptuje mieszkania tak sobie myślę, bo ma tyle energii i nie może jej spożytkować. Psoci, podsikuje (mimo, że kastrat) i przydałby mu się dom z ogrodem. Nie mam go komu oddać, nie mam zaufanej osoby z ogródkiem, która by go wzięła...
Tak mi ciężko czasem jak widzę jak się męczy w czterech ścianach, ale uwielbiam go i musimy to jakoś ogarnaić na co dzień...

lubią się bardzo :-) szleją razem i wogóle. młode są, bo kocurek ma jakieś 1,5 roku a kotka rok. a fakt- mieszkamy w domku wynajmowanym :-) ale drzwi są zamknięte, tyle że mamy taką podschodówkę i kotka przełazi tam przez okno, walnęła dziurę w ścianie (właściwie to wygryzła styropian, bo tamtędy rurki przechodzą) i tamtędy się przeciska skubana :-p
jak jest ładna pogoda to sobie same kociaki na dwór chodza, bo zrobiliśmy im klapkę w drzwiach :-) ale w sumie to też kanapowce- jak tylko kropi to nawet nosa nie wyściubią za drzwi :-) zwłaszcza kocurek. jest biało- szary i taki czyściutki, że sąsiedzi się śmiali bo ich koty choć białe to takie brudaski jak po dworze cały czas chodzą, a nasz to tylko na spacerki chodzi i śpi z nami w łóżku- to go nazwali PIERZYNIOK. bo na śląsku takie słowa są :-)

no teraz testuję zapmarta i wisienka :)) powodzenia!

a ze mną potem kto bedzie testował? Iwonka ty? ;))

Ledwo bo ledwo ale obiad musze zrobić jakis :/
a potem znowu do wyrka.
Moi chłopcy po obiedzie jadą do babci na imieniny a ja sobie pośpię.

agnieszka.k.k. a Ty gdzie pracujesz? W Leicester gdzieś? Bo słyszałam o fajnej pracy, ale trzeba by było dojeżdżać do Magna Parku koło Rugby...

Chyba musze Was opuscić na dzisiaj.
Juz po drugiej, o czwartej mężuś wraca z pracy. Co prawda obiadek juz mam, ale jeszcze w planach jest deser (trochę se porozpieszczam męża, a co!)

Poza tym trzeba domek troszku ogarnąć i brac się za robotę, bo robię na zamówienie anioły z masy solnej i kartki okolicznosciowe:tak::-)
P1090873.jpgP1090860.jpgP1090819.jpgP1090822.jpg
Ładne?
Z zawodu jestem nauczycielem, ale do pracy nie wracam. Chce sie zająć córcią. no i drugim maleństwem:tak:
Ale cos robić muszę, bo juz taka jestem. Nie mogę tylko prac. gotować itd. Bleeeeeeeee
Więc takie hobby mam..:tak:

Zyczę Wam duzo duzo słoneczka! I nadziei w serduszku i pod sercem:-) Ja jestem jej pełna:tak:
Do jutra!

reklama
agnieszka.k.k. a Ty gdzie pracujesz? W Leicester gdzieś? Bo słyszałam o fajnej pracy, ale trzeba by było dojeżdżać do Magna Parku koło Rugby...

Ja cały czas pracuje przez jedną agencję i ciagle w tym samym miejscu i na tym samym stanowisku.Moja firma szuka kontraktów do podpisania także robota będzie na pewno bo czas leni się zbliża i nawał roboty ma być ale prosili czekać a mi to nie przeszkadza bo mi w domu dobrze :-DA pracuję w Market Harborough w Leicestershire dojezdżam do pracy po 18 mil w jedną stronę.Wiem gdzie jest Magna Park koło Rugby a co to za praca?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry