reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chyba musze Was opuscić na dzisiaj.
Juz po drugiej, o czwartej mężuś wraca z pracy. Co prawda obiadek juz mam, ale jeszcze w planach jest deser (trochę se porozpieszczam męża, a co!)

Poza tym trzeba domek troszku ogarnąć i brac się za robotę, bo robię na zamówienie anioły z masy solnej i kartki okolicznosciowe:tak::-)
Zobacz załącznik 246922Zobacz załącznik 246923Zobacz załącznik 246924Zobacz załącznik 246925
Ładne?
Z zawodu jestem nauczycielem, ale do pracy nie wracam. Chce sie zająć córcią. no i drugim maleństwem:tak:
Ale cos robić muszę, bo juz taka jestem. Nie mogę tylko prac. gotować itd. Bleeeeeeeee
Więc takie hobby mam..:tak:

Zyczę Wam duzo duzo słoneczka! I nadziei w serduszku i pod sercem:-) Ja jestem jej pełna:tak:
Do jutra!

super!!!!! ale śliczne!!!
ja troszkę biżuterii robię :-) tak skromnie dodam :-p

reklama
SERGEEVNA- moze zadzwonia z pracy:sorry2:tego zycze:tak:
AGNIESZKA- no to masz przymusowy urlop:sorry2:ale chociaz ciuszki kupilas:tak:
KINGA- dobrze,ze zostaniesz i odespisz-sen to najlepsze lekarstwo

O bunia! Super!:-)
To moze załozymy jakis watek "Nasze hobby" czy cuś . Zebys mi mogła pokazać, co?

Ja cały czas pracuje przez jedną agencję i ciagle w tym samym miejscu i na tym samym stanowisku.Moja firma szuka kontraktów do podpisania także robota będzie na pewno bo czas leni się zbliża i nawał roboty ma być ale prosili czekać a mi to nie przeszkadza bo mi w domu dobrze :-DA pracuję w Market Harborough w Leicestershire dojezdżam do pracy po 18 mil w jedną stronę.Wiem gdzie jest Magna Park koło Rugby a co to za praca?

Nie znam nazwy firmy, ale szukają do pracy 4 kobiet do laboratorium. Praca przy lutowaniu pod mikroskopem bardzo małych płytek - części do samolotów wojskowych i satelit okołoziemskich :laugh2: Na 2 zmiany, po 13 tygodniach pracy przez agencje dostaje się permanent. Jak byś była zainteresowana, to dam Ci namiary na agencje. Ja już zaaplikowałam i czekam na kontakt. Rekrutacja zajmuje się dobry znajomy mojego ojca...;-)

Chyba musze Was opuscić na dzisiaj.
Juz po drugiej, o czwartej mężuś wraca z pracy. Co prawda obiadek juz mam, ale jeszcze w planach jest deser (trochę se porozpieszczam męża, a co!)

Poza tym trzeba domek troszku ogarnąć i brac się za robotę, bo robię na zamówienie anioły z masy solnej i kartki okolicznosciowe:tak::-)
Zobacz załącznik 246922Zobacz załącznik 246923Zobacz załącznik 246924Zobacz załącznik 246925
Ładne?
Z zawodu jestem nauczycielem, ale do pracy nie wracam. Chce sie zająć córcią. no i drugim maleństwem:tak:
Ale cos robić muszę, bo juz taka jestem. Nie mogę tylko prac. gotować itd. Bleeeeeeeee
Więc takie hobby mam..:tak:

Zyczę Wam duzo duzo słoneczka! I nadziei w serduszku i pod sercem:-) Ja jestem jej pełna:tak:
Do jutra!
Śliczne są,ciekawe masz zajęcie :tak::-)
AGNIESZKA- no to masz przymusowy urlop:sorry2:ale chociaz ciuszki kupilas:tak:
No mam ale wiesz w każdej chwili mogą po mnie dzwonić także jestem spokojna.Pracując przez agencje to się często zdarza.
Dobrze że mam chociaż piękną pogodę no i zakupy zrobiłam,jestem zadowolona :tak:

O bunia! Super!:-)
To moze załozymy jakis watek "Nasze hobby" czy cuś . Zebys mi mogła pokazać, co?

już chyba nawet coś takiego jest :-) ja muszę sobie jakoś uporządkować to co mam i zrobić jedno zdjęcie wszystkiego :-) wtedy albo tu wkleję tą fotkę, albo jak znajdę to na tamtym konkretnym wątku :-) tylko że te moje dzieła to raczej cudowne nie są- taka tam amatorka :-)

Nie znam nazwy firmy, ale szukają do pracy 4 kobiet do laboratorium. Praca przy lutowaniu pod mikroskopem bardzo małych płytek - części do samolotów wojskowych i satelit okołoziemskich :laugh2: Na 2 zmiany, po 13 tygodniach pracy przez agencje dostaje się permanent. Jak byś była zainteresowana, to dam Ci namiary na agencje. Ja już zaaplikowałam i czekam na kontakt. Rekrutacja zajmuje się dobry znajomy mojego ojca...;-)
Pewnie poproszę o namiary :tak:

A Ja uwielbiam robić zdjęcia.Chętnych do obejrzenia zapraszam na Fotoblog agnieszkakk.flog.pl :-D też mam swoje małe zainteresowania i zainteresowania mogą się powtarzać przecież nie są kupowane na własność :tak:

...upsss Sol mnie zabije :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to dziewuszki- miło było, a tymczasem spadam przygotować małżykowi obiadek, bo niedługo wróci z pracki :-) pewnie potem wpadnę tak coś koło 19,po moim maratonie w tvn ;-), aż się boję tak długo nie zaglądać, bo naprodukujecie tyle, że będę do nocy siedzieć i nadrabiać :-)

no to buziaki i do potem :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry