reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszkakk, zaraz zmykam na Twoją stronkę ... uwielbiam zdjęcia :yes:

zapraszam :tak:;-)
...a i chciałam dodać że to tylko amatorskie prace:)
mama kwity też świetna prawa,fajne zainteresowanie,trzeba mieć serce aby utrzymać rośliny,kwiaty i całą resztę aby nie zwiędły i Ty widać to serducho masz zdecydowanie :tak: Czekamy na zdjęcia ogrodu :tak:
sergeevna dziękuję:))

A Ja od dziś zaczynam lekcje angielskiego,mąż będzie moim nauczycielem.Jak będę w tygodniu w domu to poświęcamy godzinkę a w weekendy dwie ooo a to dlatego żebym lepiej mówiła.
To mój M miał pomysł :dry:

u nas ciągle leje :no: siedzę przed TV i słucham, bo sytuacja nieciekawa :-( M w pracy po drugiej stronie Wisły, co chwilę zamykają nowe ulice ... auto zaparkowane w miejscu wysokiego ryzyka, rodzice mieszkają przy samych wałach, a my niewiele dalej ... ogólni lipa :baffled: więc jak ktoś ma słonko na zbyciu, to chętnie przyjmę ...
...to aż tak źle?Nie mam polskiej telewizji,mało czytam w necie ostatnio także Ja nie w temacie.Fakt dziewczyny piszą że leje,że ulewy ale nie zdawałam sobie sprawy że takie jaja się dzieją...współczuję wam kochane...mam nadzieję że nie długo przyjdzie do was cieplusie słoneczko:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bunia tez mi się zdarza zacytować i wkleja sie wtedy jeden po drugim :zawstydzona/y:

mama no masakra - ja nie oglądam tylko w radiu słucham - aż sie serce kraje :-(
marylka ;-)

kurcze ale mam gdzies stresa przed tym ginem :sorry2:

zakładaj ja się zapisze może na 3 :-D mój mąż by mnie wyklął chyba bo nie chce miec 3 :-:)-( ale drugiego też nie chciał a juz chce :tak: więc mam dar przekonywania a może bliźniaki bedą - mój dziadek jest z bliźniaków a u Bartka wujkowie ;-)
kobiety maja swoje soposoby i maż na pewno Ci sie nie oprze

kurde ale wy macie tępo ledwo nadrobiłam - ciekawe na jak długo :)

Witam się dzisiaj ;)
Co u Was?
U mnie pogoda marna, szkoda słów. Nic się nie chce w taką pogodę. A na dodatek dostałam dzisiaj okres. ;/ Następnym razem się uda ;D

Ale słodki filmik znalazłam w internecie... Strrrrasznie pieszczotliwy leniwiec :-) ;-)

[video=youtube;FkJgbndvPSg]http://www.youtube.com/watch?v=FkJgbndvPSg[/video]

hej mamuski, mwlasnie posadzilam brateczki, ogrod wprawdzie tak duzy, ze mozna kosic nozyczkami trawke, ale jest:)stoliczek, hustawka, kwiatki, jest gdzie posiedziec..:)ale dzis pieknie, sloneczko i naprawde wysoka temperatura, ale musze sie wziac za obiadek, chyba dzis kotlecik schabowy, ziemniaczki i warzywa w sosie beszamelowym. Nietsety na 16 jedziemy z nasza Wiktoria wyrwac dwa korzenie mleczakow, bo cos nie chca same wyjsc...Jestem zalamana, wiem co mnie czeka, bede plakala razem z nia...:(Ale za to usmiech bedzie sliczny bo dwie nowe jedyneczki pieknie sie pchaja do przodu:))buziaki

dziewczyny mieszcza mi sie tylko dwa suwaczki, jak moge dodac wiecej??buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Filmik przesłodki ;D
Ja miałam się brać za sprzątanie domu, bo rodzice mają przyjechać na obiad dzisiaj, ale najpierw muszę odpocząć po pracy. Przyjeżdzają dopiero na 18 więc mam jeszcze czas.

motylek, mam nadzieję, że następnym razem się uda.
sorbuś, daj znać po wizycie u ginek.
dmuchawiec,ale ty zdolniacha jesteś. Piękne anioły i kartki. Zamówię u ciebie anioła na urodziny mojego męża, mam koncepcję jak ma wyglądać. Tylko to na grudzień, ale mam nadzieję, że się dogadamy.

zapmarto ja też mam taką nadzieję. ;D Pożyjemy, zobaczymy co się ulęgnie xd

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry