reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewuszki Ja Zmykam, do głupiej pracy. Może odezwę się do Was ok 20stej. Miłego dnia ;)

reklama
No coś Ty? Dwa dni przed @ ?? ;) Tego jeszcze nie słyszałam . To super ! Z tego wynika , że jak ma być to będzie , i nie ważne czy się kochało 15 razy dziennie czy 1 i w dokładnie obliczone dni :) Fajowo :)

no u mnie było w ogóle nie obliczone ;-):-D wiesz teoretycznie 2 dni przed bo ja nigdy nie miałam regularnie wiec moze i akurat był to środek cyklu mojego bo u mnie raz co miesiąc a czasem co 3 @ wypada

witaj bunia pisz pisz dziewczyno smiało u nas epopei nie brakuje :-D i trzymam kciuki za starania - oby sie wreszcie udało

Ostatnia edycja:
chciałabym się z wami przywitać :-):-)
udzielam się na wątku staranek od 2010, ale was też podglądam :cool2::cool2: i jakoś tak się wkońcu zebrałam, żeby napisać (wkońcu przyjaciół nigdy za wiele :tak::tak: )

z grzeczności tylko zapytam czy mogę się do was wkręcić (żeby nie było, że tak na chamca, chociaż wiem, że nie odmawiacie :blink::blink::blink: )

to może coś o sobie napiszę :-D:-D (uwaga, teraz będzie epopeja :-p:-p )

mam niespełna 23 lata, o dzidzię staramy się od marca ubiegłego roku- jak narazie bez efektów. po roku starań ginka stwierdziła, że nie mam owu, więc zaczęła się jazda z clo- niestety nieudana (dziś 1dc). ale nadziei nie tracę ;-);-) narazie, bo ostrzegam, że miewam dni, że tylko do dupci nakopać- takie bzdety mnie czasem ogarniają :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jestem ze śląska, mam koty, psa i żółwia (widziałam, że piszecie o zwierzakach, to co będę się ukrywać ;-);-) ) z małżykiem jesteśmy już razem dość długo- widać na suwaczkach

i co jeszcze to nie wiem. wyjdzie w praniu- o ile mnie nie wykopiecie :-p:-p:-p

ooooo- nawet się tak bardzo nie rozpisałam. cud nad Wisłą normalnie :-D:-D chyba mi wena padła ze stresu, że na nowym forum piszę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
BUNIA- witaj i pisz z nami smialo:tak:a skoro nas podczytywalas to na pewno wiesz ze my tu nikogo nie wykopalysmy bo my tu mile i sympatyczne babeczki(no to nam wlalam dziewczyny:tak:;-)).rozgość sie i zagladaj czesto i powodzenia w staraniach:tak:2011 ma byc rokiem wyżu demograficznego takze na pewno sie uda:tak:

BIBINKA- witaj,fajnie,ze juz w domku jestes-jakos zlecialo choc widze ze dolina na maxa:sorry2:wypij sobie meliske i posiedz z nami:tak:

STOKROTKA- papa

u mnie wlasnie pada-matko i córko:baffled::baffled:

no zawsze tak miałam chyba - przed Majcią raz czekałam 3 miesiace na @ - co do testów to troche się ciesze bo tak jak bym wiedizała ze nie trafilismy to bym mnie to bardziej smuciło a tak ciągle mam nadzieję :tak:
Iwonka dziewczyny mają rację - musi sie kiedys udać - dlaczego nie teraz - trzymam kciuki

na 17 i boje sie jak diabli - dawno nie byłam :zawstydzona/y:

marylka no masz szczeście że już jesteś ;-):tak:

bibinka ściskam mocno - nie daj sie szefowej

maran dzieki - ja tez trzymam za ciebie kciukasy :tak:

mama juz się zastanawiałam gdzie cię wcięło - ale dobrze ze jesteś ;-)

na jakiego maila coś mnie chyba ominęło :zawstydzona/y:
no pewnie że mam szczeście a najbardziej to ze jestem na tym wątku :):):):):)

chciałabym się z wami przywitać :-):-)
udzielam się na wątku staranek od 2010, ale was też podglądam :cool2::cool2: i jakoś tak się wkońcu zebrałam, żeby napisać (wkońcu przyjaciół nigdy za wiele :tak::tak: )

z grzeczności tylko zapytam czy mogę się do was wkręcić (żeby nie było, że tak na chamca, chociaż wiem, że nie odmawiacie :blink::blink::blink: )

to może coś o sobie napiszę :-D:-D (uwaga, teraz będzie epopeja :-p:-p )

mam niespełna 23 lata, o dzidzię staramy się od marca ubiegłego roku- jak narazie bez efektów. po roku starań ginka stwierdziła, że nie mam owu, więc zaczęła się jazda z clo- niestety nieudana (dziś 1dc). ale nadziei nie tracę ;-);-) narazie, bo ostrzegam, że miewam dni, że tylko do dupci nakopać- takie bzdety mnie czasem ogarniają :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jestem ze śląska, mam koty, psa i żółwia (widziałam, że piszecie o zwierzakach, to co będę się ukrywać ;-);-) ) z małżykiem jesteśmy już razem dość długo- widać na suwaczkach

i co jeszcze to nie wiem. wyjdzie w praniu- o ile mnie nie wykopiecie :-p:-p:-p

ooooo- nawet się tak bardzo nie rozpisałam. cud nad Wisłą normalnie :-D:-D chyba mi wena padła ze stresu, że na nowym forum piszę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zapraszam do puisania i witam z otwartymi rękoma :) ja też mam jeszcze 23 lata asz do 28 czerwca :) i to mój dopiero albo asz trzeci cykl bedzie z tym ze pierwszy to był tak na warjata :) nie licze kiedy płodne kiedy nie (prucz tego że sobie sówaczki ustawiam) nie patrze żeby co 2 dni szaleć z K po prostu jak jest ochota i nastruj działam - czyli prawie codziennie czasem jest maraton i kilka razy dziennie :):):) ponoc to nie zadobrze ale jak sie chce to co mam zrobić :):):):) o borze ale wyszłam na jakiegoś seksoholika :):):):)

co do chumorków to chyba kazda z nas je ma od czasu do czasu :):)

o bozesz ludzi jak na lekarstwo dziś - troche sie nie dziwie ale no mogli by sie zreflektować w końcu :)

pysia powodzenia w pracy bo myśmy sie chyba jeszcze dziś nie witały :)

na pewno będę pisać :-) i że nie wykopiecie też wiem (ale z grzeczności zapytałam, bo ja też fajna jestem :-p ) i skromna też bardzo :-)

u mnie też pogoda do bani. całą noc nie spałam ze stresu bo alarmy dookoła poogłaszane były, w dodatku koleżanka nie mogła dojechać do domu i miała u nas nocować, ale jednak została u mamy (tam u nich miało zalać). ogólnie tak się porobiło, że człowiek zestresowany i pół przytomny chodzi. ja na szczęście nie muszę się niczym martwić, bo mieszkamy na terenie bez zagrożenia. w dodatku na wynajętym piętrze więc i tak jest spokój :-) ale jesteśmy empatyczni i na ogrodzie stoi kilka samochodów osób, które nie mogły być pewne że im aut nie zaleje. i tak oto mam przed domem parking- może zacznę auta wynajmować, bo od każdego mam kluczyki i dokumenty :-D a nocka zawalona, bo co chwila ktoś dzwonił, czy może zostawić auto albo w razie czego u nas nocować :-D na szczęście obeszło się bez tego, ale i tak robiliśmy za pogotowie pomocnicze :-)

zapraszam do puisania i witam z otwartymi rękoma :) ja też mam jeszcze 23 lata asz do 28 czerwca :) i to mój dopiero albo asz trzeci cykl bedzie z tym ze pierwszy to był tak na warjata :) nie licze kiedy płodne kiedy nie (prucz tego że sobie sówaczki ustawiam) nie patrze żeby co 2 dni szaleć z K po prostu jak jest ochota i nastruj działam - czyli prawie codziennie czasem jest maraton i kilka razy dziennie :):):) ponoc to nie zadobrze ale jak sie chce to co mam zrobić :):):):) o borze ale wyszłam na jakiegoś seksoholika :):):):)

w sumie ja jeszcze nie mam 23 :-) dopiero w październiku skończę :-D

a co do seksoholizmu hmmmmm..... można by po poście się nad tym zastanowić :-) ale co w tym dziwnego? ma się gdzie, ma się z kim, to czemu nie? ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bunia no to masakra tam u Was jest a my tu nażekamy na brak słońca ehhh polak zawsze znajdzie jakiś powód do narzekania :):):):)

bunia witaj i rozgość się :)))
ja kociara jestem i mam trzy futrzaki w domu. Jak już doczłapię do domu po pracy, biorę się za odkurzanie i sprzątanie chałupy, bo Karol + trzy koty = wielkie sprzątanie i tak codziennie to samo:-D:-D:-D
Mój pierwszy cykl, więc do końca tygodnia się wyklaruje co z tego wyszło !!!

bunia, wybieraj opcję "edytuj" zamiast mnożyć posty jeden po drugim. Bo jak wpadnie nasza admnika sol to dostaniesz burę... więc ja tak po cichutku ostrzegam.

Ostatnia edycja:
reklama
mamo agnieszko kiedy ja się boję :p :(
idę pieczarki smażyć a potem do roboty bleeeeeeeeee
miłego popołudnia :)
IWONKA- wszystkie sie boimy,ale nie ma co testujemy i informujemy jak poszlo:tak:a my gratulujemy lub wspieramy:tak:

BUNIA- jak ogladam wiadomości to normalnie lzy w oczach...zaraz mysle o dzieciach i kobietach co dpiero urodzily a tu taka sytuacja:no::sorry2:

ZAPMARTA- jak to do konca tyg.sie wyklaruje:confused::confused:test robicie z Wisieńka w czwartek a to za dwa dni:tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry