reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergveena ja również będę trzymać kciuki:-), u nas tez są te testy, ok 11euro kosztują:-)
Co do uroseptu, to mi akurat nie pomaga w ogóle. Przy zapaleniu, tylko furagin. Że też kobiety muszą mieć większość uciążliwych dolegliwości:dry:

reklama
ELLETH- na nas tez przyjdzie pora-:tak:
AGNIESZKA- dam znac jak mi Szczesliwa odpisze:tak:
IWONKA- jak tam ciastka;-):-Dopakowanie pokonane??:-D
JEZYNKA - CZY my sie dzis witalyśmy???bo jesli nie to witam Cie-juz powoli nie kumam-chyba cza isc spac:sorry2:

Dziewczynki ja już zaczynam mieć stres przed jutrem... Dobrze, że to rano, a nie np o 18:00 powinno się robić testy, bo bym nie dała rady z nerwów... :laugh2:

Ja juz pachnąca i czyściutka. Może przed pracą zdażę wejśc i sprawdzić czy juz po testowaniu. Bęę się potem cały dzień zastanawiać. No ja trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nie chcę wam juz maruszić bo chyba zaczynam panikować. Marudze bardziej niz Kasia a ona uważała , ze bardzo marudzi. Jutro znowu ma padać, juz mi sie zimowe rzeczy kończą a jak ubiore cos cieńkiego to marznę. A te moje sweterki w coraz gorszym stanie. Agusia jak masz fajnie z pogodą!
Chyba pomalusiu się będę zbierać do spania bo mi sie ziewa

reklama
witaj motylek, ja czekam na testowanie i właśnie ustapiły mi objawy, nerwy mnie roznoszą i tyle. A ty, jak tam u ciebie napisz cos o sobie. Musisz czytac i pisać regularnie bo tu nie lada tempo. Ale dziewczyny są cudowne:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry