reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Teściowa przyniosła mi świeżutkie prosto z pieca rogaliki z marmoladą!!! teraz mi tu pachną a są gorące!!! aaaa normalnie mi ślinka kapie.

A ja W OGÓLE nie mam ochoty na słodycze... Nic a nic, naprawdę żaaaaadko kiedy :tak: Ale ser żółty to na tony mogę wcinać ;)

Może kiedyś się zmówię z sergevną i wybierzemy się na jednodniową wycieczkę:))

Ja też dziękuję za zaproszenie, faktycznie może kiedyś "podskoczymy" do Londynu :tak:

Ale najpierw to bym się z Agnieszką kawy napiła :tak:
Dziewczyny z UK, u Was też taka ładna pogoda?...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale najpierw to bym się z Agnieszką kawy napiła :tak:
Dziewczyny z UK, u Was też taka ładna pogoda?...
Sergevna a to zapraszam serdecznie na kawkę.Mieszkamy nie daleko od siebie,wystarczy wsiąść w autobus i kawkę można wypić:))
No u mnie jest spoko,nawet ładnie,troszkę wiatr wieje ale jest ok a od jutra ma być u nas po 20 stopni juupiii super idzie lato dziewczyny:)

DSC05666.jpg <----- smacznego częstujcie się!!
DSC05662.jpg <--- moje kocie zasnęło na parapecie zawinięte w firankę i zasłonę :D:D

Ostatnie pytanie na ten temat:-D

To czyli lekarz miesiąc temu nie stwierdził nadżerki, półtora miesiąca temu w posiewie nie miałam żadnej bakterii, to ze mną wsio oki:sorry2:

ewcia oczywiście że ok. Nie martw się nadżerka nawet gdyby nie jest taka zła jak się wydaje. regularne badania dają dużą gwarancję że się czegoś nie przeoczy. Trzymaj sie dzielnie i nie zaprzątaj sobie głowy już. :D

Sergevna a to zapraszam serdecznie na kawkę.Mieszkamy nie daleko od siebie,wystarczy wsiąść w autobus i kawkę można wypić:))
No u mnie jest spoko,nawet ładnie,troszkę wiatr wieje ale jest ok a od jutra ma być u nas po 20 stopni juupiii super idzie lato dziewczyny:)

A do kiedy masz "wolne" w pracy?... Ja już jestem 4 tydzień bez pracy i siedzę w domu jak ta wariatka... Co prawda jutro mam jakąś tam rozmowę w agencji kolejnej, ale na 9:00, więc wcześnie :tak:

A skoro mówisz, że ma być 20 stopni, to właściwie czemu siedzieć w domu?...

A do kiedy masz "wolne" w pracy?... Ja już jestem 4 tydzień bez pracy i siedzę w domu jak ta wariatka... Co prawda jutro mam jakąś tam rozmowę w agencji kolejnej, ale na 9:00, więc wcześnie :tak:

A skoro mówisz, że ma być 20 stopni, to właściwie czemu siedzieć w domu?...

Ja nie wiem kiedy będę miała wolne,ostatnio u mnie w pracy maszyny się popsuły więc mniej jest pracy ale podobno wszystko wraca do normy także wiesz jak wygląda praca przez agencje.
Powodzenia życzę na jutrzejszej rozmowie :tak:
No a siedzę w domu bo jestem z wami na bb :-D za raz idę z młodym na rower :tak: a poza tym Ja nie lubię sama siedzieć w domu jak nie ma mojego M a na spacery lubię chodzić całą rodzinką i tak jakoś gdy nie ma go przy mnie to nic mi się nie chce :cool2:
Ale mam synka który tupie właśnie noga i chce już wychodzić :-D:-D
Do zobaczenia później :-)

Ostatnie pytanie na ten temat:-D

To czyli lekarz miesiąc temu nie stwierdził nadżerki, półtora miesiąca temu w posiewie nie miałam żadnej bakterii, to ze mną wsio oki:sorry2:
EWCIA- jak masz watpliwości to pytaj-odpowiemy,nie ma sprawy-no chyba ze nie wiemy to gorzej-a tymczasem nic a nic sie nie denerwuj bo nie ma czym-nadżerka nie robi sie w 2 tyg takze spoko-nie martw sie i czekamy do lipca:tak:ja w lipcu koncze 31 lat;-)
AGNIESZKA- U NAS POKI CO LATA NIE WIDAC:no:ale musi w koncu przyjść!!!
MARGOLCIA- rogaliki pierwsza klasa a kicia spi bo co ma robic w taka pogode:sorry2:moj psiak tez chrapie:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
zasypałabym was zdjęciami. Ale tylko takie bezosobowe. Bo ja nie bardzo tutaj na ogólnym chcę się pokazać. Jakieś takie opory mam.:D:D

W taki dzień jak dzisiaj to moja kotka tylko co jakiś czas na pół godziny idzie na polko, reszta to albo mnie męczy do zabawy, albo śpi :D:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry