reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-) sol - kochana nie doczytałaś to 2 komunia i u nas jest w 4 klasie podstawówki ... dlatego tak późno ..

reklama
ewcia może ja troszkę Ci wyjaśnię. Na wynikach uwzględniają nie tylko czy coś jest niepokojącego, ale także czy próbka była dobrze pobrana i czy nadaje się do oceny, dlatego może napisane że rozmaz niezadowalający oceniany.. To że napisali grupa 2 to może świadczyć że jest jakaś nadżerka. Njalepiej do ginka i niech sam oceni przy badaniu czy są zmiany na ściance ujścia macicy. A te komórki że obecne, to może część z macicy dostało się do kanału, a to są różne środowiska, mogą wywołać właśnie nadżerkę. A nadżerke ma mnóstwo kobiet i da się ją całkowicie wyleczyć, chociaż lub nawracać

witam sie dziewczyny cos nie zabardzo dziala mi komp,pisalam wczesnie ze nadal brak@ chyba sie obrazila i przylezie za pare miesiecy,,,rano mialam strasznie duzo bialego sluzu nie wiem co to? brzuch bulgocze czasami podbolewa chwilka i przechodzi co to?

ewcia może ja troszkę Ci wyjaśnię. Na wynikach uwzględniają nie tylko czy coś jest niepokojącego, ale także czy próbka była dobrze pobrana i czy nadaje się do oceny, dlatego może napisane że rozmaz niezadowalający oceniany.. To że napisali grupa 2 to może świadczyć że jest jakaś nadżerka. Njalepiej do ginka i niech sam oceni przy badaniu czy są zmiany na ściance ujścia macicy. A te komórki że obecne, to może część z macicy dostało się do kanału, a to są różne środowiska, mogą wywołać właśnie nadżerkę. A nadżerke ma mnóstwo kobiet i da się ją całkowicie wyleczyć, chociaż lub nawracać

Dziękuję Ci bardzo...
Chociaż ostatnio jak mi pobierał, to mówił, że wsio oki jest przy badaniu no i ten jego komentarzyk, że prawidłowy wynik
Co do tej nadżerki, to może zaszkodzić w starankach, a potem w donoszeniu Dzidzi?
A nic się nie stanie jak do ginka pójdę w czerwcu?

Ta pogoda źle na mnie działa, teraz wkręcam sobie durne rzeczy:-(

a nie moze by stworzyc tak tylko pytam ;)
myślę że można byłoby stworzyć ale ciekawe ile dziewczyn będzie chętnych:))
Zawsze można by się umówić na jakąś kawkę :tak: Tylko sęk w tym, że nigdy nie byłam w Londynie jeszcze ...

Ja też nie byłam w Londynie i sama na pewno tam nie pojadę o nie :no: zgubiłabym się,tyle ludzi o nie nie sama nie pojadę na pewno :cool2:

ewcia nadżerka często w czasie ciąży zanika. Nie wiem czemu, ale tak jest, dlatego się nie leczy. Mała nadżerka nie przeszkadza w zajściu w ciążę. Jedyny problem to jak zrobi się koagulację(wypalanie) przed ciążą to potem w czasie porodu może popękać szyjka,albo problem bo pozostaje blizna, a blizny są nierozciągliwe. Jak lekarz powiedział że ok, to nie martw się nadżerki raczej nie pominie. Często leczy się nadżerkę farmakologicznie, np globulkami dopochwowymi. Spokojnie do czerwca możesz wytrzymać, ja miałam nadżerkę prawie rok i nie chciała się dac wyleczyć, a że była malutka to zrobiono mi koagulację(bo wtedy nic o tym nie wiedziałam, więc nie protestowałam) Potem za każdym razem się pytałam czy jest ok i tak już 5 lat jest ok i śladu nie ma. Oby tak dalej.

reklama
myślę że można byłoby stworzyć ale ciekawe ile dziewczyn będzie chętnych:))

Ja też nie byłam w Londynie i sama na pewno tam nie pojadę o nie :no: zgubiłabym się,tyle ludzi o nie nie sama nie pojadę na pewno :cool2:

Fleur, a może Ty się wybierzesz w nasze rejony?... My z Agnieszką.k.k. mieszkamy "rzut beretem" od siebie :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry