reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Okres z odstawienia wynika z różnicy w ilości hormonów w organizmie, a nie wszystkie anty hamują owulację - szczególnie te jednofazowe - one w większośći przypadków tylko blokują możliwość zagnieżdżenia się. Dwu i trzy fazowe mogą ale nie muszą w zależności od składu hamować owulację :tak: bo wtedy mają one inny skład w poszczególnych dniach - dlatego trzeba ich tak pilnować. A to ze brałaś je już kiedyś o niczym nie świadczy bo wtedy to wtedy a teraz to teraz i możesz mieć zupełnie inne skutki uboczne niż wtedy :tak: Ja kiedyś brałam Stediril 30 przez 2 lata i nic mi nie doskwierało, po trzech latach jak znów je zaczęłam brać to musiałam po miesiącu zmienić tak źle się po nich czułam. Wszystko zależy od aktualnej kondycji i gospodarki hormonalnej organizmu a ta się zmienia z czasem/wiekiem :tak: Ale zrób test dla świętego spokoju :-D

Nie wszystkie - czytaj powyżej :tak:

Tego to nie wiedziałam, ale człowiek się całe życie uczy. Myślałam, ze wszytskie tabsy działają na tych samych zasadach.

reklama
No to jutro testuję i oczywiście dam znać co i jak :tak:

Sol, tak przy okazji, już jakiś czas temu miałam Ci powiedzieć, że mam na imię tak samo jak Twoja Córcia :tak:

sergeveena - wiem - mama mi mówiła :-D A ja mam na drugie Karolina :-p

Spadam zaraz bo dostałam namiary na super tani sklep z ciuchami dla dzieci :-p A małż śpi więc mogę iść :-p

nadrobiłam Was kochane...
u mnie coś neta nie było i nie mogłam być na bierząco...
kurcze nic mi sie nie chce a trzeba by z Alą wyjśc na spacer... krzyż mnie coś boli, chyba od podnoszenia mojego małego skarba bo to 14 kg żywej wagi...
a na przeziębienie w ciązy polecam syrop z cebuli i czosnku lub z samej cebuli...
sergeveena a Tobie zyczę by było po Twojej myśli...

Idę 25 maja - taki termin sobie wybrałam żeby już serduszko posłuchać :-D Ja jestem leniwe zwierze i choć lubię mojego gina na pewno nie będę go tym razem co miesiąc odwiedzać bo kasy szkoda a i tak jakby co ma dyżury w szpitalu i tam mogę go odwiedzić :-p

maran - to mnie zabiłaś bo moja waży 15 kg i mi mówią że jest pulchniutka i za dużo waży jak na swój wiek a jest starsza od twojej o bite 12 miesięcy :szok:

Sol rozumiem że teścik już sama robiłaś?..

maran--atha nie dziękuję żeby nie zapeszyć, co ma być to będzie :tak: jutro testuję :tak:

Gdzieś z tyłu są dwa ładne teściki :-p A @ nie przylazła :tak: Więc oficjalnie wsio ok ale 25 jak zobaczę to uwierzę :tak:

sol ona sie duza urodziła bo 4260g no i teraz to już wysoka z niej babeczka bo ciuszki na 2 -3 latak nosi. A u mojego męza w rodzinie, jego babcia mi tak mówiła, że rodzą sie duże dzieci bo ona troje dzieci urodziła powyżej 4 i 5 kg a Ala to do rodziny męza podobna mój niestety ma charakterek a ja choleryk więc nerwus z niej straszny :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry