reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Idę 25 maja - taki termin sobie wybrałam żeby już serduszko posłuchać :-D Ja jestem leniwe zwierze i choć lubię mojego gina na pewno nie będę go tym razem co miesiąc odwiedzać bo kasy szkoda a i tak jakby co ma dyżury w szpitalu i tam mogę go odwiedzić :-p

maran - to mnie zabiłaś bo moja waży 15 kg i mi mówią że jest pulchniutka i za dużo waży jak na swój wiek a jest starsza od twojej o bite 12 miesięcy :szok:
no ja 30 mam nadzieje ze tym razem gin cos zobaczy bo ostatnio nie widzial nic :-(

reklama
Cześć :-)

U mnie tak leje, że zalało klatki i mamy pół metra wody :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... już 4 razy przyjeżdżali wypompowywać wodę,ale rury powybijało :eek:

Nie znam się na tabletkach, ale stosowałam krążki Nuva Ring i one na 100 % powodują, że nie ma owulacji :tak:

Na betkę tutaj nie mam szans iść sama zrobić (UK...) ale teścik jutro w takim razie z samego rańca :tak:

a mam takie wścibskie pytanko jak nie chcesz to mnie odpowiadaj :sorry2: czemu bierzesz tabsy jak chcesz dzidzie :confused:
i czekamy jutro na wieści
Ten mycrogynon odradzała mi lekarka bo to tabletki bardzo tanie i starej generacji - ja po nich sie fatalnie czułam i po miesiącu odstawiłam

i co ja jeszcze miałam ??? :confused::confused::confused:

elleth - do galerii Czarnowskiej nad Biedronką jest podobno jakiś sklepik - idę tylko do łazienki i spadam go obejrzeć czy rzeczywiście jest coś ciekawego :-p Jakbyś wlazła na "kielce i okolice" bo są dziewczyny ze starachowic i skarżyska to być tam mogła się ciekawych rzeczy dowiedzieć :-D

maran - to rzeczywiście spora się urodziła :tak: Moja 3290 ważyła :-p

Dobra - spadam bo chce wejść do tego sklepu a muszę jeszcze Karolę zabrać z przedszkola :-p

Cześć Wam Babeczki

Jestem dzisiaj dosłownie nie do życia:no: wstałam o 11, nic mi się nie chce poza spaniem, teraz piję kawusię i będę musiała sprzątnąć mieszkanko, bo jak na razie tylko złożyłam wyrko:eek:

A i decyzja podjęta:-) od lipca już nie uważamy:-p

elleth - do galerii Czarnowskiej nad Biedronką jest podobno jakiś sklepik - idę tylko do łazienki i spadam go obejrzeć czy rzeczywiście jest coś ciekawego :-p Jakbyś wlazła na "kielce i okolice" bo są dziewczyny ze starachowic i skarżyska to być tam mogła się ciekawych rzeczy dowiedzieć :-D

maran - to rzeczywiście spora się urodziła :tak: Moja 3290 ważyła :-p

Dobra - spadam bo chce wejść do tego sklepu a muszę jeszcze Karolę zabrać z przedszkola :-p

No to zdaj relacje :)
Chyba muszę tam zajżeć, czasami podczytuje, ale zrobię sobie relaks po sprzątaniu i pocztam :)

reklama
a mam takie wścibskie pytanko jak nie chcesz to mnie odpowiadaj :sorry2: czemu bierzesz tabsy jak chcesz dzidzie :confused:
i czekamy jutro na wieści
Ten mycrogynon odradzała mi lekarka bo to tabletki bardzo tanie i starej generacji - ja po nich sie fatalnie czułam i po miesiącu odstawiłam

i co ja jeszcze miałam ??? :confused::confused::confused:

jsorbek, u mnie to skomplikowane trochę... Dzidzię chce już od jakiegoś czasu, ale zaczęłam brać tabletki ze względu na BARDZO rozregulowany cykl (od 35 do 48 dni nawet!). Poza tym postanowiliśmy razem z moim G., że poczekamy jeszcze parę lat, mój G. chyba nie czuje się jeszcze na to zbyt gotowy, poza tym "mamy jeszcze czas"... Sęk w tym, że coś dziwnego się zaczęło dziać z moim organizmem ostatnio, mam bóle piersi okropne i tkliwość sutków, mdłości co jakiś czas i kilka innych objawów uznawanych za ciążowe, mimo brania tabletek... Przeczytałam raz jeszcze ulotkę od microgynonu i dopiero dzisiaj "załapałam", że pod koniec poprzedniego cyklu brania tabletek, czyli w sumie 22 dni temu, miałam okropne bóle zęba i brałam antybiotyki razem z tabletkami anty nie stosując dodatkowych zabezpieczeń... A jak wiadomo antybiotyki obniżają skuteczność tych drugich w związku z czym mam pewne "obawy" że mogę być w ciąży, zwłaszcza, że przytulaliśmy się w tamtym czasie dość intensywnie... ;) Więc byłaby to "typowa wpadka", ale ja bym się cieszyła :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry