reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
napisze tylko a potem nadrobie-Zuza ma zapalenie oskrzeli dostala Klacid-antybiotyk,do tego pray do nosa Flixonase do tego tabletki o przedluzonym dzialaniu Theospirex i Flonidan syrop:sorry: Domi ogolnie lepiej ma brac tez te tabletki Theospirex i tez Flonidan syrop- wydalam niecale 80 zl . tak wiec teraz mam 2 dzieci w domu wiec pewnie bede zadziej:sorry:ale napewno bede:tak: ide polozyc Domisia,u nas caly czas leje:no::wściekła/y:

reklama
A Ja mam dzis offa znowu,mało roboty u mnie w firmie dobrze że mąż w pracy no a młody dziś zostaje ze mnie,nie zaprowadzam go dziś do przedszkola:))
Pysia papa miłego dnia:)
Sol udanych zakupów:)pochwal się później co tam kupiłaś:)
Ciekawe co u naszej mamy?

...a co do tabletek to ja pierwsze tabletki jakie brałam to były właśnie mikrogynon21 i po około 3 miesiącach zrezygnowałam z nich,źle się po nich czułam i lekarz przepisał mi cilest po których zaszłam w ciążę :-D

mama a mozna wiedzieć ile kredytu wzieliście? i czy jakiś wkład, nie ukrywam, że jesteśmy przed tymi decyzjami ile na ile itp. mi się właśnie marzy by płacić max 1000zł.

kinka zdrowia życzę, moja lekarka ostatnio mówiła mi bym sobie czosnek wycisnęła tam gdzie przebywam najwiecej w pokoju jak byłam na zwolnieniu bo to bakterie odgania, a wtedy w ciazy bylam i nie chcialam nic brac, no i duuuuużo piiiić płynów

Iwonka jak tam juz bóle przeszły? a moze ty jednak będziesz miała 2 kreski? :-) hm... myślałam, że może obie w jednym czasie będziemy ale mi się nie udało, będziesz o miesiąc do przodu w takim razie ;-)
Lorelain śliczna lapma i boski kolor ścian:-)

maran,sol to moja waży ok.16,5 kg:tak::-).jest dość wysoka i taka ubita:tak:

ewcia fajnie,że decyzja już podjęta:tak::-).trzymam kciuki:-)

mama to się dzieciaczki doprawiły:-(.te pogody cholerne:wściekła/y::wściekła/y:.oby im szybko przeszło:tak:

iwonka ja nie pomogę;(.ale przy drugiej ciąży na początku miałam takie bóle głowy parę dni

aga Ty to naprawdę masz niezłą historię z tymi tabletkami;))).szkoda,że mnie się tak nie przytrafiło przez tyle lat brania...

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny jak by to była prawda to bym hmmmm nie wiem co bym zrobiła ze szczęścia bym była miła przez tydzień dla mojego :-p hihihi
ja takich bóli silnych głowy nie miałam nigdy, zdarzały się drobne migreny ale nie takie

mloda przykro mi :-( ale w następnym cyklu uda się :tak: ja czuję że nic z tego :-( ale może się mylę <plis>

mamo pogody są okropne, raz zimno raz ciepło, ciągle pada więc choroby mają pole do popisu, mam nadzieję że szybko wrócą do zdrówka pociechy

Ostatnia edycja:
mama to biedactwa. Zdrówka dla maluchów życzę!!! Paskudne choróbsko, to przez tą pogodę. Ucałuj dzieciaczki na zdrówko. Maminy pocałunek może zdziałać cuda :D

a tak mi się przypomniało w sobotę byliśmy u Patryczka no i wiecie co mój się przełamał i wziął małego na ręce a on nigdy nie dotykał dzieci bo się bał a tu i go po brzuszku pomasował i na rękach trzymał i się nim zajmował chyba prze półgodziny normalnie byłam w szoku
może wreszcie dojrzał

reklama
bibinka a no mam uwierz mi że wtedy byłam zszokowana i moja rodzina także ale tak jak pisałam wcześniej cieszę się ze tak się stało:))
iwona Ja zawsze na taki mocny ból głowy to brała 2 tabletki na raz i przeważnie kładłam się spać.A może na zmianę pogody tak Ci głowa pęka...miałaś już kiedyś tak silne bóle głowy?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry