reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
biedna szczęśliwa normalnie serce sie kraja, jak się czyta takie rzeczy. Ja to bym chciała, żeby wszystkim i zawsze się układało tak jak chcą .

marylka każdy ma jakieś grzeszki i dziwne przejścia, czasami większe , czasami mniejsze. Chyba każdy popełnił w życiu błędy,, których żałuje, lub długo żałował. Ja należę do osób, które bardzo długo męczą się z niektórymi sprawami i długo mi się niefajnie robi na samą myśl o czymś. No ale zawsze muszę sobie mówić , nie przejmuj się inni na pewno już dawno zapomnieli, a ty dalej to sobie wypominasz. Nie wiem co Ciebie spotkało, ale to było kiedyś, a teraz jest teraz. Przytulam mocno
PEWNIE JEST TAK JAK MÓWISZ kochana i ja naszcz e scie na co dzien o tym juz nie mysle ale czasem zdarzają mi sie takie dni gdy wracjaą wspomnienia i pytam sama siebie jak ja mogłam byc taka głupia taka slepa i taka wstrętna dla innych na szczescie już taka nie jestem jestem inna i staram sie być dobra dla siebie ale i tez dla najbliższych .............. asz mi sie ryczeć zachciało jak to sobie przypomniałam no ale nie ma to tamto teraz mam męza mam sklep lada chwila na teście bedziemy mieć 2 krechy :) mam taką nadzieje i trzeba żyć przyszłością a nie przeszłoscią

reklama
cześć KINGA- zdrówka zycze:tak::tak::-)ja tez za godz.ide z dziecmi do pediatry:sorry:pol roku byli zdrowi az w koncu ich dopadlo-okropny kaszel....
no i piekna fotka przy suwaczku;-)

Dobra napisze :tak:
Asiu kurcze Ja już nie pamiętam jak było u mnie z tym śluzem także przyznam się że nie wiem...dziewczyny może coś poradzą :tak:;-)
mama to super,cieszę się no i owocnych staranek życzę.My nawet na bb to podekscytowane jesteśmy hehe:)Nie długo będą testowanka itd.
martwi mnie to a lekarza mam dopiero 30 :(

a szczesliwa biedulka czytalam co sie stalo a wiecie moze ile jej facet mA lat bo moj maz tez w latach swej mlodosc świrował ze tak powiem a teraz jest cudowie musielismy soie dotrzec tylko najgorsze co krzysiek szczesliwej robi to to ze ja straszy ze sobie cos zrobi to jest nie fajne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochane ja dziś chyba tu będe rzadziej zaglądac ale tylko dziś troche posedze nad stronką bo klientów i tak nie ma taka pogoda że masakra a poza tym jakoś mi "cieszko" dziś więc wybaczcie gdyby mi sie nie udało was nadrobić albo gdybym komus na coś nie odpisała :(

Asiu kochna to napewno nic złego najwazniejsze że ten sluz nie jest mocno ciemny - tak mi sie wydaje ja w każdym razie trzymam kciuki

mama podobnie masz jak ja z Filipem zdrowy zdrowy a choroba 2-3 razy na rok jedynie. nawet jak coś go złapie to 2-3dni i jest już zdrowy.

Mama samopoczucie dobre. Wszystko sobie poukładałam i teraz wiem jaką drogą idzimy. Jutro pierwszy przystanek - badanie nasienia - denerwuje się i boje

witam w ten brzydki deszczowy zimny dzień
wstyd się przyznać ale wstałam odwieść mojego o 5.30 wróciłam poszłam spać i dopiero wstałam o 10.30:zawstydzona/y:
głowa mi pęka
zrobiłam sobie śniadanie jem je jem i mi chyba z tego bólu nie dobrze normalnie tak mnie ciągnie do wymiotów że porażka jakby to były ciążowe wymioty to bym była w niebo wzięta ale to pewnie migrenowe :-(

elleth będzie dobrze nie denerwuj się na zapas, mój strasznie nie chciał iść ale jak go przycisnełam to poszedł, będziesz wiedziała chociaż na czym stoisz i co robić dalej aby posiadać kruszynkę

asiu z tego co wiem to śluz może być dopóki nie ma w nim krwi to wszystko jest ok, jeśli oczywiście nie masz innych objawów takich jak świąd pieczenie i takie tam, wtedy musisz szybko iść do lekarza

Ostatnia edycja:
reklama
bibinka ja bym powtorzyła badania po miesiącu. Bo niby to oznacza że już kiedyś chorowałaś, ale dla pewności czy nie rosną, bo jakby przypadkiem rosły to może jakaś forma przewlekła jest. Chyba że lekarz powie nie robić, bo wie lepiej.
A jakie jeszcze robiłaś badnia?

Ja jak tylko mogę to pomagam innym , nie potrafię odmówić pomocy, a jak komuś moje informacje się przydają to mi się cieplej na sercu robi. Czasami zapominam że ja też potrzebuję niekiedy pomocy, a sama próbuję je rozwiązywać, zamiast poprosić o pomoc. Tak myślałam jak szukam pracy, ale od pewnego czasu szukam po znajomości i proszę o pomoc, bo sama nie dam rady.

nika witaj

Oki ja sie muszę za sprzątanie wziąć , w końcu jak siedzę w domu to na coś się przydaję :) (taki czarny humor) Także mam was na oku!!!! i zaglądam dzisiaj tutaj często.:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry