reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama - będę krakać :-D kra KRA KRA

A serio to mi się bliźniaki ciągle śnią - parka :-D A wg tego kalendarzyka to ciężko by określić bo owu miałam na granicy kwietnia i maja :-D A mi się parka śniła :-D

Mama - tapeta
4joxs0.jpg

podłoga
143nd75.jpg

lampa
4gj3nq.jpg

Lorelain - tapeta fajna i pasuje do podłogi :-D Ale jak dla mnie za ciemna :sorry: A żyrandol super - te motylki boskie :tak:

bb - mam pytanko - jakim cudem twoja córka ma tak późno komunię? :szok: Bo z tego co się orientuję to w wieku lat 9 ma się komunię :tak:

Właśnie zobaczyłam sobie na suwaczki - za 5-6 dni tu będzie horror :-D Jak się cieszę ze akurat od piątku mnie na BB nie będzie :-D wrócę dopiero w poniedziałek po południu :tak:

SOL- a masz przeczucia jak plec bedzie???bo mi sie wydaje,ze bedzie druga corka:tak:
LORELAIN- piekności-a lampa super-gdzie kupilas??????????????????a tapete mam podobna kupila w Leroy M.tylko ja mam brąz a kwiety turkusowe-przesliczna-bardzo mi sie podoba-porobie fotki i jutro TOMI WSTAWI:tak:
BB77- witaj i fajnie,ze wszystko sie udalo;-)jak sie czujesz??
BLACKDIAMOND- narka,wpadaj czesciej;-):tak:
SOL- czemu horror????????????i gdzie bedziesz jak Cie z nami nie bedzie:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki ja zmykam ja sie nie potrafie pozberac ciagle rycze jak walnieta..... brzuch mnie tak boli musze sie uspokoic bo nie wyrabiam ten ciągle do mnie dzwoni i zostawia wiadomości na poczcie ze sie tnie itd szczerze wam powiem ze on mnie wykonczy ...bo ja sie martwie o niego .....ehhh przepraszam ze uciekam ale nie mam sił juz.....pa kochane dziekuje ze pomoc....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry