reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PAULA - a może będzie dobrze;-) W każdym razie jak będziesz testować daj znać będę trzymać kciuki:tak::tak:
MAMA - hejka:-)

reklama
No i to że może "był z inną"to już przechodzi jego samego ale nie ma co sobie wkręcać bo jeżeli nie złapałaś go na tak zwanym gorącym uczynku to nie ma tu o czym rozmawiać bo tak to będziesz sobie mogła wmówić wiele innych nie przyjemnych rzeczy także spokojnie Aguś.Teraz musisz myśleć o sobie i dziecku.

MARGOLCIA- sprawdzilam- ZUZA powinna byc chlopcem a DOMINO córką:-D:-D:-D:-Dczyli jak teraz wychodzi córka to pewnie będzie syn a i mi sie tak wydaje-i bedzie Marcel,Filip lub Lukasz:tak:;-)jesli sie uda.......

szczesliwa troche podczytałam normalnie brak słow nie rozumie jego zachowania tak z dnia na dzien mu sie cos stalo i odmienilo nie miesci mi sie w glowie takie zachowanie:angry:
mama no staranka w sumie zaczynamy w czerwcu ale jakos tak wyszlo ze i w czerwcu bede testowac:zawstydzona/y::-p
nika dzieki za kciuki

mama Ja wiem u Ciebie to będą bliźniaki w takim razie ;-):-D

No a Ja siedzę sama z synkiem,bb odpalone od czasu do czasu zaglądam i odpisuję a w między czasie układam z moim ptysiem klocki a duży mój chłop siedzi w kinie...:cool2:

JA!!!!!!!!!!![/B]:-D:-D:-D:-DBEDZIE NAS WIECEJ DO TESTOWANIA:tak::tak::tak::tak:
QUOTE]
No i ja jeszcze:)
Hej dziewczyny, pare dni mnie nie bylo, bo duzo i ciezko pracowalam!:tak:
a teraz chwilka oddechu i czas na komp, chociaz padam z nog:-(
wiecie co, dzisiaj mam jakis taki podly humor, nawet sobie mysle, jak poradze sobie jak w koncu zajde w ciaze? nie mam rodziny przy sobie, mieszkanie wynajmujemy, tak sobie zyjemy z dnia na dzien...mysle sobie, ze bedzie nam ciezko...czy jest ciezko, mamusie? napiszcie jak to u Was bylo??

Wpadam tylko na chwilę aby wam pokazać kogo napotkaliśmy dziś z mężem i synkiem :-)

śliczny był.. patrzał mi w oczy po czym odleciał bo chyba się zląkł heh

Miłego wieczorku życzę
i pozdrawiam bo nie wiem czy mama pozdrowiłaś dziewczyny odemnie..

mama masz bardzo ładne imonka wybrane dla chłopca a szczególnie podoba mi sie Marcel:tak:juz wszystko mniej wiecej wiem to bb77 sie udało super no i nowym dziewczynom tez serdecznie GRATULUJE

PAULA- i bardzo dobrze,ze tak wyszlo:tak::tak::tak::tak:i teraz bedziesz testowac a my trzymamy kciuki;-)
AGNIESZKA- wykonczycie mnie z tymi blizniakami:-D:-D
BLACKDIAMOND- ja jak zaszlam w ciaze z Zuza to tez bylismy na wynajetym:happy2:i jak sie okazalo ,ze w koncu sie udalo to kupilismy dzialke i kredyt i budowa-wprowadzilismy sie jak Zuza miala 8 m-cy na gole betony i dalismy rade-masz 8 m-cy zeby ogarnąć sytuacje jak juz zajdziesz-BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!! fajnie,ze wlecialaś pracusiu:happy2::happy2:

reklama
JA!!!!!!!!!!![/B]:-D:-D:-D:-DBEDZIE NAS WIECEJ DO TESTOWANIA:tak::tak::tak::tak:
QUOTE]
No i ja jeszcze:)
Hej dziewczyny, pare dni mnie nie bylo, bo duzo i ciezko pracowalam!:tak:
a teraz chwilka oddechu i czas na komp, chociaz padam z nog:-(
wiecie co, dzisiaj mam jakis taki podly humor, nawet sobie mysle, jak poradze sobie jak w koncu zajde w ciaze? nie mam rodziny przy sobie, mieszkanie wynajmujemy, tak sobie zyjemy z dnia na dzien...mysle sobie, ze bedzie nam ciezko...czy jest ciezko, mamusie? napiszcie jak to u Was bylo??

Witaj!
Ja w Pl nie miałam nic.Mieszkałam u teściowe(wtedy jeszcze niedoszłej)nie pracowałam,uczyłam się w Lo wieczorowym,pracował tylko mój M za marne pieniądze.Po jakimś czasie wyjechał do Uk pare miesięcy później przyjechałam do mojego M z jedną walizką i rocznym dzieckiem na ręku,nie mieliśmy nic,mieszkaliśmy w domu na pokoju gdzie wiecznie miały miejsce imprezy młodych ludzi.Miejsce totalnie nie dla nas.Po paru dniach wynieśliśmy się na inny pokój .Postanowiłam z mężem ze i Ja pójdę do pracy a Alan do przedszkola i tak o to tym sposobem dorobilismy się na razie pracy,wynajmowanego mieszkania i lepszego życia niż w Pl.Ooo dużo mogłabym o tym pisać ale to nie jest odpowiedni wątek:)W takim czy bądź razie nie było łatwo ale wspólnymi siłami i uczciwą pracą można osiągnąć wiele:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry