reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej
ja wróciłam niedawno do domku, teraz szykuję sushi bo nam się zachciało.
Ja nie oglądam rzeczy dla dziecka bo wpadłabym w smutny nastrój, że jeszcze nie mam po co kupować :(

a tak dla zabawy
komu chłopca komu dziewczynkę???
u mnie w rodzinie się sprawdza według tego kalendarza w 100% ciekawe jak jest u was, no i z niego wynika że jak mi się uda zaraz po odstawieniu zajść w ciaże to będzie chłopak, a kiedyś mi wróżka przepowiedziała że pierwszy bedzie syn.

jak u was??

Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

Mi się nie sprawdziło, wychodzi, że Mati powienien być dziewczynką :-D:-D:-D

reklama
witam jak minął weekend?????
ale brzydka pogoda bleeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:
ja wczoraj byłam u małego Patryka i zdziwiłam się bo on ma 10 dni a już głowe podnosi jak go na brzuchu położyli hmmmm po raz pierwszy widziałam żeby dziecko miało tyle siły tak szybko :szok::szok::szok:

no i oczywiście witam nowe dziewczynki

Ostatnia edycja:
LORELAIN- idz idz na PW i poogladaj sobie;-):tak:moje Zuzia nie bardzo chce lalki:no::-D
MARGOLCIA- weszlam na Twoj link i mi wychodzi corka,dopiero listopad i grudzien synek....zobaczymy:-);-)
BYLAM NA OGRODZIE- taki wicher ,ze musialam moja wierzbe placzącą przywiązać do plotu bo normalnie wyglada jakby sie miala polamac -taaaaaki wiatr:wściekła/y:
IWONKA2B- witam i o pogodzie nic nie mow:no::wściekła/y:

iwonka to faktycznie bardzo szybko głowę podnosi, może być wzmożone napięcie obręczy barkowej, jak nie ma innych niepokojących objawów to nie ma się co martwić, ale ja z lekarzem skonsultowałabym to. A jak jest ok to zdolniacha :)

pogoda nawet nie barowa, bo jak się wybrać z domu w taki deszcz i wiatr

mama to miałabyś na przemian dzieciaczki :)
ja sprawdzałam siebie , rodzinę i najświeższe dzieciaczki i póki co mi się sprawdza. A wśród zanjomych już tak na 80% sie sprawdza. Zobaczymy co będzie, a sprawdzałaś Zuzę i Dominisia?

Ostatnia edycja:
no właśnie pediatra był i nic nie mówił czyli chyba nie ma co się martwić na zapas hmmmm ona myśli że może to wynik tego że w 35 tyg dostała 2 zastrzyki chyba ze sterdydów na rozwój płuc bo myśleli że będzie przedwczesny poród jednak urodziła się normalnie
myślicie że to miało jakiś wpływ????

kurczę a ja właśnie zobaczyłam że 8 dni zostało do testowania :(:( a ja coś czuję że nic z tego w tym cyklu

u mnie strasznie leje bleeeeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
MARGOLCIA- nie sprawdzalam Zuzy i Dominika-a na przemian tak by wypadalo-pierwsza Zuza potem Domi to teraz niby corka,ale .....zobaczy sie. a u mnie bylo tak-ja(najstarsza),brat,siostra i brat-i wszyscy co 3 lata rodzeni byliśmy:tak::-Da u mojego męża tez byla najpierw Kaska a potem Tom....a teraz bede miala blizniaki bo tak mi wszyscy w kolo mowia i Sol tez;-)

niby nie powinno mieć wpływu podanie sterydów, ale może faktycznie to przez nie. Najważniejsze, że pediatra nie swierdził niepokojących objawów. Niech się rozwija zdrowo i w miłości!!!

mama ale by było jakbyś miała bliźniaki teraz!!! czadersko!!! To tak z ciekawości sprawdź czy Zuzia według kalendarza to faktycznie miałabyć dziewuszka? :) zobaczymy jak jego sprawdzalność

Ostatnia edycja:
ja wcześniej nie myślałam o płci dziecka a teraz snią mi się dziewczynki więc myślę że będę mieć dziewczynkę :-)

no i już muszę uciekać:-(
mój jutro znów jedzie w delegację :-:)-:)-:)-(
idę zrobić mu kanapki i jaką kolację bo dziś był bardzo grzeczny i nawet miałam śniadanie do łóżka podane :-):-D:-):-D

znów tydzień będę sama

udanego wieczorka życzę, przyjemnego przytulanka, kolorowych snów :-):-D:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
...ale zabawa z tym "komu chłopca a komu dziewczynkę"
No i mi się zgadza że urodziłam syna i tak też pokazuje tabela no i kolejnym mym dzieckiem powinna być córka ale nigdy do końca nie wiem kiedy ostatecznie zaczniemy starania:)

margolcia,lorelain i iwonka witam!

reklama
Hej dziewczynki witam sie po długiej nieobecności;-):-)
nie wchodzilam na bb bo jakos po tym wszystkim bylo mi tu ciezko pisac ale teraz juz sie wszystko zmienilo podchodze teraz do tego wszystkiego inaczej z dystansem i jest mi lepiej bo ja jestem bardzo wrazliwa osoba i wszystko przezywam podwojnie a teraz wrzuciłam na luz i nie mam juz takiego parcia i dlatego moge juz do was wrocic dalej sie starac o kolejna fasolke
aha mamy jakies nowe fasolki bo nie jestem w stanie was nadrobic:no:
pozdrawiam was wszystke i wszystkim zafasolkowanym GRATULUJE i takze witam nowe staraczki
hmm mam nadzieje ze mnie pamietacie :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry