Stookrotka
Zaangażowana w BB
A dziewczynki muszę zmykać , bo własnie goście przyszli na niedzielną kawkę
Miłego oglądania ciuszków , mebelków , wózków itp
Papapa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dokładnie nie ma co trzeba zbierać siły i działaćmarylka to do dzieła po małpie ;-) to nam pozostało. musim się trzymać i nie rozklejać :-) a ja o 12 do taty jadę. także po woli będę zmykać, miłej niedzieli Wam życzę
świetnie że Karola tak reaguje super po prostuPrzepraszam ze mnie nie ma - ale siadłam do pisania - mąż się całkiem nieźle trzyma więc trzeba wykorzystać chwilę kiedy Karola mnie nie maltretuje
A i się pochwalę - moje dziecię pokazuje na mamy brzuszek i mówi że tam dzidzia
Przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
no musimy sie postarać bo ona nagle mówi że wnuka nosiła a nie lalkewitam
pogoda mnie dobiła.... nie mam siły na nic...
sorbek nie smuć się , bardzo mocno przytulam Cię. Aż mi się smutno zrobiło...
mama jak pięknie wygląda suwaczek. To teraz czekamy na zmianę na inny-wiadomo jaki
sol ale masz mądrą córeczkę. Za pracę się bierz, ale to już, bo pogonię miotłą!! Oczywiście zagladając czasem na bb
marylka ale czaderskie te chusty!!! ja na pewno taką sprezentuję dla maleństwa-bo na studiach miałam o chustach i wiem że są super. Ale jak zobaczyłam Twoją mamę z chustą-to wiesz, teraz koniecznie się musicie postarać, bo bardzo Jej pasuje taka chusta. :>
A my wczoraj byliśmy na ognisku u znajomych i wcinaliśmy pieczone ziemniaczki-normalnie pychota z masełkiem czosnkowym. Takie proste danie a wszyscy aż mlaskali z zadowolenia
Uciekam, jadę zawieźć męża do szkoły i do mamy zajrzę na herbatkę. papa
no ja już ćwiczyłam wczorajMARGOLCIA- witaj i mam nadzieje,ze szybko dodam ten wyczekiwany suwaczek;-)a ognisko-fajna sprawa
LORELAIN WYSLE Ci na PW moje dane,wpisz sobie i poogladasz na NK
MARYLKA- czyli @ przyszla.....no to bierzecie sie do pracy w nastepnym cyklu;-)tak jak Sorbus i Mlodam o i ....JA!!!!!!!!!!!BEDZIE NAS WIECEJ DO TESTOWANIA
SOL- cudne uczucie jak juz ma sie jedno dzicko i tak pokazuje na brzuszek i mowi,ze tam jest dzidziaa zobaczysz jak sie bedzie do brzuszka tulila jak juz Ci wyskoczy
ZAPMARTA- witam i przyjemnosci w Ikea-tez by trzebabylo sie tam wybrac:-)
MLODAM -trzymam kciuki za wtorek i wyniki tatybedzie dobrze
SYLVI- juz ide na watek ciazowy,pozdrawiam:-)
no nie wiem o co kaman albo ciąża albo Ci sie cykl może rozregulował choc trzymam kciuki za ciąże i zrób tak jak puxniej pisałaś poczekaj tydzien i zrób powtórkewitam sie dziewczyny rano zdazylam zrobic tescior noi dalej negatywny a dzisiaj 3 dzien co nie ma@ dlaczego negatywny?
nie ma co sie smucić naprawde moze ja nie zaszłam teraz ale może tobie sie teraz udałomama, darowałam sobie Ikeę, bo przestało podać i wybrałam spacer z Karolem, żeby na powietrzu był. Teraz śpi, a ja za obiadek się wzięłam...
Marylka, mlodam, sorbuś. Naprawdę mi przykro dziewczyny i trzymam kciuki, żeby następnym razem się udało.
Palissa, może powtórz test za 2-3 dni. Jeśli dalej będzie negatywny idź do gina.
Maran-atha, mam nadzieję, że szybciutko zaciążysz..., z tego co pisałaś próbujecie "na dziewczynkę" ??? czy płeć nie istotna ?
sol, pięknie to musi wyglądać jak Karola całuje twój brzuszek...
pewnie zaczynaj w lipcu jak sie uda to super a jak nie to trudno uda sie w sierpniuAgnieszka- no, teściowa też jest wyjściem;-)
A ja już pomału kombinuję, aby nie zaczynać staranek od sierpnia tylko od lipca
Pamiętam jak byłam w kwietniu w tym nieszczęsnym szpitalu, to taki fajny doktorek powiedział, aby poczekać jeszcze z 3 miesiące i zacząć pracować
No i teraz tak myślę, że do mojego pójdę w czerwcu, zrobię jeszcze te badanka, które będzie mi kazał i jak będzie wsio oki, a MUSI być, to powiem czy miesiąc w tę czy w tamtą robi jakąś różnicę
Choć z drugiej strony to tylko miesiąc, a jak nie daj Boże były by jakieś komplikacje, to będę sobie wyrzucać, że nie poczekałam tego miesiąca:--(
Kurcze sama nie wiem:--
-( ale tak bardzo bym chciała zacząć już staranka...
a ja dziś kończyła wczorajszego tortaWISIEŃKA- nakupilam paczków z dzemem i ajerkoniakiem,pychna ,mieciutka halke z kruszonka i wlasnie wcinamy a do tego kawapogada taka ,ze slow brak i glowa boli przez to cisnienie
ZAPMARTA- trzymam kciuki z calych sil za Ciebie i Wisieńke,zeby za 5 dni testy pokazaly Wam 2 kreseczki
EWCIA3004-strój super a jesli chodzi o zaczecie staran w lipcu to moze tak ze spokojem do tego podejdz,ze tak niby tylko pocwiczycie przed sierpniem;-)ze tak tylko niby bys chciala,ale w sumie nie wiadomo-wiesz...tak na luziku,bez parcia i moze,moze....a jak nie to juz od sierpnia na calego;-)![]()
no ja jej powiedziałam wczoraj że ja bede używać chust a ona odrazu to znaczy że wbede babcią a ja że jeszcze nie a ona achaaaaaaa - chyba też jej sie spodobałoMARYLKA, mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda. a mamie faktycznie do twarzy z chusta. Jeszcze musicie sie postarac o malenstwo i tyle))
EWCIA, ja bym byla za. Bysmy we dwie rozpoczely w lipcu i margolcia chyba tez
MAMA, dzieki za info od szczesliwej. Mysle o niej caly czas(( bidulka
to super że mąż tak reaguje mój też ciągle cos w moim sklepie pokazuje i mówi o to superNo ja teżBARDZO
Mój M nawet jak jestem w pracy to pisze do mnie sms w stylu "Jak się czuje mamusia naszych przyszłych dzieciaczków" On chyba chce bardziej niz ja , choć nie wiem czy to możliwe
![]()
to super tylko pogratulowac takiego wysdportowanego mężulakacha-no i zapomnialam-wczoraj pisalam do BIBINKI jak tam Je mężowi poszlo na maratonie no i... na 180 startujacych byl 24a w swojej kategorii 7
takze super i napisala ze czas polepszyl
no i kozystaja z bycia we dwoje-spacery jedzonko w knajpce,przytulanki;-)fajnie-potrzebne Jej-IM- to bylo
![]()