reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA- faktycznie sliczne:tak:ale wiesz co,jak sobie poszukasz posta Marylki to Ona ma pod suwaczkami link do swojego sklepu i tam tez sa pieknosci i jest podobne lozeczko z żyrafka i ze sloniem drugie a kosz 220 z tego co pamietam:tak:;-)warto zagladac do Marylki na tam super ciuszki i sprzety:tak::-)

reklama
No to super !!! ;) a w ślicznym łóżeczku , mały śliczny Aniołeczek:) Cudeńko !

Mama- patrzyłam właśnie do Maryli:-D i to ze słonikiem jest superaśne:tak:

Stookrotka- dziękuję, ale Aniołka mam i o jednego za dużo.... w łóżeczku będzie mały Krasnalek

Nika-:tak::tak:;-)

EWCIA- a Ty juz sobie wybierasz sprzety??;-):-)przypomnialo mi sie jak w syczniu czy lutym mialysmy taki dzien ze caly czas o wozkach pisalysmy i dawalysmy sobie linki i porownywalysmy i w ogole byl szal:-D:-D:-D:-D:-Dteraz czas na lóżeczka:tak::-):-)potem przerobimy posciel i cala reszte:cool2:

STOKROTKA, lo matko to faktycznie niezbyt tam w Twoich stronach. Jakies czarownice mieszkaja eh..

EWCIA, lozeczko piekne fakt ale jakby nam sie udalo to nie musze kupowac lozeczka bo bede miec od siostry po dzieciach, wiec kasa w kieszeni zostanie :)))

No Pysia mówię Ci z tym szeptuchami to szkoda słów , ale temat łóżeczek jest o wiele ciekawszy :)

EWCIA- a Ty juz sobie wybierasz sprzety??;-):-)przypomnialo mi sie jak w syczniu czy lutym mialysmy taki dzien ze caly czas o wozkach pisalysmy i dawalysmy sobie linki i porownywalysmy i w ogole byl szal:-D:-D:-D:-D:-Dteraz czas na lóżeczka:tak::-):-)potem przerobimy posciel i cala reszte:cool2:

Słonko, ja na te rzeczy patrzę już od roku, więc wszystko już mam powybierane;-):zawstydzona/y::sorry2:

Kochane, będę mykać do mojego Skarba. Do juterka. Buziaki

reklama
Ja łóżeczko mam więc kupować nie będę - chyba że będą bliźniaki :-p Ale nadal się za wózkiem rozglądam. A dzisiaj sobie ciążowe fatałaszki oglądałam na allegro bo jedynie mam dwie pary spodni i na tym koniec - no może ze dwie bluzki podchodzą pod ciążówki :-p Ale ja zimę przechodziłam w ciąży a teraz będzie lato i jesień więc trza sobie cosik kupić :-p Już sobie upatrzyłam super rybaczki i trzy bluzeczki :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry