reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAMA - tak już działamy drugi dzień , a dokładniej wieczór ;-)hihi , kto wie, kto wie:) Może będzie to szczęśliwy cykl ;) a właśnie mi się przypomniało , że jak ostatnio (tydzień temu) byłam z mężem u jego babci i wybraliśmy się na chwilę do marketu no i zobaczyłam jakiś ciuszek , a on poszedł na salę po jakieś zakupy , no i w tym sklepiku z ciuchami stały 3 kobiety . Jedna to sprzedawczyni , druga starsza kobieta z córką od 26letnią i z maleńką dziewczynką na rękach i rozmawiały właśnie o trudnościach w zajściu w ciążę (ta sprzedawczyni nie mogła zajść ) i wtedy ta starsza kobieta powiedziała " to niech Pani pogłaszcze moją wnuczkę" (tą maleńką)(że to niby ma szczęście przynieść) No i ona pogłaskała , i odwróciła się w moją stronę i mówi , Pani też niech pogłaszcze ;) Jakoś nie za bardzo wierzę w przesądy , ale pogłaskałam hehe , tak dla zasady . No i ta babka powiedziała wtedy , że za rok się spotkamy i ja i ta sprzedawczyni będziemy już mamami ;P Trochę śmieszne , ale jakoś CHCĘ w to wierzyć ;)

STOKROTKA, PYSIA - witajcie:-)

Witajcie dziewczynki , Witajcie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama- tak biorę od 1 maja. Mam nadzieję, że jak będę brać dwa i pół miesiąca, to nic się nie stanie:confused: bo jak coś to ok 20 lipca powinnam mieć owulke tak mniej więcej:-p

mam juz tak dość siedzenia w domu,ale w taka pogode to bez sensu jechac do centrum handlowego bo nie o to mi chodzi-wolalabym przegonic dzieci na powietrzu,ale u nas taaakie wichry,ze normalnie psa nie wygonisz i tak siedzimy w domu-a na ogrodzie tyle pracy:sorry2:...zaraz Domi sie pewnie obudzi i zycie wroci bo teraz ja na BB ,Zuza bajka a Tom ksiązka.....

STOOKROTKA- to takie niegrozne z tym glaskaniem a jakie mile-ja teraz wszystkie kumpele glaskalam po brzuszkach jak byly w ciazy zeby troche ciazowych fluidkow nalapac:):):))))
EWCIA-Od 1 maja mowisz..... wystarczy-najwazniejsze,ze bierzesz ,ja tez lykam:))

Ostatnia edycja:
NIKA, witaj
MAMa mam nadzieje, ze u szczesliwej sie wszystko jakos ulozy, po jej mysli
STOKROTKA, tez nie wierze w takie brednie :))) Jak widze jakiekolwiek malenstwo to chcialabym miec juz swoje :)

STOKROTKA - przesądy przesądami ale ten akurat bardzo miły:-) I oby się sprawdził:-):tak::tak:

No ja też :) BARDZO :) Mój M nawet jak jestem w pracy to pisze do mnie sms w stylu "Jak się czuje mamusia naszych przyszłych dzieciaczków" On chyba chce bardziej niz ja , choć nie wiem czy to możliwe :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry