reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiśieńka spokojnie,wiesz pewnie dużo osób siedzi i dlatego się muli :))
Ewcia poszukam jeszcze na www.ebay.com.uk jak niczego ciekawego nie znajdę to po molestuję o zakup tesciową:))
A co do staranek to jeżeli nie ma przeciw skazań to pewnie zaczynajcie szybciej...:tak:

Nie wchodzi mi ta stronka:confused:
No a ze starankami... muszę to przemyśleć.
Niby tamten powiedział, że jeszcze 3 miesiące, a mój, że sierpień...
troszkę się boję, bo nie patrząc ta cesarka była. Nie męcze już Was, po prostu muszę podjąć jakąś decyzję, a jaką, to się okaże z czasem...

Zapmarta- trzymam &&& aby była to fasolka;-):tak:

WISIEŃKA- nakupilam paczków z dzemem i ajerkoniakiem,pychna ,mieciutka halke z kruszonka i wlasnie wcinamy a do tego kawa:tak:pogada taka ,ze slow brak i glowa boli przez to cisnienie:dry:
ZAPMARTA- trzymam kciuki z calych sil za Ciebie i Wisieńke,zeby za 5 dni testy pokazaly Wam 2 kreseczki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
EWCIA3004-strój super a jesli chodzi o zaczecie staran w lipcu to moze tak ze spokojem do tego podejdz,ze tak niby tylko pocwiczycie przed sierpniem;-)ze tak tylko niby bys chciala,ale w sumie nie wiadomo-wiesz...tak na luziku,bez parcia i moze,moze....a jak nie to juz od sierpnia na calego;-):tak:

Dziewczyny to cudowne jak ona głaszcze i całuje dzidziusia :-D Aż mi się łezka w oku kręci :-D

A ja zamiast kurde pisać to zacząłem oglądać ciuchy - a niech was ... :wściekła/y: :-p :-D

Agnieszka- jednak zostanę przy tamtym z halens-a i zamówię, a jak będzie coś nie tak, to zwrócę:tak:

Mama- też jest myśl:blink: przecież nikt nie mówi, że za pierwszym razem musi się udać, no a jakby się udało no cóż ćwiczenia przed sierpniem zaliczone by były na 6+:-)

A co do pogody, to jest straaaaszna:dry: a u nas jest tak od jakichś dwóch tygodni:wściekła/y:

Sol- słodkie to musi być jak Karolka całuje i głaszcze brzusio:tak:

reklama
Ewcia mi też się podoba ten z halens-a muszę pogadać z teściową albo bratem bo czytała ale nie wysyłają za granice niestety :(Jak na razie szukam na ebayu ale nic ciekawego tam nie ma:(
Sol to musi być piękny widok:)
Wisieńko Ja także 3mam za Ciebie mocno kiukasy bardzo bym chciała aby wam się udało:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry