reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ZAPMARTA- ja mysle ze i do piatku bedzie Ci ciezko wytrzymac wiec testuj w piatek a jakby co to w ndz.lub w poniedz. powtórzysz...:))

AGNIESZKA- ja tez pisalam do SZCZESLIWEJ o 15.00 i napisala mi ze jest na komunii ,ze czuje sie dobrze i pozniej jedzie na chwile do Krzyska-napisala mi pol godz.temu:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam popołudniowo:-):-)
Wczoraj nagle znikłam - kumpela zadzwonila i jak rozmawiałyśmy to na Skype odezwał się mój tato i nie zostałam już dopuszczona do laptopa:-(;-)
U nas też pogoda do bani:no::no:a zapowiadali słoneczko:wściekła/y::wściekła/y: ach te prognozy:baffled:

MAMA - jeden suwaczek już zniknął:tak::tak: a zaraz pojawi się następny;-);-)
EWCIA - super strój:tak: No i fajnie że mężuś taki zaangażowany:-)
WISIENKA,ZAPMARTA - trzymam kciuki za fasolki - bo objawy macie fasolkowe:-D:-D
SOL - cudne musi być uczucie jak Karola całuje brzuszek:tak:
MARYLKA - szkoda że @ przylazła:-(
SORBUŚ - tak mi przykro:-( jak tak dalej będzie idź do ginka
AGNIESZKA - witaj:-) przeslij mi trochę słonka kochana :cool2::cool2:

Agnieszka, Mama- także myślałam co tam u Szczęśliwej

Pysia- zrobię tak jak Mama napisała ;) od lipca zaczniemy jako tako, a jak się uda, to będzie super :D

AGNIESZKA- ja tez pisalam do SZCZESLIWEJ o 15.00 i napisala mi ze jest na komunii ,ze czuje sie dobrze i pozniej jedzie na chwile do Krzyska-napisala mi pol godz.temu:tak:
aaa rozumiem no ciekawa jestem co tam u niej,mam nadzieję że zajrzy do nas nie długo:)
AGNIESZKA - witaj:-) przeslij mi trochę słonka kochana :cool2::cool2:
Nika Witaj!
Proszę bardzo kochana:)
384.gif

NIKA- czesc,no 1 suwaczek skonczyl swoj zywot i teraz czekam na @ jak dostane to zrobie suwaczek do testowania tylko nie wiem czy cykle beda tak jak przed hormonami 25,27 czy 28.......no zobaczymy-zrobie na 28 dni..:tak::tak:
WISIEŃKA- bardzo ladnie wychodzicie na zdjeciach i we wszystkich komentarzach musialbym pisac SUPER wiec nie wszystkie skomentowalam;-):-)wygladasz gora na 27 lat:tak::tak:

Witam dziewczynki :) Widzę , że na forum wiosna w pełni ;) Piękne słonko się pojawiło i jak tu czytam to bardzo prawdopodobne aż 4 kreseczki już wkrótce :D Fajnie dziewczyny , trzymam kciuki :)

AGNIESZKA - dzięki:-) od razu lepiej
No ja też myślałam co tam u naszej SZCZĘSLIWEJ:tak: Poczekamy na nią

MARYLKA, mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda. a mamie faktycznie do twarzy z chusta. Jeszcze musicie sie postarac o malenstwo i tyle :)))

EWCIA, ja bym byla za. Bysmy we dwie rozpoczely w lipcu i margolcia chyba tez

MAMA, dzieki za info od szczesliwej. Mysle o niej caly czas :((( bidulka

reklama
STOOKROTKA -Witaj ,fajnie ,ze wlecialas do nas:tak:jak tam dzialacie???;-)
PYSIA- witaj,ja tez mysle jak tam sprawy u Szczesliwej....pewnie wleci wieczorkiem albo jutro-jak bedzie w stanie....
EWCIA3004- a bierzesz juz kwas foliowy???

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry