reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no i doła załapałam momentalnie patrząc na jedno zdjecie...... :///
znikam
do pozniej!
:-(

SORBUŚ- przyjemnego piwka;-)
SOL I SYLVI- dzieki za fluidki -nalapalam ile moglam a jak zajde to przekaze dalej:tak:
SYLVI-juz tam Ci napisalam na ciążowym;-)
ASIUASIU- jak sie czujesz??witam i fajnie,ze wlecialaś do nas:tak::-)
MARAN- jak Alicja-dobrze juz ,leki pomogly??buziaki:cool2:
EWCIA822- witaj i sliwki najlepsze:tak:;-)wybawieni???
LORELAIN- wyslalam Ci na PW:tak:

czesc kochana dziekuje zle :pPPPPPPP haha mdli mnie tak do 16 to bez zycia jestem arbuzy jem non stop mieso ble :) bardzo bola mnie piersi ostatnio w nocy sie obudzilam tak mnie bolaly i zastanawialam sie czy moga wybuchnac :)) ale mimo tego jestem szczesliwa wymiotow jako takich nie mam 2 razy sie zdazylo wiec jesli o to chodzi to dobrze caluje cie kochana

mama - dzięki wypiję za twoje szybkie zaciążenie i nie tylko za twoje ale wszystkich staraczek tu i za dzidziolki w brzuniu też

Palissa- widzisz wciąż jest nadzieja

Sol - jak sobie wyobrażam takie dziecko całujące brzuszek to mi się taka cudna reklama przypomina - piękny widok

Ewcia to fajna macie pracę

Szczęśliwa - co tam u Was - jak samopoczucie kochana ??

Ostatnia edycja:
mama - dzięki wypiję za twoje szybkie zaciążenie i nie tylko za twoje ale wszystkich staraczek tu i za dzidziolki w brzuniu też

Palissa- widzisz wciąż jest nadzieja

Sol - jak sobie wyobrażam takie dziecko całujące brzuszek to mi się taka cudna reklama przypomina - piękny widok

Ewcia to fajna macie pracę

Szczęśliwa - co tam u Was - jak samopoczucie kochana ??
no nie wiem niema@ test negatywny!!!nie wiem co mam myslec poczekam ten tydzien w przyszlol niedziele test powinien juz wyjsc?????

reklama
Witam. My zaliczyliśmy juz dzisiaj zwiedzanie i ryby a teraz Pol ogląda kubicę a ja trochę popiszę. Po kubicy wyjeżdzamy do domku. Złapało się kilka okoni, było przyjemnie, nawet słoneczko wyjrzało. Cos mnie dalej jajnik kłuje??? :shocked2:
malodam, marylka, sorbus szkoda, ze @ przyszła ale trzymam kciuki za następny cykl.:tak: Fluidki od sol i marcepnka na pewno pomogą.Dzięki dziewczyny. :-)
zapmarta trzymam kciuki oby to była fasoleczka juz tylko 5 dni niepewności. Ja tez czekam z niecierpliwością i boję się myslec pozytywnie bo mogę sie rozczarować:dry:
agnieszka , ewcia
Pol też na f1:-) Mogę posiedzieć z wami:-)
lorelain wysyłam ci dane i zapraszam na nk, tam mam masę zdjęć:-)
Dziewczyny z zamnkniętego macie moje dane i tez mozecie mnie znaleźć na nk bo mi tu tak net zamula, ze wy będziecie szybciej:-)
mama jakie kupilaś słodkości?:-), mniam:-)
sol super Karola się zachowuje, słodka coreczka. :-)
Witam całą resztę :-)
Idę oblukac was na zamknietym:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry