reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asiuasiu- bardzo mi się spodobał jak go tylko zobaczyłam:tak: tylko wacham się jeszcze z tym kupnem, bo nigdy stroju tak nie zamawiałam:dry:

Agnieszka- cieszę się, że mogłam pomóc;-)

reklama
no nie wiem niema@ test negatywny!!!nie wiem co mam myslec poczekam ten tydzien w przyszlol niedziele test powinien juz wyjsc?????
ja 1 mialam negatywny a czulam ze cos jest "nie tak " zrobiam 2 po tygodniu i wyszedl pozytywny takze nie denerwuj sie :)

Asiuasiu- bardzo mi się spodobał jak go tylko zobaczyłam:tak: tylko wacham się jeszcze z tym kupnem, bo nigdy stroju tak nie zamawiałam:dry:

no to jest to ze nie wiesz do konca co kupujesz ale powiem ci ze dziewczyny moje zamawialy wlasnie z tego halens tzn kolezanki hihi i super te ciuszki jedna wlasnie stroj zamawiala to taki sliczny od razu [pytalam gdz\ie kupila a ona ze wlasnie zamawiala :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka , ewcia[/B] Pol też na f1:-) Mogę posiedzieć z wami:-)
Witaj Wisieńka:)
No tak nasi Panowie na F1 a my komputery rozpalamy do czerwoności :tak::-D
Dziękuję ;-)

Asiu złe samopoczucie minie,będzie dobrze zobaczysz.
Pallissa może poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test a jak nie to idź do gina albo poczekaj na @ daj sobie czas...

Mi tak net zamula, ze ja sie rozpalam do czerwoności bo mnie to strasznie wk.....:wściekła/y:
palissa zrób bete i po wątpliwościach:tak:
Jaki ja mam dziewczyny apetyt ciągle mamle paszczą:szok:Niedługo nie zmieszczę sie w nic. :-p
asiuasiu mdłosci miną i o nich zapomnisz, jeszcze troszkę,:-)

Agnieszka- no, teściowa też jest wyjściem:tak:;-)

A ja już pomału kombinuję, aby nie zaczynać staranek od sierpnia tylko od lipca:-p
Pamiętam jak byłam w kwietniu w tym nieszczęsnym szpitalu, to taki fajny doktorek powiedział, aby poczekać jeszcze z 3 miesiące i zacząć pracować:blink:

No i teraz tak myślę, że do mojego pójdę w czerwcu, zrobię jeszcze te badanka, które będzie mi kazał i jak będzie wsio oki, a MUSI być, to powiem czy miesiąc w tę czy w tamtą robi jakąś różnicę:zawstydzona/y:
Choć z drugiej strony to tylko miesiąc, a jak nie daj Boże były by jakieś komplikacje, to będę sobie wyrzucać, że nie poczekałam tego miesiąca:-:)-(

Kurcze sama nie wiem:-:)-:)-( ale tak bardzo bym chciała zacząć już staranka...

Wiśieńka spokojnie,wiesz pewnie dużo osób siedzi i dlatego się muli :))
Ewcia poszukam jeszcze na www.ebay.com.uk jak niczego ciekawego nie znajdę to po molestuję o zakup tesciową:))
A co do staranek to jeżeli nie ma przeciw skazań to pewnie zaczynajcie szybciej...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
wisieńka, mam nadzieję, że razem zatestujemy i będą fasolki.
Mnie muli od wczoraj wieczór i dziś od rana. Tak ciągiem...
Więcej siusiam, czasem pobolewa podbrzusze. Myślę, że do piątku to będzie mi się dłużył czas okropnie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry