reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny dzięci za słowa otuchy - wszystkim wam bardzo dziękuję - co ja bym bez waszych pozytywnych fluidków zrobiła :cool2::no::no::no: nie dałabym rady - dobrze ze was mam :sorry2::happy2::happy2::happy2:

idę zaraz do teściowej na piwko muszę oderwać myśli od tego bo zwariuję

Pozdrawiam was kochane babeczki

PS. Sylvi dziewczyny są tu nie do zastąpienia - wątek ciążowy dopiero będzie fajny jak wszystkie na niego wskoczymy ;-)

Kurcze nie mogę sobie Was pooglądac bo już nie mam profilu na NK :zawstydzona/y:

Palissa może jeszcze za wcześnie - powiem ci ze ja byłam zdziwiona rezultatem byłam prawie pewna, że się udało

reklama
Czesc kochane staraczki :)
Wczoraj Wesele mieliśmy i na 14 trzeba było się przygotować więc nie miałam czasu wogóletutaj zajrzeć a dzisiaj to dopiero wstałam i zajadam ciasto od Pary Młodej zapijając kawką zbożową bo innych ja nie pijam. Mam problemik, zatwardzenie od dwóch mnie męczy...
Myślałam że po wczorajszym obżarstwie Weselnym to problem zniknie, zresztą ja odżywiam się normalnie bo dla 4 osób gotuję obiadki jak przystało na kurę domową hahaha. No mało tego mieliśmy ogórkową i dzień później filet rybny z ziemniaczkami i kapustą kiszoną więc naprawdę nie wiem dlaczego ten problem. Chyba sobie pójdę po śliwki suszone albo activię...

SORBUŚ- przyjemnego piwka;-)
SOL I SYLVI- dzieki za fluidki -nalapalam ile moglam a jak zajde to przekaze dalej:tak:
SYLVI-juz tam Ci napisalam na ciążowym;-)
ASIUASIU- jak sie czujesz??witam i fajnie,ze wlecialaś do nas:tak::-)
MARAN- jak Alicja-dobrze juz ,leki pomogly??buziaki:cool2:
EWCIA822- witaj i sliwki najlepsze:tak:;-)wybawieni???
LORELAIN- wyslalam Ci na PW:tak:

dziewczyny dzięci za słowa otuchy - wszystkim wam bardzo dziękuję - co ja bym bez waszych pozytywnych fluidków zrobiła :cool2::no::no::no: nie dałabym rady - dobrze ze was mam :sorry2::happy2::happy2::happy2:

idę zaraz do teściowej na piwko muszę oderwać myśli od tego bo zwariuję

Pozdrawiam was kochane babeczki

PS. Sylvi dziewczyny są tu nie do zastąpienia - wątek ciążowy dopiero będzie fajny jak wszystkie na niego wskoczymy ;-)

Kurcze nie mogę sobie Was pooglądac bo już nie mam profilu na NK :zawstydzona/y:

Palissa może jeszcze za wcześnie - powiem ci ze ja byłam zdziwiona rezultatem byłam prawie pewna, że się udało
ty jestes zdiwiona a ja jestem w szoku noi dolku bo nie rozumiem nic jak nie ma fasoleczki to lepiej zeby juz przyzla wredna@ a nie laduje mnie w kulki!!!!!ile to trzeba czekac? objawow na nia to wogole nie mam nic

My w pracy byliśmy, mąż filmuje a ja fotki strzelam :)
Od jutra biorę się za montowanie filmu i retusz zdjęć.

SOL- cudne uczucie jak juz ma sie jedno dzicko i tak pokazuje na brzuszek i mowi,ze tam jest dzidzia:tak::-Da zobaczysz jak sie bedzie do brzuszka tulila jak juz Ci wyskoczy:tak::cool2:
Już teraz całuje brzuszek jam mnie niechcący uderzy :-p Bo ona z tych co jak się uderzy to pocałować trzeba w rączkę, nózię, główkę a jak ona coś komuś zrobi i ktoś zareaguje to ona całuje na przeprosiny :-D A brzuszek niestety mam po niej mi został :-( Kurde 71 kg nabiłam na wagę a tak długo miałam ładne 65 :-(

Ewcia fajnie że się wybawiliście na weselu :)
Palissa TY IDZ NA BETĘ i bedzie jasne!!!! :tak:

A my już po obiedzie i spacerku...
:)

mama, darowałam sobie Ikeę, bo przestało podać i wybrałam spacer z Karolem, żeby na powietrzu był. Teraz śpi, a ja za obiadek się wzięłam...

Marylka, mlodam, sorbuś. Naprawdę mi przykro dziewczyny i trzymam kciuki, żeby następnym razem się udało.
Palissa, może powtórz test za 2-3 dni. Jeśli dalej będzie negatywny idź do gina.
Maran-atha, mam nadzieję, że szybciutko zaciążysz..., z tego co pisałaś próbujecie "na dziewczynkę" ??? czy płeć nie istotna ?
sol, pięknie to musi wyglądać jak Karola całuje twój brzuszek...

reklama
EWCIA822- no tak,zapomnialam,ze to Wasza praca;-)to milego obrabiania fotek:tak:
SOL- taraj sie powstrzymac zachcianki i jesc malo ale czsto i waga bedzie szla do gory-wiadomo-ale nie bedziesz miala za duzo tych kg tylko tyle ile powinno sie przytyc w ciazy:tak:dzieki za fluidki:-D

jade do piekarni po slodkie do kawy,Domi spi a my wlasnie po obiedzie dzis byly krokiety z mieskiem ,kapusta kiszona i ziemniaczki i teraz slodkie do kawy by sie przydalo a u nas piekarnia w ndz.czynna od 13 wiec same swieze wyroby:tak:
ZAPMARTA- bylas na zamknietym??sa fotki!! :))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry