reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
CZEŚĆ dziewczyny,

pogoda do bani, a Karollo w domu wariuje. Zabieram chłopaków do Ikei, Karol się wybiega a ja kupię parę drobiazgów:-)
mama, piękny suwaczek się robi !!!! został ten najważniejszy...

sorbuś, bardzo mi przykro, może rzeczywiście idź do lekarza, powiedź o tych jajnikach i niech coś wymyśli... musi się udać.

a Marylka ???? miała testować !

mnie muli dziś od rana, głowę mam już pełną, bo nie zdarza mi się to, nawet jak zjem coś niewłaściwego. Tylko jak się nie udało, to będzie rozczarowanie... muszę wytrzymać z tymi myślami do piątku.
Mężulek mi dziś robi torcik capucciono, oby mi tylko podszedł...

idę oblukać zdjęcia...

Dzięki za komplementy :) Fajne z Was babeczki, piękne z przystojnymi mężczyznami przy boki, no i dzieci też macie cudne. Super.
Ja się żegnam, jedziemy zaraz do mamy, wpadnę wieczorkie, licząc na jakąś skromną relacje :)

Miłego dnia dziewczyny :-)

czesc dziewczynki!!

co się działo wczoraj jak mnie nie było?;-)
wczorja czały dzień na nogach, rano byliśmy na działce trochę mamie pomóc, poźniej obiadek i do taty
jechaliśmy. zrobiliśmy mu niespodzianke, kupiliśmy mały telewizorek i ma chociaż jeden progrsam, bo tam to przecie zanudzic sie idzie, fakt nie jest to odbiór jak z kablówki, ale zawsze ogladnie te wiadomości i zobaczy co na swiecie słychać. ogólnie wygląda jak wczesniej, nie przytył. ma inchalacje, kroplówki mu podają zapewne z natybiotykiem jakimś. lekarz na razie nic nie powiedział, jeszcze ma mieć badania robione, wiec diagnozy jeszcze nie ma. ale ja sie pocieszam tym, ze tata juz tak strasznie nie kaszle. mam nadzieje, ale boje się wtorku.
a co do mnie to @ przychodzi. trudno, nastepną razą, ale nie rozumiem dlaczemu, widoć tak miało być. pozdrawiam was serdecznie :tak:
poczytam trochę co pisałyście i co straciłam :tak:

Witam serdecznie
47ki6.gif

mlodam,jsorbek - wiem , że wam jest bardzo przykro i dla tego bardzo mocno was przytulam
2137906kijdo2cvly.gif
, ja zawsze wierze, że każdej osoby los jest zapisany gdzieś tam u góry i po prostu tak miało być, że to jeszcze nie ten czas na wasze fasolki, a może ma być tak, że wasze maluszki maja się urodzić w cudną pogodę gdzie będzie pełno krokusów i przebisniegów. Czekajcie cierpliwie!

zapmarta - bedzie dobrze
c014.gif
.... ja muszę do Ikea pojechac kupić półki na ścianę, jedną do sypilani i dwei do Mata pokoju.

Aga - smacznego
a015.gif

Mama - za niedługo bedzie za to nowy sówaczek odliczający dni do porodu
87.gif

trzymam kciuki za dzisiejsze testowania :-)

szkoda, że nie mogę widzieć waszych zdjęć :-(

hej kochane :):):):)
nie nadrobie was bo wyjesteście szalone i nie da rady :) moje krejzolki :):)

do mnie dziś z rana zawitała @ i mnie pobolewa podbrzusze ale daje rade :):):)

wczoraj mieliśmy gości i był ten pokaz :) było mało ludzi z początku bo pogoda straszna lało od samego rana i nie było jednego dużego pokazu tylko jak ktoś przyszedł zainteresowany to mu pokazywałyśmy i ja sie nauczyłam i moja mama i babcia też choć ona akurat nie zakładała :) ale jestem zachwwycona chustami i moja mama tez i napewno będziemy używały jak przyjdzie co do czego :) i jak pokazałam Kamilowi to jemu tez sie spodopało i powiedział że będzie też nosił :) także jest super i jestem zadowolona :):)

szczęśliwa ja Ci mocno tule bidulku mój i przesyłam kilogram spokoju cierpliwości siły i uśmiechu :)

oto moja mama z chustą i kamila tort:)
Zobacz załącznik 246037Zobacz załącznik 246038Zobacz załącznik 246039
ja teraz zmykam bo musze poprasować bo wczoraj nie miałam kiedy i może jeszcze sie puźniej odezwe :)

zapmarta trzymam kciuki za fasolke :)

Witam was dziewczyny:)
Ja już po śniadaniu ale zbieram się ponownie do kuchni przygotowywać obiadek :tak:
Gdzie nasza marylka?miała testować i co?
Po obiedzie zostaję sama w domu z moim synkiem bo mąż wychodzi na piwko z bratem i kolegami a potem idą do kina także będę miała więcej czasu na bb i na mojego foto bloga bo ostatnio troszkę go zaniedbałam ale nadrobię oczywiście :tak:

marylka doczytałam szkoda że @ przyszła ale jest nowy cykl i nowa nadzieja :)

Aga jeszcze jestem :) ale zaraz znikam niestety :( wczoraj ledwo bez was wytrzymałam ale mama i sol kochane dziewczyny dały mi znać co i jak :):)
acha a ja mam chuste zielono brązową - więcej zielonego jak brązowego :) a co to chusta dzięki której ja bede prezentować paniom w sklepie jak sie ją zakłada i jak przyjdzie dzidzia to będe ją w niej nosić :):):):)

reklama
LORELAIN dziekuję miłe słowa :tak: i tulinki. ja miałam wielką nadzieję, ale niestety, życie pisze swój scenariusz, który trzeba "grać";-) cierpliwość-ja sięjej uczę od dawna, choć powiem, że jestem raczej w gorącej wodzie kąpana i lubię wiedzieć co kiedy i gdzie. a jak tam plany na niedziele?

marylka witam wśród niechcianych małpowatych :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry