reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczynki kochane w ten paskudny niedzielny ranek!!!!

U mnie pogoda tragiczna. Dawno nie padało ;-) !!!

U was na forum jest tyle życzliwości i chęci niesienia pomocy- dobrze trafiłam :). Tak mi smutno jednak , bo na wątku ciążowym wczoraj napisałam wiadomość i jeszcze do tej pory nikt nie odpisał:-(.... dziewczynki kochane chodźcie ze mną proszę Was :-)
Przesyłam Wam szybko zaciążające fluidki
Łapcie!! Działają na 100% !!!

Buziole!!!

reklama
sylvia no dziewczyny na tym wątku są po prostu boskie :):)
Aga dzieki :):)
młodam musimy teraz zbierać siły na następne podboje :)

a wiecie co jak pokazałam dziadkowi zdjęcia z pokazu to mówił że babcia tez miała kiedyś jakiś podobny materiał tylko ponoc grubszy i mniej elastyczny i wszystkie dzieciaki i moją mame tez w nim nosiła i nawet na wykopkach dzieciaki w chuście dziadek na ciągniuku a babcia ziemniaki zbierała :) fajnie że coś takiego spowrotem powróciło i że było już u mnie używane :) w rodzinie acha i ta lalka na zdjęciu to chłopiec i mówie do dziadka że mama wygląda jakby dziecko a nie lalke w tej chyście miała a ona mówi że to nie lalka tylko wnuk :):):):):):):):):):):)

dobra to ja znikam kochane na razie :):):) całusy :):):):)

Przepraszam ze mnie nie ma - ale siadłam do pisania - mąż się całkiem nieźle trzyma więc trzeba wykorzystać chwilę kiedy Karola mnie nie maltretuje :-p

A i się pochwalę - moje dziecię pokazuje na mamy brzuszek i mówi że tam dzidzia :-D

Przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

witam
pogoda mnie dobiła.... nie mam siły na nic...
sorbek nie smuć się , bardzo mocno przytulam Cię. Aż mi się smutno zrobiło...
mama jak pięknie wygląda suwaczek. To teraz czekamy na zmianę na inny-wiadomo jaki :)
sol ale masz mądrą córeczkę. Za pracę się bierz, ale to już, bo pogonię miotłą!! Oczywiście zagladając czasem na bb :)
marylka ale czaderskie te chusty!!! ja na pewno taką sprezentuję dla maleństwa-bo na studiach miałam o chustach i wiem że są super. Ale jak zobaczyłam Twoją mamę z chustą-to wiesz, teraz koniecznie się musicie postarać, bo bardzo Jej pasuje taka chusta. :>

A my wczoraj byliśmy na ognisku u znajomych i wcinaliśmy pieczone ziemniaczki-normalnie pychota z masełkiem czosnkowym. Takie proste danie a wszyscy aż mlaskali z zadowolenia :D:D

Uciekam, jadę zawieźć męża do szkoły i do mamy zajrzę na herbatkę. papa

hej kochane :):):):)
nie nadrobie was bo wyjesteście szalone i nie da rady :) moje krejzolki :):)

do mnie dziś z rana zawitała @ i mnie pobolewa podbrzusze ale daje rade :):):)

wczoraj mieliśmy gości i był ten pokaz :) było mało ludzi z początku bo pogoda straszna lało od samego rana i nie było jednego dużego pokazu tylko jak ktoś przyszedł zainteresowany to mu pokazywałyśmy i ja sie nauczyłam i moja mama i babcia też choć ona akurat nie zakładała :) ale jestem zachwwycona chustami i moja mama tez i napewno będziemy używały jak przyjdzie co do czego :) i jak pokazałam Kamilowi to jemu tez sie spodopało i powiedział że będzie też nosił :) także jest super i jestem zadowolona :):)

szczęśliwa ja Ci mocno tule bidulku mój i przesyłam kilogram spokoju cierpliwości siły i uśmiechu :)

oto moja mama z chustą i kamila tort:)
Zobacz załącznik 246037Zobacz załącznik 246038Zobacz załącznik 246039
ja teraz zmykam bo musze poprasować bo wczoraj nie miałam kiedy i może jeszcze sie puźniej odezwe :)

zapmarta trzymam kciuki za fasolke :)
czesc dziewczynki wlasnie skonczylam maraton 10 dni roboty :) marylko ja tez bardzo chce nosic dzidzie w chuscie tylko nie wiem jaka wybrac bo tyle tego moze teraz bedziesz mogla cos podpowiedziec w ogole mozna kupic u ciebie ??

MARGOLCIA- witaj i mam nadzieje,ze szybko dodam ten wyczekiwany suwaczek;-)a ognisko-fajna sprawa:tak:
LORELAIN WYSLE Ci na PW moje dane,wpisz sobie i poogladasz na NK:tak:
MARYLKA- czyli @ przyszla.....no to bierzecie sie do pracy w nastepnym cyklu;-)tak jak Sorbus i Mlodam o i ....JA!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-DBEDZIE NAS WIECEJ DO TESTOWANIA:tak::tak::tak::tak:
SOL- cudne uczucie jak juz ma sie jedno dzicko i tak pokazuje na brzuszek i mowi,ze tam jest dzidzia:tak::-Da zobaczysz jak sie bedzie do brzuszka tulila jak juz Ci wyskoczy:tak::cool2:
ZAPMARTA- witam i przyjemnosci w Ikea-tez by trzebabylo sie tam wybrac:tak::-)
MLODAM -trzymam kciuki za wtorek i wyniki taty:tak:bedzie dobrze:happy2:
SYLVI- juz ide na watek ciazowy,pozdrawiam:tak::-)

witam i ja niedzielnie
dziś pracowity dzien od rana...najpierw małe przytulanki z mężem bo dziś ma wreszcie WOLNE, później śniadanko, zrobiłam rybkę po gracku, ogarnęłam kuchnie, pranko wywiesiłam i jeszcze mnie czeka prasowanie... ale wpierw pójdziemy z Alą na spacer póki nie pada, no i może pranie w tym czasie wyschnie... aha no i chyba owulacja tuż tuż bo dziś zrobiłam kolejny (3dzien z rzedu) test owulacyjny i sa już 2 kreski dość podobnej barwy a dwa poprzednia były dużo jaśniejsze, więc być może owulacja już niebawem...
sorbek marylka mlodam nie udało sie, ale to nic zaciążycie razem z mamą :) już w następnym cyklu :* ściskam Was mocno

miłej niedzieli wszystkim bede do Was zaglądać w wolnej chwili :)

reklama
witam sie dziewczyny rano zdazylam zrobic tescior noi dalej negatywny a dzisiaj 3 dzien co nie ma@ dlaczego negatywny?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry