reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak tu się oglądacie i poczułam zazdrość. Mam tylko konto fikcyjne na nk, dla znajomych z innego forum, gdzie się aktywnie udzielam. Ale są tam zdjęcia :) Jak Któraś ma ochotę mnie poznać to zapraszam :Logowanie do nasza-klasa.pl :-)
Elleth już wysłałam zaproszenie na nk:)
O ja chyba dzisiaj pierwsza - nie nadrobiłam nie gniewajcie się :zawstydzona/y:

Test negatywny :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Przepraszam ale nie mam siły wiecej pisać narazie
Tulam Cię mocno kochana,rozczarowanie boli ale trzeba mieć nadzieję,głowa do góry.Wróć jak tylko pozbierasz swoje myśli,czekamy tu na Ciebie ...:)
moj jeden suwaczek juz skonczyl swój żywot:)))))))

Krzysiu już nie długo ten wymarzony moment,mocno 3 mam ckiukasy za owocne przytulasy i aby szybko się udało zobaczyć piękne 2 kreseczki:)
Na nk dodałam fotkę z wczorajszego spaceru zapraszam do obejrzenia:))

Ostatnia edycja:
reklama
SORBUŚ- cytat piekny-trzeba o tym pamietac i NIE PODDAWAC SIE!!!:tak:;-)
zrob sobie kawke :tak:
AGNIESZKA- witam z rana:tak:
KINGA- weszlam jeszcze raz ale mi sie wyswietla za uniemozliwia pokazanie zdjec....wyslalam Puulinie zaproszenie moze jak zaakceptuje to bede mogla Ja zobaczyc:sorry2:
ja za pol godziny wychodze,ale po 15 wroce do Was.no ciekawe jak tam Pallissa??:confused:
SORBUS- no tak 1 suwaczek juz nieaktualny;-)teraz czekam na @ -zobaczymy ile kaze na siebie czekac:sorry2:

Ja męża poderwałam w pubie studenckim... no wyrwałam sobie barmana :-D:-D:-D:-D... mąż natomiast twierdzi, że to on mnie poderwał:confused: :-p:-p:-p
Przebiję Cię - Marcin miał być świadkiem na moim ślubie :-D

KINGA- no wlasnie bylam na NK:sorry2:no nic ide jeszcze raz oszukac:tak:
Bo ma ukryte pewnie :tak: I witam się porannie :-D

Mój mąż właśnie wrócił cały mokry do domku bo sobie kurtki zapomniał wziąć :-p Teraz się grzeje pod prysznicem. Zimno na dworze, pada deszcz, nigdzie dzisiaj chyba nie wyjdziemy bo i po co marznąć i moknąć :-( Zobaczę jak się małż będzie teraz czuł bo po nocce i jak się uda to dzisiaj siadam już do pracy, jak nie, to jutro :sorry:

Sol witam:)
To współczuję mężowi oby tylko się nie przeziębił...i słoneczko ślę do was bo u mnie pięknie świeci od samego rana a od wtorku zapowiadają ponad 20 stopni superrr:))

Mama mam pyt.kiedy byliście w Grecji?dawno?

AGNIESZKA- mam nadzieje,ze szybko sie uda ,ale podchodze na luzie bo to polowa sukcesu-najwazniejsze do dotrwalam do konca(no prawie)brania hormonów i sukces ze wszyscy zyją:-D:-D:-Da w Grecji bylismy w tamtym roku w czerwcu(11 m-cy temu);-)
SOL- no nie-dobre z tym Twoim Marcinem:szok::-):-)juz widze jakie beda opowiesci jak sie spotkamy!!!!!!!!!:tak::tak::tak:;-)
ELLETH- ja tez wyslalam Ci zaproszenie na NK:tak:

Witam. Zaproszenia zaakceptowałam, to zdjęcia możecie pooglądać :-) Po chwilowym główkowaniu już wiem, kto jst kim :-)

Sorbuś przykro mi. Ale wiesz poki @ nie ma...

Jedziemy dziś do mojej mam na imieniny, a tu tak leje. Makabra.

Mama gratuluje pozbycia się suwaczka :-)

agnieszka - ja chętnie słoneczko bo zaczynam mieć dość tej jesiennej pogody :-(

Sol wcale się nie dziwię,mnie taka deszczowa,ponura pogoda doprowadza do szału a jak świeci słoneczko to żyć się chce także przesyłam
384.gif

elleth śliczne masz fotki na nk:)

To nk i zamknięty górą :))Fotek przybywa,fajnie:)
Uciekam na śniadanie,nie długo do was zajrzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
ELLETH- no juz poogladalam fotki-piekna z Was para:tak:
AGNIESZKA- nastawialam sie od razu na luz bo u nas to nie przychodzilo latwo wiec tego mnie zycie nauczylo-to na czym nam zalezy nie przychodzi latwo i trzeba cwiczyc cierppiwość:tak:i widzialam Twojego mysliciela na NK;-)
SOL- u mnie tez pogoda do bani:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry