reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć dziewczyny,

nie mogłam wcześniej. Cały dzień byliśmy na imieninach u mojej babci. Jak wróciliśmy to Karollo był tak padnięty, że tylko kąpiel, kolacja i spanie.

witaj stookrotka. Nie bałaś się jechać na to spotkanie ???? fajnie, że wam się udało.

ja znam parę, która poznała się dzięki sms-om, tzn. była jakaś reklama w plociuchu. Koleżanka wysłała sms-a, w odpowiedzi dostała numery do trzech chłopaków, a oni jej numer. Pisała z jednym z nich przez parę miesięcy, a potem spotkali się w realu. Dziś są po ślubie...

wisieńka, ja dziś czuję jak mnie podbrzusze pobolewa i mdli mnie... zobaczymy co z tego będzie.
sol, właśnie tak sobie pomyślałam, że teściowej o to chodziło głównie... aha i o pracy to ci tysiąc razy pisałam, że masz się za nią brać...
mama, jak zrobisz serniczek to podeślij trochę.

sorbuś, testujesz jutro ???

Kinga, łał to czekamy na dobre wieści. Cieszę się, że na usg w porządku...

reklama
Marcepanek - też uwielbiam robić w Anglii zakupy, jestem wręcz prawie uzależniona

Tu jeszcze ja w całej okazałości - mama specjalnie dla ciebie !:-):-):-)
2ufyhhk.jpg
kochana super zdjęcie i ładnie wyglądasz na łonie natury

Marcepanek - to jest mój ulubiony sklep, maja super gatunkowo rzeczy Monsoon Accessorize - Accessorize

zpmarta - no ja też znałam taka parę, ale właśnie w marcu się rozwiedli :-(byli małżeństwem 5 lat.

mama - no ja też lubię się grzebać w ziemi :happy2:

dziękuję Mama05 udało się z tą fotką ;) A co do spotkania to pewnie , że się bałam , ale ja zawsze powtarzam : "Jedyne co może unicestwić marzenie , to strach przed porażką" o wtedy już się tak nie zastanawiałam :) A go poznałam na portalu , gdzie wypisałam ( teraz się z tego śmieję ) mojego Maćka z wyszukiwarki , napisałam , ze ma być brunetem z ciemnymi oczami , wysoki , nie palący , nie pijący , lubiący dzieci itp ;P i wyskoczyło mi trzech , napisałam do każdego , pozostali odpisali a mój Maciek zwlekał aż 2 tygodnie !!! :) ale potem to chyba już tylko przeznaczenie :) Na pierwszym spotkaniu znaliśmy datę ślubu i imiona przyszłych dzieci :)

zapmarta- ja robię z wisienką;-)

Kochane mykam się wypluskać i do Krzysia. Miłego wieczoru życzę każdej z osobna. Buuuziaki

dziękuję Mama05 udało się z tą fotką ;) A co do spotkania to pewnie , że się bałam , ale ja zawsze powtarzam : "Jedyne co może unicestwić marzenie , to strach przed porażką" o wtedy już się tak nie zastanawiałam :) A go poznałam na portalu , gdzie wypisałam ( teraz się z tego śmieję ) mojego Maćka z wyszukiwarki , napisałam , ze ma być brunetem z ciemnymi oczami , wysoki , nie palący , nie pijący , lubiący dzieci itp ;P i wyskoczyło mi trzech , napisałam do każdego , pozostali odpisali a mój Maciek zwlekał aż 2 tygodnie !!! :) ale potem to chyba już tylko przeznaczenie :) Na pierwszym spotkaniu znaliśmy datę ślubu i imiona przyszłych dzieci :)
to super że jesteście szczęśliwi
szwagra córka tak też poznała swojego męża i są szczęśliwi

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry