reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zajrzałam jeszcze wieczorem. Poczytałam i poogladalam sliczną rodzinkę lorelain i słodkiego jej synka. Gratuluję kochana. Zapmarta no to fasolkowa jesteś i tyle:-)Marcepanek ja też chcę tak, niech mnie mdli ile chce byle była fasolka. Stookrotka witam na forum i życzę sukcesów:-)mama czy ty poszłaś szaleć Tomem???:-):-):-)
palissa może zrób test jutro, mam nadzieję, że będą dwie:-)lopop dobranoc:-)ewcia z wisieńką najsmaczniejsze:-p:-p:-pagusia witaj, ja wstawię zdjęcia w niedzielę jesli wrócimy o zdrowej porze ale mam nk, i ich dużo to możecie patrzeć:-):-):-)

Ja już jestem... musiałam pojechać po synka do mamy. Fotki tapety już dzisiaj nie wrzucę bo mi się nie chce :sorry2:

Agnieszka - dla mnie z tym sklepem ceny akurat dość drogie, ale ja robię jeszcze tak, że oglądam w sklepie , przymierzam etc a kupuje na lotnisku bez cła ;-)Ostatnio robiłam zamówienie na torebkę, będzie w czerwcu i się już nie mogę doczekać :-)

Witaj Wisieńko ok to czekamy na foteczki na nk:)
A my wstawiamy na zamkniętym.W końcu wątek zamknięty ruszył do przodu,cieszę się:)
Lorelain o to super że tak Ci się udaje.
Fakt co nie które rzeczy są drogie ale co nie które są nawet w dobrej cenie:)
A Ja szukam teraz takiej torebki plecionej na lato i nie mogę nigdzie znaleźć :(

Ostatnia edycja:
Witaj Wisieńko ok to czekamy na foteczki na nk:)
A my wstawiamy na zamkniętym.W końcu wątek zamknięty ruszył do przodu,cieszę się:)
Lorelain o to super że tak Ci się udaje.
Fakt co nie które rzeczy są drogie ale co nie które są nawet w dobrej cenie:)
A Ja szukam teraz takiej torebki plecionej na lato i nie mogę nigdzie znaleźć :(

Szkoda, że wrzucacie tylko na zamkniętym bo tak to tylko kilka dziewczyn zobaczy :-(
Aga ja tam właśnie zamówiłam taka fajną na lato, ale nie plecioną. Za to bardzo kolorowa i widać, że letnia :happy2:

Palissa - testuj kobieto :-)

LOPOP a my ruszamy do boju za dwa miechy
STOKROTKA, cierpliwosci. Doczekasz sie na pewno upragnionej fasolki :)))

SzCZESLIWA, nie denerwuj sie chlopem. I tak przyjdzie do Ciebie. Pewnie zrobil to pod wplywem alkoholu i emocji ale brak slow eh. Nie mozesz sie denerwowac dla fasolki. Fajnie, ze masz wsparcie w rodzicach :)))

reklama
spadam spać, bo mnie muli :(((
mama, dziękuję za wczorajsze karaluchy !!!!, będą na dziś...

buziole i do jutra.
Tomi wstawial mi fotki,wlec i poogladaj:tak:
ZAPMARTA- jestem bylam na :ninja2:no i oczywiście karaluchy!!
Dziewczynki ja też uciekam spać bo jutro na rano do szkoły na zajęcia :( i kolokwium z wprowadzenia do pedagogiki .... :/ Trzymajcie kciuki ! Kolorowych snów wszystkim życzę i bardzo dziękuję , że przygarnęłyście mnie do siebie :) Buziaczki :*
STOOKROTKA- my tu chetnie wszystkie staraczki przyjmujemy i zagladaj do nas czesto:tak:
WISIEŃKA- nie szaleje z Tomem:-Dwstawialismy fotki na :ninja2: a to troche trwa:tak:ale najwazniejsze ,ze sie udalo.
PSIA- no Tobie tez juz zlecialo...jeszcze 2 miechy i slub a potem starania:tak:
LORELAIN- jutro Tom wstawi ze 3 fotki na tym watku specjalnie dla Ciebie:-):-):-)
PALLISSA- testujesz jutro czy czekasz do poniedzialku???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry