reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie mamusie wieczorową porą. Coś strasznie nie do życia jestem od kilku dni. A tu jeszcze w środę wyjazd i to na miesiąc. Młody nie oszczędza mnie ,a zaczęły mi się mdłości. Najgorsze jednak są poranne zawroty głowy jak za szybko się zerwę z łóżka. Macie jakieś sposoby na doładowanie akumulatorów? :-D

reklama
Lorelain - Śliczny SYNEK :)

Dziękuje bardzo
a060.gif

o ja za to raczej nie z tych humanistycznych, ale też nie strikte umysł ścisły .... ja po prostu nigdy nie lubiłam uczyć się o głupotach i raczej bardzo praktyczną osobą jestem, ale zgadzam się z wami w 100 %, że fajnie jak każdy jest inny bo inaczej było by nudno
c014.gif

:-)Mama05 :) to super , ale Bydgoszczy to ja też jeszcze za dobrze nie znam , bo też przyjechałam tu za mężem. Wyobraź sobie , że pochodzę z Białegostoku , a to jest 500km od Bydgoszczy . Męża poznałam przez internet , spotkaliśmy się w połowie drogi (czyt.Olsztyn) i od tamtej pory jesteśmy razem , to już 3 latka , przyjechałam tu do niego, jak tylko napisałam maturę , a tu zaczęłam studia na kosmetologii właśnie , ale akurat kosmetologia nie okazała się moim powołaniem , dlatego przeszłam na pedagogikę :) I tak to u nas było O :D:-)

Pysia888 to fajnie , widzę , że nie jestem sama ;) Jak długo się staracie? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
STOOKROTKA- ladny suwaczek;-)
MARCEPANEK- witaj,no niestety trzeba przeczekac bo te poczatki takie sa :tak:;-)a gdzie to wyjeżdzasz az na miesiąc-jesli mozna wiedziec:sorry:

pysia- witaj kobieto:)))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam głupie pytanie . Jak mogę wstawić zdjęcie w tę małą ikonkę obok mojego nicku? Ja pierwszy raz jestem na jakimkolwiek forum więc jeszcze się tu nie orientuję ;/

a tu jeszcze my całą rodzinką w dinolandzie :happy2:

kex4t0.jpg

Ja męża poderwałam w pubie studenckim... no wyrwałam sobie barmana :-D:-D:-D:-D... mąż natomiast twierdzi, że to on mnie poderwał:confused: :-p:-p:-p

Szczęśliwa- ściskam bardzo, bardzo mocno... nie mogę sobie wyobrazić jak on tak mógł:szok::-:)wściekła/y:
Przed Tobą teraz ciężkie dni, ale pamiętaj o fasolce, nie możesz zbytnio się denerwować...:-(
Przed Tobą także będzie decyzja, którą musisz podjąć sama, ale bez względu jaką podejmiesz zawsze możesz na nas liczyć:tak::tak:
Buziaki Słonko;-)

Lorelain- GRATULUJĘ!!! a Synuś- normalnie wymiękam jak widzę tak cuuuudowne Dzieciaczki:sorry2:

Sol- super, że mama tak zareagowała:tak:

Stookrotka- witam na forum:blink:

A ja właśnie kończę piec ciasto, a jutro mykam na rocznicę

reklama

mama
- hehehe a mi chodziło o to, że mój mąż wiertnął w ścianę i nagle zrobił się hałas który mnie okropnie przestraszył, że aż byłam bliska zawału serca :-D:-D:-D
a ja myślałam że może jakiś sąsiad- jakoś tak skojarzyło mi się że mieszkasz w bloku nie wiem skąd a nawet nie wiem czy to prawda
nie mogłam więcej rozpisać bo musiałam czmychnąć bo teściowa z dołu do mnie zaszła a ona nie rozumie że na kompie można wiele rzeczy zrobić oprócz grania w gry więc czasem by gadała że tylko siedzę i nic nie robię no wiesz jak to jest
ale już sprostowałam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry