- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześć agnieszko myostatnio sie częściej spotykamy na tym forum niż na innych hihihi podobnie z Kingąlorelain fajne mają tam rzeczy też lubię robić takie zakupy i ceny są przystępne nawet
Fajna fotka![]()
Marcepanek
Fanka BB :)
Dobra i ja mykam ale najpierw chyba przytulasek z kibelkiem będzie bo coś czuje ,że mi się zbiera...
Dobrej nocki mamusie ;-)
Dobrej nocki mamusie ;-)
wzajemnie mamusioDobra i ja mykam ale najpierw chyba przytulasek z kibelkiem będzie bo coś czuje ,że mi się zbiera...
Dobrej nocki mamusie ;-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witaj!Wiesz ja buszuje po innych wątkach ale tu jestem najczęściejcześć agnieszko myostatnio sie częściej spotykamy na tym forum niż na innych hihihi podobnie z Kingą
A kiedy powinnaś ją dostać?czesc dziewczyny nadal brak@
marcepanek dobranoc
zapmarta
Karolkowa mama
spadam spać, bo mnie muli
((
ewcia, z wisienką też lubię, ale wolę z gruszką. Moja babcia dodaje takie z zalewy i pycha !!!!!!
mama, dziękuję za wczorajsze karaluchy !!!!, będą na dziś...
buziole i do jutra.
ewcia, z wisienką też lubię, ale wolę z gruszką. Moja babcia dodaje takie z zalewy i pycha !!!!!!
mama, dziękuję za wczorajsze karaluchy !!!!, będą na dziś...
buziole i do jutra.
ja tu też już częściej zaglądamWitaj!Wiesz ja buszuje po innych wątkach ale tu jestem najczęściej![]()
Stookrotka
Zaangażowana w BB
Dziewczynki ja też uciekam spać bo jutro na rano do szkoły na zajęcia
i kolokwium z wprowadzenia do pedagogiki .... :/ Trzymajcie kciuki ! Kolorowych snów wszystkim życzę i bardzo dziękuję , że przygarnęłyście mnie do siebie
Buziaczki :*
Witaj!Wiesz ja buszuje po innych wątkach ale tu jestem najczęściej
A kiedy powinnaś ją dostać?
marcepanek dobranoc![]()
prawde mowiac jak obliczylam sobie dobrze to wczoraj byl 30 dzien 15 kwietnia ostatnia@
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: