reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Stookrotka dodana :-D Fajna jest pedagogika - też miałam iść ale ... :sorry: A czasem się nie przejmuj - fasolka przyjdzie w odpowiednim albo najmniej odpowiednim momencie :tak: :-D

dokładnie, ani się obejrzysz a już będzie fasolka :-D:-D:-D

mama
- obiecuje, że zrobię wam zdjęcie i to może jeszcze dzisiaj ( ale światło nie teges ), całego pokoju walne fotke, jak już będzie ładnie wykończony żeby był efekt :happy2:

Sol -
c017.gif

oglądam sobie serial usta usta... uwielbiam go
92.gif

aaaaaa zapomniałam dopisać... pedagogika nie w moim stylu:) jeszcze fizjoterapia i resocjalizacja :) trzy kierunki które byłam pewna , że nigdy nie pójdę
201.gif

Ostatnia edycja:
reklama
:tak:ahhh bardzo dziękuję za dodanie do szanownych Staraczek ;P A co do pedagogiki to naprawdę fajna sprawa :) a wracając do fasolki , to zawsze (niestety) tak jest , że jak człowiek coś planuje to nie wychodzi , a gdy nie jest po jego myśli to wtedy jak najbardziej ;) hehe , ale może będziemy w tych 25% par(tak gdzieś czytałam) , którym udaje się zajśc w ciążę w jednym z pierwszych cykli :)

No więc ja piszę z Bydgoszczy :) mama05 na pewno wszystkim nam się uda , pozytywne nastawienie jest najważniejsze ! :) A pedagogika jest fajnym kierunkiem , ale wiadomo , że każdy z nas ma inne upodobania i dobrze , że się różnimy bo inaczej wszystkie byłybyśmy skrajnościami 50% matematyczek i 50% humanistek ;D PS: Też właśnie oglądamy USTA USTA ;p ten filmik jest najlepszy :)

stookrotka-ja mam sporo rodzinki pod Bydgoszcza a ja ze Szczecinka pochodze a tu na studia kosmetyczne przyjechalam ,poznalam mojego obecnego męża i zostalam-to juz 11 lat a kilka lat temu zrobilam studia socjologiczne-socjologia kultury:tak:;-)takze humanistka;-)
agnieszka-ja za chwile poprosze Toma zeby mi wstawil fotki na :ninja2: i mam nadzieje ze sie uda-jak wstawi dam znac:tak:film sie wlasnie skonczyl wiec zaraz Tomi zasiada:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry