reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Stokrotka - rozgość się i nie przestrasz ile te baby piszą :-p

Jeny najchętniej już bym spać poszła ale jeszcze jasno na dworze i Karola jeszcze nie uśnie :-) Napiłabym się Tigera ale się ciupkę boję :-p A na dodatek brzuch mnie boli z przejedzenia i mam wyrzuty sumienia o wagę więc chyba zacznę uważać na jedzenie i jego ilość :-p

Sol - ja w ciąży byłam uzależniona od snikersów :-D:-D:-D

przyklejają już tapete na ścianę... strasznie jestem ciekawa efektu :confused:

Mam nadzieje, że się już teraz szybko wyrobią, bo bidne dziecko u babci czeka, podobno juz ma kurtkę i buty przygotowane i czeka na rodziców eeeh bidulek. Jak go przywiozę do domu to koniecznie musze się z nim pokokosić w łóżku :)

Ostatnia edycja:
reklama
:-) w takim razie bardzo dziękuję :-) Widzę , że niektóre z Was mają już maluszki :) A czy jest tu jakaś kobietka , która stara się o swoją pierwszą dzidzię ?

Są są - jak się cofniesz parę stron to możesz po sygnaturach sobie zobaczyć ile tu jest przyszłych pierworódek :-D Jak chcesz dołączyć do stronki to napisz datę ostatniej @ i długość cyklu a dodam suwaczek :-D Link w moim podpisie "Lista staraczek"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Są są - jak się cofniesz parę stron to możesz po sygnaturach sobie zobaczyć ile tu jest przyszłych pierworódek :-D Jak chcesz dołączyć do stronki to napisz datę ostatniej @ i długość cyklu a dodam suwaczek :-D Link w moim podpisie "Lista staraczek"

o właśnie tak ap ropo, czy mogłabyś mnie wykreślić z czerwcowego testowania, a wpisać ze rozpocznę starania lato/jesień?:sorry2:.... z góry bardzo Ci dziękuje dobra kobieto
c018.gif

Stookrotka - napisz parę zdań o sobie
c033.gif

LORELAIN- jaka masz sliczna fotke nad suwaczkiem Mateusza:tak::tak::tak:piekna kobieta z Ciebie:-Dmoze jak juz bedziesz miala ta tapete to wstaw taka malutka fotke-bedziemy podziwialy:tak::tak::cool2:
STOOKROTKA- witam,rozgość sie i niech Ci z nami bedzie mil:tak:
SOL- jedz na zdrowie!! a Tigerek chyba musi poczekac:sorry:

:-)Dobrze , fajnie więc tak : ;) Data ostatniej @ - 6.05.2010 . cykl 27 dniowy .:tak:
A o sobie :) hm. Mam 22 lata , po ślubie jesteśmy prawie roczek :-) Studiuję pedagogikę i już od dłuższego czasu marzymy o dzidziusiu . Starania zaczęliśmy w lutym także to dopiero nasze początki, ale jak widać narazie bez skutku , ale może w tym cyklu? właśnie zaczęłam dni płodne :-)

Stookrotka dodana :-D Fajna jest pedagogika - też miałam iść ale ... :sorry: A czasem się nie przejmuj - fasolka przyjdzie w odpowiednim albo najmniej odpowiednim momencie :tak: :-D

Jezu - dziewczyny niech mnie która od poniedziałku ciśnie do pisania pracy bo do soboty muszę skończyć :szok: 22 jest mój promotor w Kielcach i muszę to mu oddać żeby przyjął i do końca miesiąca muszę wszystko złożyć w dziekanacie :dry: Jeny kiedy mi te dwa tygodnie zleciały :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
STOKROTKA- no to powodzenia w staraniach i wiesz ,ze wszystkim nam sie uda:tak:i sa tu kobietki ktore staraja sie o pierwsza dzidzie i sporo takich co staraja sie o druga a poki co ja i EWCIA822 - staramy sie o trzecie:tak:tak wiec widzisz,ze pasujesz tu i pisz duzo i zagladaj jeszcze czesciej;-)a sad do nas piszesz????ja Poznan,mam 31 lat-skoncze w lipcu,jestem 7 lat po slubie...

reklama
Hejka
Jestem już po bardzo wyczerpującym dniu,właśnie wcinamy kolacje,nie długo myję synka i laptop jest tylko dla mnie :-D

Witam wszystkie dziewczyny :-)
Sol dublujesz posty ehh :tak:;-)
Agusia wyczytałam co się stało,tak mi przykro,na pewno sobie wszystko wyjaśnicie kochana,bądź dzielna :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry