reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczęśliwa - kawał normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie powiem czego z niego - nie wiem co ci radzić bo z minuty na minute facet pogrąża się coraz bardziej i coraz trudniej będzie ci wybaczyć - i nawet nie wiem czy powinnaś a raczej wiem że nie powinnaś tylko rozum to jedno a serce to drugie - przytuam mocno i jakkolwiek się to nie skończy to mam nadzieję, że będziesz szczęśliwa

mama - dzięki - i masz rację co ma być to będzie kiedyś się musi udać - już jedno dziecko mam więc bezpłodni nie jesteśmy :sorry2:
Może razem zaciążymy :-)

Lorelain
- gratulacjony :)

reklama
Właśnie odsłuchałam sobie wiadomość na poczcie głosowej " nie kocham ciebie tylko ta fasolke"
dziewczyny ja już mu nie wybacze.......
i juz nie mam sie czym zamartwiac nie warto.......:)
taki tekst najpierw że to nie jego a teraz kocha
kochana niech spada na drzewo liście prostować- przepraszam za takie słowa ale wkurza mnie to bo zachowuje sie jak jakiś niedojrzały gówniarz
wiem może nie spodobał Ci się to co napisałam ale cóż.... najważniejsze że masz oparcie w Rodzicach Twoich

mama - dzięki - i masz rację co ma być to będzie kiedyś się musi udać - już jedno dziecko mam więc bezpłodni nie jesteśmy :sorry2:
Może razem zaciążymy :-)

SORBUŚ- moze zaciążymy razem,ale tym czasem trzymam kciuki za jutro!!!!!!!!!trzymam mocno az mi palce sinieją:))

LOPOP- co tam u Ciebie?fajnie,ze wlecialas!! :)

mama dzięki naprawdę - normalnie jestem w szoku jak szybko się odnalazłam tu z wami - co prawda nie nadążam czasem z czytaniem ale bez Was juz dawno bym się załamała chyba jakby mi się nie udało jutro a wiem ze nawet jak łezka poleci to będzie dobrze i w końcu się uda

Witajcie lopop i jsorbek
szczęśliwa odpusc na razie bo po prostu nic nie wymyslisz a tylko sie nakręcisz i nadenerwujesz:-:)-(
Ja troszkę znikam oddaję kompa siostrzencowi, potem zajrzę, pozdrawiam:-)

SORBUŚ- moze zaciążymy razem,ale tym czasem trzymam kciuki za jutro!!!!!!!!!trzymam mocno az mi palce sinieją:))

LOPOP- co tam u Ciebie?fajnie,ze wlecialas!! :)
no jakoś ostatnio bardzo zajęta jestem jeszcze dzisiaj synek niedomaga nie wiem jakieś przeziębienie bo nawet wysokiej gorączki nie ma ale mówi że wszystko go boli więc czeka mnie ciężka noc a jutro na przyjęcie jedziemy
a tak to czekam

Szczęśliwa - grunt to spokój, nie chce ci nic doradzać ani się wtrącać bo to bardzo trudne decyzje i nie chciałabym cię sugerować w żadną stronę. Wiedz , ze zawsze cię tu chętnie przytulimy i pocieszymy ;-)

jsorbek - ja jestem straszliwie ciekawa twojego testu
c014.gif
a115.gif
mówię ci kochana będzie
a207.gif

Wisienka - korzystaj puki możesz bo fasolka jak jest to jeszcze jej nic nie zaszkodzi
b010.gif

ej wiecie co?... normalnie prawie zawało dostałam. Siedzę sobie z wami i tu piszę jakby nigdy nic, w domu cisza i spokój, chłopaki układają panele i piwkują, Aż tu NAGLE JEB CIUL DUP WIERCĄ MI WIERTARKĄ ZA PLECAMI Tak się przestraszyłam, że prawie z krzesła spadłam
e040.gif
e040.gif
e040.gif

Ostatnia edycja:
SORBUŚ- bardzo sie ciesze ,ze dobrze sie u nas czujesz:tak::tak:;-)fajna mamy atmosfere na watku i to zasluga nas wszystkich-szanujemy sie i wspieramy i pomagamy jak mozemy:tak::-Dpewnie,ze sie uda-bociany dopiero zaczynaja sie zlatywac:tak::-pi tak jak piszesz-jedno dziecko macie wiec z Wami wszystko si:cool2:
SZCZESLIWA- ja rowniez nie moge Ci nic radzic bo to Twoje zycie i Ty najlepiej znasz sytuacje,ale jestesmy z Toba cokolwiek postanowisz...

Ostatnia edycja:
Szczęśliwa - grunt to spokój, nie chce ci nic doradzać ani się wtrącać bo to bardzo trudne decyzje i nie chciałabym cię sugerować w żadną stronę. Wiedz , ze zawsze cię tu chętnie przytulimy i pocieszymy ;-)

jsorbek - ja jestem straszliwie ciekawa twojego testu
c014.gif
a115.gif
mówię ci kochana będzie
a207.gif

Wisienka - korzystaj puki możesz bo fasolka jak jest to jeszcze jej nic nie zaszkodzi
b010.gif

ej wiecie co?... normalnie prawie zawało dostałam. Siedzę sobie z wami i tu piszę jakby nigdy nic, w domu cisza i spokój, chłopaki układają panele i piwkują, Aż tu NAGLE JEB CIUL DUP WIERCĄ MI WIERTARKĄ ZA PLECAMI mg]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a055.gif[/img] Tak się przestraszyłam, że prawie z krzesła spadłam
e040.gif
e040.gif
e040.gif
przeszkadzają Tobie w on-line z nami w sobotę wieczorem ? sąsiedzi???

reklama
WISIEŃKA- papa,odpoczywaj i ciesz sie towarzystwem siostry:tak:
LOPOP- Moze daj synkowi nurofen-dziala przeciwzapalnie i moze troce zdusi chorobe:sorry2:
my tez czekamy....ale sie doczekamy;-)
LORELAIN- pewnie tez bym z krzesla spadla jakby mi za plecami wiercili:eek:my niedlugo tez zaczynamy remont:tak:jak tam wizja sypialni-gotowa??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry