reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
juz wiem-SOL- zmien na Staraczkach Sylvi suwaczek na ciążowy:tak::tak::-D
SYLVI -fajnie że córeczka dostała się do przedszkola:tak::tak: Wiem jak teraz trudno o miejsce w przedszkolu

SOL - widzisz jak Karola sobie świetnie daje radę w przedszkolu:-) I Ale pychoty dzisiaj robisz do jedzenia:tak::tak:

Moja Pati też wie że po bajkach jest mycie ząbków, czytanie bajek i spanko;-) A my mamy wieczór dla siebie:-)
NIKA- i tak powinno byc!!! my jako rodzice tez chcemy miec wieczr dla siebie a nie padac razem z dzieckiem bo do 23 siedzi:dry:moj brat ma tak ze swoim synem-porażka:dry:
Mama- widziałam:-D ja tylko blondynka:sorry2:
EWCIA -nie TYLKO:no:;-)

reklama
ale u nas leje..... :dry:

kuje mnie i kuje... chyba owu jednak już!
w koncu to czas! :cool2:

MAMA, KINGA moja siostrzenica chodzi spać kiedy chce:sorry2: Ja jak słyszałam że ona o 12 w nocy jeszcze nie śpi to powiedziałam sobie że u mnie na pewno tak nie będzie:no::no:
A poza tym dziecko jak ma swoje rytuały czuje się bezpieczniejsze i pewne;-)

kinga i u mnie chyba też bo jakoś tak dziwnie mi... choć u mnie niby jeszcze nie czas a dziś zrobiłam test owulacyjny to była słabiutenka linia więc... nie wiem sama co to jest...

KINGA- ooo-zycze piekniej owulki i owocnych starań-z tak pieknymi wynikami musi sie udac:tak:u mnie nie pada...narazie:sorry2:
EWCIA- czekam;-)

Nika- mojej siostry syn także chodzi spać kiedy mu się zachce:szok:
Pamiętam jak my byliśmy łepkami, to na wieczorynce byliśmy już umyci, po kolacji i po bajce lulu i u mnie też tak będzie:tak::tak:

Mama- poszło:tak::tak:

Kinga- to owocnych staranek życzę:tak::tak:

dziewczyny jak ja CHCĘ SIERPIEŃ:sorry2:

reklama
agnieszka - tak to jest jak się cholera zapomni obwiązać go sznurkiem zanim się wstawi do pieczenia :-D Ale już go obwiązałam :tak: Tylko sobie łapy poparzyłam bo pieron gorący :-p

Wszystko się piecze, smaży, dusi - więc wpadłam na chwilę - małż w drodze więc mam chwilkę dla siebie :-p
:-D:-D
...pachnie aż u mnie ;-):-D

Dziewczyny która ma konto na nk?
Prześlijcie mi dane na priva to was odszukam :tak:

My już po kolacji,młody leży już w łóżku i gra na pianinie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry